natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 109> |
Korisnik | |
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako je meni pobjeglo to ogledalo?
hm... idem sad u kontrolu na fejs ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ogledalce, ogledalce moje....prekrasno si ga napravila!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
curice moje, evo mene natrag... she is back...
kolegica me molila da joj napravim pisanice, pa prema njenoj zamolbici, naprih mix, prema bojama kuhinje gdje ih misli imati... sada, kako uspjeh u imitaciji neke starine i patine,prosudite i same... lakše bi bilo na rvenim jajima, ali eto, snađoh se nekako i na plastičnima, ili barem mislim da sam se snašla... :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() palo je i nekoliko malih drvenih škrinjica koje su zamišljene kao mali uskršnji gift set... škrinjica + pisanica... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Tvoje škrinjice+jaja se stvarno mogu nazvati "natine kućne čarolije"
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
ostala sam
![]() ![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno!!
A tek s kutijicama
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne pisanice,a setovi nenadmašni,baš u tvom stilu
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Obožavam ovaj tvoj stil-meni ovo izgleda kao da je posuđeno iz nekog dvorca i pokazano ovdje da bi i tete salvete mogle vidit kako izgleda kraljevska kolekcija.
Meni tvoji radovi jednostavno imaju takav otmjeni štih, i vrlo, vrlo skupooo izgledaju-ako me kužiš. Kako sam Kaći rekla za njene kutije, tako je i ovo tvoj prepoznatljivi, vrhunski stil i tvoj potpis. Ako ti se počnem klanjat koliko mislim da ti radovi zaslužuju-ko zna bi li se mogla više ispravit! Bolje ovako, sigurnije mi je: ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Zaboravljam te pitat: jel ovo na kutijama salveta ili print, ili šta već?
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() Već sam ti komplimentirala, a za salvete smo se dogovorile ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Predivna kolekcija vrhunski izrađena
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nemam rijeci,toliko sa odusevljena.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
joj, curice moje, kako ste me razveselile u ovo prohladno jutro... hvala vam..
maredelmare... u pitanju su salvete... |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga nataša nemam riječi, ovo je toliko lijepo i otmjeno, predivna jaja i krasne kutije, divim ti se na strpljenju i umijeću, a sada jedno pitanje; gdje nabavljaš te drvene kutije i kolika im je cijena?
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma tu se nema šta previše komentirati kad se sve savršeno. Baš sam ljubomorna na tvoja (dobro ne baš tvoja - drvena su!?) jaja, jajčeka. Volim ruže, ružice ali ovi makovi su ovdje sjeli - ma nemam riječi +5
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje, hvala... crvenim od tolikih komplimenata...
a sada ... još jedno, ovovikendno druženje sa winx društvomi ogledalom za lanu.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ne znam stvarno zašto se ti crveniš? možeš samo pucati od ponosa - napravila si hrpu prekrasnih pisanica sa sto-postotnim uspjehom, pa onda još jednu hrpicu jednako dobrih kutijica. a o ogledalima (mada nemam pojma šta je to winx) apsolutno nemam riječi. sretna su djeca koja uz tebe rastu!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Potpisujem Anastaziju u potpunosti predivno ogledalo
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super su mi tvoja winx ogledala!jako lijepo napravljena.posebno me oduševljavaju slova,tj.početna...kao uvod u bajku kad se mala princeza pogleda.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |