Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 134> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
Glikica to je taj kalemljeni.... prvo sam se bojala da ce mu svi pupovi otpast, a onda su se poceli polako otvarati pa opet stali. imam strpljenja, cekat cu. Znaci ni kod tebe nije bas bajna situacija (bar nisam jedina) ma budu se oni nama rascvijetali, vidjet ces
![]() A sto se tice promjene boje cvijeta i meni se to desilo, od sunca... uglavnom svi su ti kaktusici ljepi, svaka cast ![]() I da ne zaboravim 11111 prekrasni buketic cvijeca. |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
hvala
![]() glikica i tvoj je prebogat.......đuđa di je slikica punog cvata...ovo su pupovi ili??? |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
Da 11111 to su pupovi na pola otvoreni tako stoje vec danima.....
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
To je echinopsis, al koji ? Nemam pojma.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Evo još malo mojih bodljića. Nažalost dolazim doma kasno 18,00÷19,00h) pa moje coryphanthe scolymoides ne mogu poslikati u "punome sjaju". Ipak ih objavljujem jer imaju "vatromet" cvjetova. Ovaj kaktus sa krunom je notocactus magnificus, imam ih 6 i svi su potomci jednoga koji se već iskazao u cvatnji.
Ovo je 1 generacija "potomaka": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav......................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
To je echinopsis subdenudata ![]() Mali kaktus, Ivany, 1111, prekrasno ![]() Pozdrav.......schumy |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus
![]() da li su ti kaktusi na suncu ili u hladu?Koliko ih često zaliješ na ovu vručinu?Ja svoje svaki dan prođen sa šmrkom...čini se da vole tuširanje na ovoj vrućini. |
|
|
|
![]() |
|
Schumy, a što je ono kod mene sa crvenim cvijetom ? Već sam pitala, al nema mi odgovora.
|
|
|
|
![]() |
|
Mislim da je "to tvoje crveno" echinocereus pectinatus. Pozdrav............schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tnx Schumy ! Coryphanthe su krasne, šteta da ne možeš uslikati otvoreni cvijet , tj buket.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |