Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 154> |
Korisnik | ||
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Divno je kod tebe ima puno snega...ja volim sneg...
mislim da ja imam kontinentalni ruzmarin...nisam ga ničim štitila...šta mu bog da...komšija ima tri ogromna grma...puno mladih grančica pređe s moje strane...malo ću da rezucnem...i eto novi grm......videla sam ove kukurozovine, već ranije...baš sam se čudila čemu služe...super ti je ideja...sačuvaću i ja moje za sledeću godinu... |
||
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala arčik. I mi trenutno uživamo u snijegu. Kod mene ima malo kukuruzovine, taman dovoljno da zaštitim tih par gmića jer sijemo samo malo kukuruze, onako za gušt - kad djeca požele jesti mladu kuhanu.
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
super slike!
Ja bih u šetnju na sanjkama
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
miska povedi i mene, i meni se sviđa kod bugiceza5
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
miska...
moon... Drage moje, samo vi navratite - pa na sanjkanje, grudanje i smrzavanje, a poslije na vruću čokoladu (za one koji ne smiju kuhano vino ) i palačinkice ...
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve pohvale za hranilicu...ptičice će biti presretne!
|
||
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma koja ideja za hraniti pticice ! Smijem te kopirati ?
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Djevojke moje, puno vam hvala na svakoj napisanoj pohvali!
temzi, ptičice nisu dugo čekale, oko dva sata od postavljanja i već pomalo dolaze, ali ipak vrlo oprezno. Plašljiva su to stvorenja, no uspjela sam jednu uslikati - čekala sam je u zasjedi pred vratima balkona, mirna poput kipa sa fotićem "na revers"... gute Fee, naravno, bit će mi zadovoljstvo! Ove hranilice su među jednostavnijim i brzo se naprave. U pomanjkanju crva , ptičice će biti presretne i sa sjemenkama do kojih će tako moći sigurno doći. |
||
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...predivne hranilice za ptičice...šta si im stavila za ručkanje...ova boca je baš idealna...
...bravo... |
||
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja kopirala danas joj trazimo mjesto...napokon...toliko ih ima da je jedna veoma malo...hvala na ideji...
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala, drago mi je da ti sviđaju. Kupila sam sjemenje za srednje velike papige - mješavina svega i svačega, ima čak i badema i kikirikija, a pretežno su žitarice u pitanju. Dodala sam i malo mljevenog kukuruza.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nema na čemu. Bila sam na tvojoj temi i vidjela novu hranilicu. Sviđa mi se krov jer je širi od same hranilice, a to je još i bolje jer ne može pokisnuti. Otkako je zatoplilo, naše ptičice slabije dolaze...
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |