enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 221> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobru zabavu ti želim večeras
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Kobasee,puretina MLINCIII ...i sad jos i kolac ovaj fini ...sline mi cure ...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivan poklon od sina i snahe
![]() ![]() a ovaj meni za večeru ja najbolji ![]() pozdrav familiji, lijepo se provedite ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nonice, lijepo ste se počastili i još ljepše družili!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Neznam kako sam ti prepustila čestitati rođendan, pa ti zato sada želim ne samo taj dan već i cijela godina da ti bude sretna kao rođendan!! Baš si mi dala želju za kolaće, ovaj tvoj kinder bueno je prefin!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pijuci kavu uđem viidt šta ima kod tebe i kad sam ugledala kinder bueno odmah sam ogladnila
![]() tvoji pokloncici su me pravo obradovali,sve posađeno,sad bdijem nad njima..gdje ti držis tradenscantiju oni bijelo zelenu ,na suncu ili u sjeni,super joj je boja zdravo i lijepo izgleda |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
mali kaktus, Cvijetomanijak, Mari5510,Anaida, Free dobro smo se proveli, najeli se, zalili i razišli
![]() kamenjar drago mi je da su te obradovali, ja sam jučer nešto radila doduše više u povrtnjaku nego oko cvijeća ali je kod nas dosta hladno pa sve slabo napreduje , tradescantiju držim na jako svijetlom mjestu i toplom i puno mi je ljepša od ovih drugih koje su mi na selu ali mi je samo važno da su prezimile bit će one krasne kad ih iznesem van ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
en i kamenjar, ako govorite o mojoj bijelo-zelenoj tradescantii koja je na slici na prethodnoj stranici, nemojte ju stavljati na sunce. To provjereno ne voli i dobije smeđe flekove po listovima. Listovi skroz posvijetle,a šare se skoro skroz izgube. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepo kao i uvijek,svega i svačeg,pravo je uživanje svratit kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma ja opet svratila,moram virnut da šta ne propustim
![]() |
|
![]() |
|
ma samo ti navrati drago mi te kao i sve ostale vidjeti kod mene , bar da smo bliže ali i ovako ja imam osjećaj kao da smo zajedno jer nas veže ljubav prema cvijeću
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() en ostavljam ti pozdravčić ,za hoyu kolko sam pročitala ne valja da se premješta s mjesta na mjesto ,dok se ne zakorjeni stavila sam je kraj prozora u sobi ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar hoyu netreba premještati kad krenu cvjetni pupovi na što ćeš još dosta pričekati jer onada otpadnu a do tada ju možeš premještati , meni najbolje uspijeva na istočnom prozoru
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
koja lijepa tegla ,predivna...dobra ideja agave u nju na sredinu ,ja bi isto sa starne tj oko rubova bi ubacila puzajuce sedume ..
|
|
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar posadila sam agavu a oko nje čuvarkuće, mislim da bi ju sedumi prekrili pa se nebi vidjela
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |