moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Curke ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miškice moja, samo da znaš , mislim ja na tebe stalno i kad dođe vrijeme poslat ću ti nešto ....što si jednom tražila... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Krasni cvjeteki, ali ova mala buhtlica je premedena!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Temzi ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Fany draga , tebi poseban pozdrav, bila si i ostala u mom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ajoj, kakav bucko, gica jedna slatka, da ga covjek zgromi kako je sladak
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Predivno cvijece al jos medenija buhrlica
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
alapas ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2014 Lokacija: vrbovec Status: Offline Bodovi: 20 |
da li su to jagode s roza cvijetovima.Nikada vidio.
|
|
![]() |
|
zekoslav70 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Lipanj 2014 Lokacija: osijek Status: Offline Bodovi: 15 |
monstera, jel su ovo jestive jagode
|
|
![]() |
|
zekoslav70 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Lipanj 2014 Lokacija: osijek Status: Offline Bodovi: 15 |
ja imam neke sa zutim cvjetovima, ali su samo kao ukrasne, sitnije su i plod im izgleda kao zele bomboni , ali nisu za jelo, osim toga brzo se sire i sve zauzimaju, pa ih ne volim. prava su napast, kao korov!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo si složila cvijeće u svom vrtu, vidi se da si to radila s užitkom. Valjda zato jer imaš tak zgodno društvo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/d7d02031-DSCI2118.JPG
jel to ljiljan, jako je lijep! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
na ovaj cvijet sam mislio, samo mi kopiranje nije poslo za rukom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |