Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 19:11
Divno je kod tebe :lepo:ima puno snega...ja volim sneg...
mislim da ja imam kontinentalni ruzmarin...nisam ga ničim štitila...šta mu bog da...komšija ima tri ogromna grma...puno mladih grančica pređe s moje strane...malo ću da rezucnem...i eto novi grm...8)...videla sam ove kukurozovine, već ranije...baš sam se čudila čemu služe...super ti je ideja...sačuvaću i ja moje za sledeću godinu...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 06:18
Hvala arčik. Hug I mi trenutno uživamo u snijegu. smile117Kod mene ima malo kukuruzovine, taman dovoljno da zaštitim tih par gmića jer sijemo samo malo kukuruze, onako za gušt - kad djeca požele jesti mladu kuhanu. 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 07:13
Za sve koji uživaju u snijegu... šetali smo našom iličicom i napravili par fotkica...

U sumrak zimskog sunčanog dana... pogled sa balkona...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 08:14
smilie_wet_079.gifsuper slike!
Ja bih u šetnju na sanjkamasmilie_wet_021.gif
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 12:24
miska povedi i mene, i meni se sviđa kod bugiceza5smile117
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 16:27
miska... Hug

moon... Hug

Drage moje, samo vi navratite - pa na sanjkanje, grudanje i smrzavanje, a poslije na vruću čokoladu (za one koji ne smiju kuhano vino Tongue) i palačinkice ... smile140 smile135
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 16:43
Naše ptičice ne budu gladne ni po smrzavici... home made hranilice Smile

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 17:07
Sve pohvale za hranilicu...ptičice će biti presretne!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 17:45
Ma koja ideja za hraniti pticice ! Smijem te kopirati ?
                                                                                                 Vogel smileys
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 19:52
Djevojke moje, puno vam hvala na svakoj napisanoj pohvali! Hug

temzi, ptičice nisu dugo čekale, oko dva sata od postavljanja i već pomalo dolaze, ali ipak vrlo oprezno. Plašljiva su to stvorenja, no uspjela sam jednu uslikati - čekala sam je u zasjedi pred vratima balkona, mirna poput kipa sa fotićem "na revers"... smile126

gute Fee, naravno, bit će mi zadovoljstvo! Heart Ove hranilice su među jednostavnijim i brzo se naprave. U pomanjkanju crva smile100, ptičice će biti presretne i sa sjemenkama do kojih će tako moći sigurno doći.

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 20:51
...predivne hranilice za ptičice...šta si im stavila za ručkanje...ova boca je baš idealna...

...bravo...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 09:22
ja kopirala danas joj trazimo mjesto...napokon...toliko ih ima da je jedna veoma malo...hvala na ideji...smile55
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2015 u 15:05
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

...predivne hranilice za ptičice...šta si im stavila za ručkanje...ova boca je baš idealna...

...bravo...

Hvala, drago mi je da ti sviđaju. Smile Kupila sam sjemenje za srednje velike papige - mješavina svega i svačega, ima čak i badema i kikirikija, a pretežno su žitarice u pitanju. Dodala sam i malo mljevenog kukuruza. Big smile
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2015 u 15:07
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

ja kopirala danas joj trazimo mjesto...napokon...toliko ih ima da je jedna veoma malo...hvala na ideji...smile55

Nema na čemu. Hug  Bila sam na tvojoj temi i vidjela novu hranilicu. Sviđa mi se krov jer je širi od same hranilice, a to je još i bolje jer ne može pokisnuti. Otkako je zatoplilo, naše ptičice slabije dolaze...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2015 u 21:43
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

Nema na čemu. Hug  Bila sam na tvojoj temi i vidjela novu hranilicu. Sviđa mi se krov jer je širi od same hranilice, a to je još i bolje jer ne može pokisnuti. Otkako je zatoplilo, naše ptičice slabije dolaze...
otoplilo i imaju hrane al doce one vidim da se jede to je bitno....eto njih zacas kad zahladi i smrzne...smile133
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 20:01
Jednu hranilicu smo premjestili na staru trešnju u parkovoćnjaku

dođu ptičice i na hranilicu koja je na balkonu - visi na lozi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 20:07
Par starijih slikica - biljčice u snježnom zagrljaju - sinoć je pala ledena kiša i sve okovala, a na to je palo i malo snijega, no zanemarivo. Srećom, grmiće sam na vrijeme zaštitila borovim granama. 

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 20:19

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 20:26
Dio kaktusića i sukulentića ovako uživa u mom uredu Heart - i ovo nisu svi koji su samnom doputovali iz Ka u Zg, samo nisam ostale poslikala - sad je na redu uređivanje teglica Smile

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 20:45
A kod kuće, begonijica smještena na istočnom prozoru, odlučila je cvasti - kroz rupicu od tuče je pustila grančicu s cvjetićem Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.