enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 221> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobru zabavu ti želim večeras
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kobasee,puretina MLINCIII ...i sad jos i kolac ovaj fini ...sline mi cure ...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan poklon od sina i snahe a sigurno će biti još toga, moraš nam pokazati
a ovaj meni za večeru ja najbolji pozdrav familiji, lijepo se provedite |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nonice, lijepo ste se počastili i još ljepše družili!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam kako sam ti prepustila čestitati rođendan, pa ti zato sada želim ne samo taj dan već i cijela godina da ti bude sretna kao rođendan!! Baš si mi dala želju za kolaće, ovaj tvoj kinder bueno je prefin!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pijuci kavu uđem viidt šta ima kod tebe i kad sam ugledala kinder bueno odmah sam ogladnila
tvoji pokloncici su me pravo obradovali,sve posađeno,sad bdijem nad njima..gdje ti držis tradenscantiju oni bijelo zelenu ,na suncu ili u sjeni,super joj je boja zdravo i lijepo izgleda |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus, Cvijetomanijak, Mari5510,Anaida, Free dobro smo se proveli, najeli se, zalili i razišli
kamenjar drago mi je da su te obradovali, ja sam jučer nešto radila doduše više u povrtnjaku nego oko cvijeća ali je kod nas dosta hladno pa sve slabo napreduje , tradescantiju držim na jako svijetlom mjestu i toplom i puno mi je ljepša od ovih drugih koje su mi na selu ali mi je samo važno da su prezimile bit će one krasne kad ih iznesem van |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
en i kamenjar, ako govorite o mojoj bijelo-zelenoj tradescantii koja je na slici na prethodnoj stranici, nemojte ju stavljati na sunce. To provjereno ne voli i dobije smeđe flekove po listovima. Listovi skroz posvijetle,a šare se skoro skroz izgube. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo kao i uvijek,svega i svačeg,pravo je uživanje svratit kod tebe
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ja opet svratila,moram virnut da šta ne propustim
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma samo ti navrati drago mi te kao i sve ostale vidjeti kod mene , bar da smo bliže ali i ovako ja imam osjećaj kao da smo zajedno jer nas veže ljubav prema cvijeću
|
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ja nemam mjesta svijetloga,kad zvijezda upeče nemam gdje sakrit..ništa,kupovat ću suncobrane mojim biljkama en ostavljam ti pozdravčić ,za hoyu kolko sam pročitala ne valja da se premješta s mjesta na mjesto ,dok se ne zakorjeni stavila sam je kraj prozora u sobi |
|
Vir |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar hoyu netreba premještati kad krenu cvjetni pupovi na što ćeš još dosta pričekati jer onada otpadnu a do tada ju možeš premještati , meni najbolje uspijeva na istočnom prozoru
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja lijepa tegla ,predivna...dobra ideja agave u nju na sredinu ,ja bi isto sa starne tj oko rubova bi ubacila puzajuce sedume ..
|
|
Vir |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar posadila sam agavu a oko nje čuvarkuće, mislim da bi ju sedumi prekrili pa se nebi vidjela
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |