Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1 7576777879 93> |
Korisnik | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija već dugo cvitaURL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cvice/21119.aspx][/URL]
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fani54 već me zima i sivilo počelo zamarati i veselim se proljeću
Springy hvala,ne mogu se požaliti na ružmarine,žao mi je što ne mogu kod tebe vani,ali jesi li pokušala u posudu posaditi ga pa ga po velikoj hladnoći unositi u topli prostor Mali kaktus,bilo je i kod mene zima kad mi je ostić smrzavao,ali evo ove je do sada u redu |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja svoja dva ružmarina imam u teglama i sad su u podrumu,do sada su mi uvijek uspjeli prezimiti i na proljeće idu van,tvoj je sad prelijep ovako rascvjetan,a moja bergenija još spava
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na velika vrata je stiglo proljeće u tvoj vrt! Krasno!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus kada moja bergenija prođe sa cvitanjem onda će tvoja startati i diviti se njenom lipom cvitu
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima se ovdje svasta lijep za vidjeti...jos kad se sve pravo rascavte bit ce oci zaljepljene na ekranu
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok se kod mene jedva vide tek prve naznake proljeća, kod tebe je ono izgleda već odavno stiglo. Sreća da postoji internet i CIF pa da i mi na kontinentu možemo uživati u proljeću i tvojim prekrasnim sličicama.
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sklopis oci svoje, ja cu doci zlato moje, da te ljubim, da te mazim, da te cijele noci pazim, da te cuvam od svih zala jer te volim sreco moja mala!!! |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaki cvjetic me raduje
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
isplatilo te se čekati!!!! proljeće je u tebe u punom zamahu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toni
Maslačak7 počelo je počelo....moje su oči uvijek zalipljene u vašim predivnim vrtovima Anastazija ovaj C.I.F je pravo bogatstvo Mari5510 hvala,raznježila si me Misty hvala Freland44 najviše voliš lila-lila,neka te draga u životu prati okruženje ljubavi i cvića,naravno! Retriver Sara hvala,puno ,puno ljubavi i cvića u tvom životu ti želim Gio draga ,raduje svaki i mene i zato smo tu,zajedno!Skupa im se veselimo i divimo im se! |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno vrtu punom cvatu
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vratila sam se da se mogu divit bajamima u cvatu
|
|
Odgovori | Stranica <1 7576777879 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |