Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 08:25
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 08:27
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 10:03
super boja glikica!
sutnja je zlato....
Na vrh
đuđa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 25
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje đuđa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 10:06
Glikica to je taj kalemljeni.... prvo sam se bojala da ce mu svi pupovi otpast, a onda su se poceli polako otvarati pa opet stali. imam strpljenja, cekat cu. Znaci ni kod tebe nije bas bajna situacija (bar nisam jedina) ma budu se oni nama rascvijetali, vidjet ces  smile106
A sto se tice promjene boje cvijeta i meni se to desilo, od sunca... uglavnom svi su ti kaktusici ljepi, svaka cast Wink
I da ne zaboravim 11111 prekrasni buketic cvijeca.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 12:21
hvala
glikica i tvoj je prebogat.......đuđa di je slikica punog cvata...ovo su pupovi ili???
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Ivany View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 347
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 22:27
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 23:21
smile55
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 06:34
smile120preljepoClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 06:59
smile55
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
đuđa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje đuđa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 09:54
Da 11111 to su pupovi na pola otvoreni tako stoje vec danima.....
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 11:03
đuđu - jedva čekan slikicu u punom cvatu

ivany...ja sa imenima stojim jako slabo....ovaj tvoj bijeli mi jako slići jednom mom ljepotanu....da li je isti i kako se zove??

što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 17:34
To je echinopsis, al koji ? Nemam pojma.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 21:18
Da se i ja malo hvalim

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 06:57
Evo još malo mojih bodljića. Nažalost dolazim doma kasno 18,00÷19,00h) pa moje coryphanthe scolymoides ne mogu poslikati u "punome sjaju". Ipak ih objavljujem jer imaju "vatromet" cvjetova. Ovaj kaktus sa krunom je notocactus magnificus, imam ih 6 i svi su potomci jednoga koji se već iskazao u cvatnji.
Ovo je 1 generacija "potomaka":

Pozdrav......................schumy  smile61
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 06:59
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

To je echinopsis, al koji ? Nemam pojma.

To je echinopsis subdenudata Tongue

Mali kaktus, Ivany, 1111, prekrasno smile55
Pozdrav.......schumy
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 08:29
mali kaktus

da li su ti kaktusi na suncu ili u hladu?Koliko ih često zaliješ na ovu vručinu?Ja svoje svaki dan prođen sa šmrkom...čini se da vole tuširanje na ovoj vrućini.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 08:35
Schumy, a što je ono kod mene sa crvenim cvijetom ? Već sam pitala, al nema mi odgovora.
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 09:03
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Schumy, a što je ono kod mene sa crvenim cvijetom ? Već sam pitala, al nema mi odgovora.

Mislim da je "to tvoje crveno" echinocereus  pectinatus.

Pozdrav............schumy Smile

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 09:22
Tnx Schumy ! Coryphanthe su krasne, šteta da ne možeš uslikati otvoreni cvijet , tj buket.

Na vrh
đuđa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje đuđa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 11:05
smile64ovako-nekako ja izgledam dok gledam vase kaktuse sa svim tim cvijetovima... sve pohvale smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.