Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 90> |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvate i karanfil ( na Krku je slikano 16.03.)
|
|
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt na Krku kao da je na drugom planetu. Ima i sunca i cvijeća, divota.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo mogu reči ...divim se..prekrasno...
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, lepe vesti, lepi noviteti, lepe biljke, lepo potomstvo...neka se niz nikada ne promeni . |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, i ružice su procvjetale za rođendan tvog sina, neka samo djeca rastu, oformljuju obitelji i tako nas uveseljavaju, i radujuza tebe a za novu obitelj
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
camelija,ruze ,predivno....seboj ti pun pupova ,predivni su ,moj cvjeta vec par dana ...kod tebe sve predivno ..mislim na tebe svaki dan :))
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće i lijepo si se ponovila.Što bi dala za takvu klimu!!!
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt na Krku je prepun cvijetnog šarenila!!!
Noviteti su preljepi, posebno kana i perunike! |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica ima pravo : tvoj vrt kao da je stvarno na drugom planetu ! I ako se s tobom veselim zalosna sam da kod nas jos ni nos ne mozes proviriti van !
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam na udaji sina ,vrt ti je prekrasan
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz "Brbljaonice" sam doletela sim ! Nema slikice !
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro kod tebe već ruže cvatu a moje nisu u potpunosti ni list razvile,kod tebe guš je u gostima bit.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje drage cure lovim malo vremena da vam se javim ali sa stavljanjem slika štekam zbog photobucketa. Navodno da je nešto bolji pa moram isprobati.
Vama hvala na posjeti i šaljem
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su nove stablašice, već su zasađene i krenule a cvijet očekujem sa nestrpljenjem. Cijena nije bila 200,00kn već 90,00kn pa ih je zato 3
|
|
Rijeka
|
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se javim da sam u šetnji. Ruže su predivne! Pun pogodak!!!
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i lijepih ruža iz MBM a po 9,00kn jesenas kupljene i sve su krenule. Jako im se veselim.
Shvatila sam da su mi one i u Njivicama i ovdje jako zahvalne i uvijek imam cvijet. Lijepo i meni i gostima koji dođu a cvijet ih čeka u vazi. A na jesen ću valjda napraviti po svojoj želji jednu živicu od svih vrsta ruža koje imam. One krasne penjačice koje sam dobila od dragih ljudi, čekaju jesen da pokriju parking iduće proljeće. |
|
Rijeka
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa kolekcija.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sto drugo reci....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa kolekcija ruža,vidim da imaš stablašice od obitelji Jurković.Ja sam ove godine od njih dobila dvije stablašice i baš me zanima kakve budu.
|
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |