Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebolina, hvala ti na savjetu. To ću učiniti odmah sutra. Ni ne usuđujem se puno ih dirati da nešto ne pokvarim.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ovaj snjeg daje poseban dojam tvom vrtu
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Proljeće a kad tamo prekrasna snježna bjelina.Dobro kažeš: pokriva sve i smrznuto i živo. Ali vjerujem da je i tvojim biljkicama i kod drugih puno manje štete od snijega, nego kod nas, golo pa mraz.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sada je naslov teme zaista nezgodan u vrijeme ovolikog snijega. Dobar je snijeg jer pokriva biljčice da se ne smrznu toliko a treba i radi natapanja zemlje jer je bila zaista jako suha. Dobro je što je sada padao snijeg jer znam ovu nar. poslovicu koja kaže: Kad zima ne udari glavom, onda udari repom. Bolje i sada da je zima nego u 3.mj. Još jedna poslovica kaže: Kad veljača ne veljuje, starac marac opakluje. Što će reći kada veljača bude topla onda u ožujku ( martu) treba opaklija. Opaklija je debela kabanica od ovčijeg krzna koje su nosili pastiri dok su čuvali stado u zimskim danima.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš ga je lijepo vidjeti kako se igra na snijegu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prošetala sam tvojim vrtom, prekrasan je. Jedva čekam proljeće da se sve počne buditi
![]() |
|
![]() |
|
Baka, Mali kaktus, Ksan, dobro mi došle po ovoj zimi. Jedva i ja čekam proljeće i ne veselim se snijegu kao Brundo. A dok čekamo proljeće , malo se ugrijte....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
Kaže mi jetrva da u kućicu uđe samo kad jako puše vjetar, inače voli ležati na snijegu.....
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
presladak je..sve stvar navike ,moj da jedan dan bude van razbolio bi se ....taj slatkis ne bude kod tebe ili ? |
|
![]() |
|
Ovaj Brundo je daleko od mene, to je od moje jetrve a živi na jugu blizu albanske granice. Sada je i tamo na moru pao veliki snijeg.....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ajme, cordylina ko u priči |
|
![]() |
|
Cordyline sam posijala 28. 10. a zaista ne bih mogla točno reći koliko im je trebalo da niknu.Već sam mislila da ništa od toga a eto ipak su se pojavile. Nemoj baciti, možda se ipak pojave.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve ti uspijeva
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |