Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 20:12
Dobru zabavu ti želim večerasTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 20:42
Kobasee,puretina MLINCIII ...i sad jos i kolac ovaj fini ...sline mi cure ...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 22:37
predivan poklon od sina i snaheThumbs%20Up a sigurno će biti još toga, moraš nam pokazatiWink
a ovaj meni za večeru ja najboljismile41
pozdrav familiji, lijepo se proveditesmile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2012 u 06:06
Nonice, lijepo ste se počastili i još ljepše družili!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2012 u 12:17

Neznam kako sam ti prepustila čestitati rođendan, pa ti zato sada želim ne samo taj dan već i cijela godina da ti bude sretna kao rođendan!! 

Baš si mi dala želju za kolaće, ovaj tvoj kinder bueno je prefin!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 09:02
pijuci kavu uđem viidt šta ima kod tebe i kad sam ugledala kinder bueno odmah sam ogladnila LOL
tvoji pokloncici su me pravo obradovali,sve posađeno,sad bdijem nad njima..gdje ti držis tradenscantiju oni bijelo zelenu ,na suncu ili u sjeni,super joj je boja zdravo i lijepo izgleda
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 15:55
mali kaktus, Cvijetomanijak, Mari5510,Anaida, Free dobro smo se proveli, najeli se, zalili i razišli smile79
kamenjar drago mi je da su te obradovali, ja sam jučer nešto radila doduše više u povrtnjaku nego oko cvijeća ali je kod nas dosta hladno pa sve slabo napreduje , tradescantiju držim na jako svijetlom mjestu i toplom i puno mi je ljepša od ovih drugih koje su mi na selu ali mi je samo važno da su prezimile bit će one krasne kad ih iznesem van smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 18:08

en i kamenjar, ako govorite o mojoj bijelo-zelenoj tradescantii koja je na slici na prethodnoj stranici, nemojte ju stavljati na sunce.
To provjereno ne voli i dobije smeđe flekove po listovima.
Listovi skroz posvijetle,a šare se skoro skroz izgube.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 18:24
lijepo kao i uvijek,svega i svačeg,pravo je uživanje svratit kod tebesmile113
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 13:32
Anastazija to je tvoja držim ju na svijetlom mjestu ali ne na direktnom suncu smile78
sarajka samo ti svrati smile78
za vas i sve koji navrate moja pepemonia

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 13:57
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 14:23
lilie smile78

neznam dali su ova dva sukulentića isti ili različiti

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 17:56
ma ja opet svratila,moram virnut da šta ne propustimsmile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 10:36
ma samo ti navrati drago mi te kao i sve ostale vidjeti kod mene , bar da smo bliže ali i ovako ja imam osjećaj kao da smo zajedno jer nas veže ljubav prema cvijeću smile71
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 22:49
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

en i kamenjar, ako govorite o mojoj bijelo-zelenoj tradescantii koja je na slici na prethodnoj stranici, nemojte ju stavljati na sunce.
To provjereno ne voli i dobije smeđe flekove po listovima.
Listovi skroz posvijetle,a šare se skoro skroz izgube.

Crya ja nemam mjesta svijetloga,kad zvijezda upeče nemam gdje sakrit..ništa,kupovat ću suncobrane mojim biljkama LOL
en ostavljam ti pozdravčić ,za hoyu kolko sam pročitala ne valja da se premješta s mjesta na mjesto ,dok se ne zakorjeni stavila sam je kraj prozora u sobi smile78

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 10:17
kamenjar hoyu netreba premještati kad krenu cvjetni pupovi na što ćeš još dosta pričekati jer onada otpadnu a do tada ju možeš premještati , meni najbolje uspijeva na istočnom prozoru smile57
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 09:01
banana mi potjerala smile213
a ovo smo mms i ja jučer kupili u Bosni   sad imam dilemu što posaditi u nju, možda agave, za bananu mi se čini mala Confused
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 17:44
koja lijepa tegla ,predivna...dobra ideja agave u nju na sredinu ,ja bi isto sa starne tj oko rubova bi ubacila puzajuce sedume ..

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 21:59
kamenjar posadila sam agavu a oko nje čuvarkuće, mislim da bi ju sedumi prekrili pa se nebi vidjela smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 21:45
moji prvi ovogodišnji narcisi u vazi

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.