Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 7576777879 120> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto vidiš da sam bila u pravu! Zeleni kutak je predivan! Imaš i mali potočić, prekrasno!
A digitalisi, za !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo se sve zazelenilo
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je super ...a kameleon ce izac ne brini ,cak i tamo gdje se najmanje nadaš bar kod mene izlazi na sve strane |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čula sam da ima kod tebe svašta lijepog za vidjet, pa malo došetala. Dugo nisam bila.
Lijepo mi je bilo u tvom vrteku, a najljepše u zelenom kutku. Baš si ga lijepo složila! Pusač! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je tvoj najzeleniji kutak, a kućna srećica divno izgleda
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vole tebe tvoje biljcice kad se i iz mrtvih vracaju u zive,digitalisi su predivni
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kadulja ili žalfija ( salvia officinalis ) jaki antibiotik, beri listove i sušene kuhaj za ispiranje grla i ždrijela
tvoje zelenilo buja i raste kao i mladost u tvom domu |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, tvoj vrt se je od lani pretvorio u pravog Labuda !! Vrtek si lepo popunila, sve je više pun cvijetnih glavica !!
Lepi pozdravček ti ostavljam !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bog, drago društvo!
Sve Vas lijepo pzdravljam! Panoramske slike neće namjerno staviti, dok mi dobim goste forumašice na kavi...pogotovo Međimurke, da bolje vide razliku...kak je bilo kad su bile i kak je sad...no još uvije radim, i nadam se uskoro završiti na grubo! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo sam kupila jučer... i pročitala kak se zove..iako je pisalo "na našem" ime je vuklo na latinski...došla sam doma...i zaboravila...danas opet obišla tetu i pročitala i opet zaboravila...pisalo je nešto na L, ...lišmias il tak nešt, al me podjećalo na "išijas" i mislila ma budem ja to zapamtila...ne-ne...jel to tete Roza???
...ima predivan crveni cvjetak..lišće mi liči na nekaj kaj mi je Lilie poslala, i na žalost se nije primilo...njeno je trebalo biti žutog cvijeta...... Lysimachia procumbens se njeno zvalo, ovo je valjda neka druga sorta tog lysimachia... ak nije...pomagajte... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a sad žmirite....ovo se zove nered za juga, istoka, zapada i sjevera!
Cvijeće sam doslovce"izbacila" na terasu...neke malo presađujem. neke dopunjujem...neke brišem od prašine....neke jednostavno čekaju...a ja u tom kreativnom neredu tražim par sati da pofarbam policu da sve to posložim i nikak da pronađem... Nadam se u ponedjeljak novoj situaciji! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a ovo je naša "žuta"...i njoj je pasalo na tavanu!
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..evo i par mojih-susjedinih pelargonijica...uspravne, al sitnih cvjetića...rekla je da joj kći donijela sa mora...sa maturalnog..prije 40-tak godina...a ona još uvijek nagodinu ima nove biljčice...bravo za staru susjedu!
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva gužva na tvojoj terasi,bit će lijepo kad to središ |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je bil natrpan tvoj tavan. Jesi sve biljčice smjestila kam treba? Bit će lijepo kad se rascvatu. Lijepa je stara pelargonija, dobro je čuvaj. Ove današnje su kratkog vijeka.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ti gospina trava onak lijepo izgleda. Bojala sam se da nebu niš od nje. Digitalis je i meni zapeo za oko. Onaj vodopad me je ipak oborio s nogu!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovrek, kak smo mi ono pelcale rutvicu? Ti si samo grančicu piknula u zemlju i to je bilo to? Lepeko se primila?
Btw. puno kameleona imam i ja, donesem ga sutra??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
sanja9802
Pustio korijenje Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem! |
|
Odgovori | Stranica <1 7576777879 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |