Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 104> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno si kraljica fuksija, ove roze su posebne!
mačak je pravi pozer a "pomica" (rajčica) za 5!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
I ja volim fuksije i uvijek kad ih vidim bilo gdje, raznježim se.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mačak stavi ih u polusjenu ili sjenu, ne nikako na direktno sunce..moje su se sfurile jer su po 5 dana osuđene na sušu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasne fuksije. Moje su nekako stale, valjda im smeta vručina. A bile su cvijet na cvijetu. Kao da su bacile dio lišća nekako pofureno izgledaju. Imaš savjet?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tnx cure
![]() zagorka sad kad sam tebe vidla sjetila sam se da sam zabola pelcere lavande, azaboravila ih zaliti ![]() ![]() andrea pa ja nemrem vjerovati! nemojte dugo čekati jer je baš taj spremljen u frižider i čeka jednu finu salaticu ![]() ![]() Lora to nebum zapamtila, ali mi je palo nekaj sad na pamet kako da si olakšam ![]() sad se psihički pripremam za štihaču čim malo zahladi pa da biljkice idu na svoje mjesto ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ono svjetlo plavo, što mu ne znaš ime, a lijepo cvate ti se zove isotoma oxillaris
Sve pohvalee ponovo, posebno za fuksije
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Samo ti lijepo pelcaj fuksije, stare tegle isprazni i eto mene!!!
MM rekao doći u kontrolu ovom srcolikom paradajzu!!! ![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ajme diiivoteee
![]() ![]() svaka čast gazdarice, nebi tebi srčeka rasla da nisi tak vrijedna i dobra ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i kadifica se zasijala sama prošle godine
![]() sashini jednogodišnji kokotići ![]() suhih ružica ima u svakakvim bojama ![]() stalno im se divim ![]() damica odmara ![]() i na kraju jedno veliko srčeko za dobre duše ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
imam još par novo procvalih cvijeteka
![]() kao i obično počinjemo fuksijom, ovaj tjedan je rozo bijela krenula ![]() ![]() jednu mi je sunce sprljilo pa sam suho odrezala, a dobre grančice stavila na pelcanje ...fuksija nikad previše ![]() jedna "dizajnerska" lojtrica made by kontesaa ![]() ![]() malo dragoljuba..žuti ![]() i narančasti ![]() kada pogledam ruže sve mi ih žao bude, a prošle godine su bile ok ![]() ovo sam na flori kupila i zaboravila kako se zove, ali zgodno cvate ![]() u društvu samoniklog prkosa ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stalno ja o fuksijama, ali kad su mi miljenice
![]() ![]() ![]() neke su i nastradale od vrućine iako su u polusjeni bile pa su sad na oporavku ![]() moram se pohvaliti sa svojim novim prijateljom...hibi iz samobora i andrein ručni rad (teglica) ![]() ![]() almeria me iznenadila sa cvijetekom, ali bitno je ovo sa lijeve i desne strane..na paketiću je pisalo encijan..silveeeek jel to je encijan? ![]() ![]() ![]() iii mislim da je to za danas tooo ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala vam
![]() jučer je bio dan taman za nekaj raditi po vani jer je tako fino sviježe bilo ...nešto malo sam i radila, ali i slikala gladiole tek sad cvatu, ali kako koja naraste tako ju vjetar polegne..moram ih malo poduprijeti ![]() noćne frajle baš fino mirišu ![]() ![]() dio ostića se probudio iz ljetnog sna, a dio još spava ![]() ![]() znam da sam ga već pokazala, ali plumbago je sada pun cvijetova i oduševio me ![]() ![]() ispod kruške su se smjestile silvekine ljubice ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
meni se tu uvijek svida...uzivam setati
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kontesaa kod tebe je predivnooo!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kontesa i ja imam taj prkos i stvarno je kilav, nikako sa se rascvjeta, cvijeće ti je prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kontesa....lijepo ti je cvijeće....a puzajući prkosek....nemoj odustati od njega....pa lijepi su mu i listići, nema veze kaj ne cvate baš često..... isto tak nemoj odustati niti od klematisa.....oni se znaju posušiti i skroz pa opet potjeraju kad se najmanje nadaš...i to ti je tak prve 2-3 godine...dok se ne ustabili i ojača korijen. Poslije su san snova....samo treba dočekat!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekraaasno kontesa......ona japanska mirta ti se zove cuphea....naši ju pogrešno nazivaju......baš ti je sve prelijepo
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Niho pa nisam ovoga iskopala van...možda to on doživi kao malo ranje rezanje pa potjera novu granu
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo je za nasmijati samo tako-nemoj da plačeš već ćeš se ti snaći za drugi ali sad sadi gdje nema puradi--hahahahahah
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Iris hvala na instrukcijama
![]() Maslačak nemaš problema..pošaljem ti ja njega cijelog ![]() ![]() eh da...clematis je bivši...ipak su ga pure tukaste uspjele dohvatiti preko ograde i precvikati ga na pola ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |