Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 11:51
stvarno si kraljica fuksija, ove roze su posebne!
mačak je pravi pozer a "pomica" (rajčica) za 5!
smile71
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 11:12
I ja volim fuksije i uvijek kad ih vidim bilo gdje, raznježim se.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 23:37
mačak stavi ih u polusjenu ili sjenu, ne nikako na direktno sunce..moje su se sfurile jer su po 5 dana osuđene na sušu Confused dok ne dođemo na brdo...ne treba im prejako zalijevanje, ali da se ni ne sasuši zelja jer je onda koma 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 23:13
Krasne fuksije. Moje su nekako stale, valjda im smeta vručina. A bile su cvijet na cvijetu. Kao da su bacile dio lišća nekako pofureno izgledaju. Imaš savjet?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 22:31
tnx cure Smile

zagorka sad kad sam tebe vidla sjetila sam se da sam zabola pelcere lavande, azaboravila ih zaliti smile42 vidiš, asocijacija na tebe mi je lavanda Wink

andrea pa ja nemrem vjerovati! nemojte dugo čekati jer je baš taj spremljen u frižider i čeka jednu finu salaticu Wink pelcere fuksija sam zalila pa se nadam da bude nekaj Wink

Lora to nebum zapamtila, ali mi je palo nekaj sad na pamet kako da si olakšam Wink

sad se psihički pripremam za štihaču čim malo zahladi pa da biljkice idu na svoje mjesto smile45

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 21:23
ono svjetlo plavo, što mu ne znaš ime, a lijepo cvate ti se zove isotoma oxillaris

Sve pohvalee ponovo, posebno za fuksijeClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 20:50
Samo ti lijepo pelcaj fuksije, stare tegle isprazni i eto mene!!!
MM rekao doći u kontrolu ovom srcolikom paradajzu!!! Clap
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 19:13
ajme diiivoteee SmileSmile

svaka čast gazdarice, nebi tebi srčeka rasla da nisi tak vrijedna i dobra TongueWink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 18:32
i kadifica se zasijala sama prošle godine

sashini jednogodišnji kokotići

suhih ružica ima u svakakvim bojama

stalno im se divim

damica odmara

i na kraju jedno veliko srčeko za dobre duše  Wink

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 18:29
imam još par novo procvalih cvijeteka Big%20smile

kao i obično počinjemo fuksijom, ovaj tjedan je rozo bijela krenula smile156

jednu mi je sunce sprljilo pa sam suho odrezala, a dobre grančice stavila na pelcanje ...fuksija nikad previše Wink

jedna "dizajnerska" lojtrica made by kontesaa smile126 pure su prvo clematis sredile pa su prešle na Trišinu-moju pasifloru..e pa ne može to tako i napravim ja lojtricu i odmaknem od ograde

malo dragoljuba..žuti

i narančasti

kada pogledam ruže sve mi ih žao bude, a prošle godine su bile ok

ovo sam na flori kupila i zaboravila kako se zove, ali zgodno cvate

u društvu samoniklog prkosa

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 18:32
stalno ja o fuksijama, ali kad su mi miljenice smile72

neke su i nastradale od vrućine iako su u polusjeni bile pa su sad na oporavku Confused

moram se pohvaliti sa svojim novim prijateljom...hibi iz samobora i andrein ručni rad (teglica) smile72 (bez brige tu je samo pozirao inače je na sigurnom od sunca)

almeria me iznenadila sa cvijetekom, ali bitno je ovo sa lijeve i desne strane..na paketiću je pisalo encijan..silveeeek jel to je encijan? Smile (naime ..paketić je bio tvoj Wink)

iii mislim da je to za danas tooo smile202

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 18:26
hvala vam Smile

jučer je bio dan taman za nekaj raditi  po vani jer je tako fino sviježe bilo ...nešto malo sam i radila, ali i slikala

gladiole tek sad cvatu, ali kako koja naraste tako ju vjetar polegne..moram ih malo poduprijeti

noćne frajle baš fino mirišu

dio ostića se probudio iz ljetnog sna, a dio još spava

znam da sam ga već pokazala, ali plumbago je sada pun cvijetova i oduševio me Smile

ispod kruške su se smjestile silvekine ljubice

Zagorski bregi
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 00:16
meni se tu uvijek svida...uzivam setatismile199
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 00:11
kontesaa kod tebe je predivnooo!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 00:01
Kontesa i ja imam taj prkos i stvarno je kilav, nikako sa se rascvjeta, cvijeće ti je prekrasno Clap
život je more
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:58

Kontesa....lijepo ti je cvijeće....a puzajući prkosek....nemoj odustati od njega....pa lijepi su mu i listići, nema veze kaj ne cvate baš često.....

isto tak nemoj odustati niti od klematisa.....oni se znaju posušiti i skroz pa opet potjeraju kad se najmanje nadaš...i to ti je tak prve 2-3 godine...dok se ne ustabili i ojača korijen. Poslije su san snova....samo treba dočekat! smile72
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:06
prekraaasno kontesa......ona japanska mirta ti se zove cuphea....naši ju pogrešno nazivaju......baš ti je sve prelijepoClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 13:02
Niho pa nisam ovoga iskopala van...možda to on doživi kao malo ranje rezanje pa potjera novu granu Wink ne smeta on meni

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 12:20
Ovo je za nasmijati samo tako-nemoj da plačeš već ćeš se ti snaći za drugi ali sad sadi gdje nema puradi--hahahahahah
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 12:10
Iris hvala na instrukcijama  LOL
Maslačak nemaš problema..pošaljem ti ja njega cijelog Wink kaže andrea da  cvijeta samo prije podne, a ja tada ili radim ili odmaram kapke  pa ga ne mogu ni uhvatati u cvatu LOL
eh da...clematis je bivši...ipak su ga pure tukaste uspjele dohvatiti preko ograde i precvikati ga na pola Cry a lijepo mi je susjeda rekla da su one jako znatiželjne i da će ga dohvatiti...vidim neki dan da i tikve ukrasne čerupaju, ali ajde za njih nije tako strašno

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.