Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 113> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Petko, dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Mare, potpuno se slažem s tobom!! |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Maya hehe
![]() Petko dobro nam došla
![]() Izzy čestitam
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Cure evo i ja vas već dugo pratim i gledam vaše radove i sve ste super. Obzirom da sam ja friška (mislim gušter) u decoupagu onda samo promatram, vrijedno radim, pa kad skupim nekaj za pokazati ću staviti slike, a do tada možemo brbljariti.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Dobro nam došla dorina
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
hi hi ja slabo vidim i tražim temu predstavite se ali ne mogu je naći. I već sam ovak
![]() |
|
![]() |
|
Sve i svašta o biljkama i cvijeću-Nevezano za cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Pozdrav svim salvetoljupcima. Ja sam novi član foruma, ali nisam nova po pitanju rada sa salvetama Uskoro vam šaljem slike mojih radova, pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Mumica,dobro došla i čim prije stavila radove!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure ako niste gledale "super talent" obavezno pogledajte ovaj filmic..klinac je genijalan
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BXFN9ekrbcQ a ovaj me tako nasmijao,famozan je ![]() http://www.youtube.com/watch?v=C1zY38p0Lpw&feature=related |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Mateo je genijalac,on je nas Josh Groban!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pogledajte ovog malog kako je otpjevao pjesmu od Celine Dion
http://www.youtube.com/watch?v=BRlx2rGk9t0 mala genijalka Connie Talbot http://www.youtube.com/watch?v=hkcE6Vy-e6c a ovo će cas nasmijat do suza http://www.youtube.com/watch?v=q4cuqW9wX1Q&feature=related |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slušam Josha Grobana već nekoliko godina, frajer stvarno ima zavidan glas, a ovaj mali...fantastičan!!! Sva sam se naježila... ![]() |
|
![]() |
|
ja sam skinula album od J.G-a,stavila sam na deskop ovu pjesmu You rase me up,to je stvarno prekrasna pjesma a mali Mateo ju je tako otpjevao da sam se i ja rasplakala
|
|
![]() |
|
Danas mi slobodno možete čestitati.....
Pogled ulijevo na broj postova............ha?
Ali nisam ja njih natukla u mjesec dana zato što sam vrijedna nego zato što mi je lijepo družiti se s vama
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare cestitam!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ne vidin te jos na slikama clanova ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga moja
![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
S koliko postova dobiješ prvi cvijet??
Ja hoću cvijet!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nisam sigurna jel se dobro sjećam....mislim da sa 100 postova dobiješ prvi cvjetić
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |