Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 83>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 20:10
Forzicija: predivni su... utjerivali smo ih u kućicu 15ak minuta. još ne znaju hodati i stalno se popikavaju, divno! Majka je naravno bdjela nad njima i jako se ljutila na nas, ali kaj joj možemo, tak joj kak joj je.

Misty: pakujaca ima po cijelom vrtu, ovo je samo jedan od njih. Svi joj cvatu ko ludi, ali sam slikao samo jednog.

Mira: je, tak nekak to ide. i tata i mama su stalno u vrtu i imaju jako zelene ruke, pogotovo otac. taj kaj god zapikne u zemlju, primi se. nadam se da sam i to naslijedio od njega hehehehe

Anaida: je, tako je nekako, da. moram sljedeći puta poslikat i drvene kućice posavske koje imaju tri. prošle su godine uspjeli ući u one poticaje koje daje država pa su im jednu restaurirali i sad je dovršavaju. jednu su morali dati općini pa će si ju preselit nekam, ali ostaju nam dvije...

Lantana: što reći? hvala ti za sve biljke koje si poslala, stvarno si mi dala posla
no, sve je posašeno i nadam se da će se primit. susjedi su me bledo gledali kad sam zalijevao cvijeće, obzirom na količinu kiše koja je pala, ali morao sam zaliti sve što sam zasadio.

Otok: kao prvo, hvala na poduci, sada znam i kako se zove. danas je posađena, ali samo u rasadnik, dok ne završim i ne isplaniram okoliš. isto tako i sve Lantanine biljke. otac svako malo zapikne nekaj za mene pa se ne bojim da će biti cvega i u mojem dvorištu. a kad sljedeći puta pođem k njima, ako neko vidi nešto što mu/joj se sviđa, slobodno recite pa ću nabaviti...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 12:06
Imaš već rasadnik u kojem je cvijeće besplatno - vrt tvojih roditelja

"travica s plavim cvjetovima" zove se tradescantia
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:24
Lijep vrt kod tvojih roditelja, sigurno će i tvoj biti tako lijep, barem imaš za presađivati Wink
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 08:48
Dom tvojih roditelja odiše i mojim djetinjstvom!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 08:22
Aha,sad mi znamo odakle ta ljubav prema prirodi i cvijeću,temelji su tusmile161Predivan vrt imaju tvoji roditeljiThumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 06:10
Kakvi raskošni pakujci (na četvrtoj slici)! smile93
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 00:27
Ajjjjj slatkice male počela sam tepati monitoru kad sam vidjela ove dušice cmok cmok za sve njih...Preslatki su!!!!!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 21:48
I tak, bio ja kod roditelja pa poslikao dio njihovog malog carstva...

Cijela gredica šumskih jagoda. Moje tri nećakinje se uvale u gredicu i ne izlaze dok se god nešto crveni u njoj... Baka i deda naravno cvatu za to vrijeme umjesto jagoda

naravno za većinu ovih ja nemam naziva, ali znam da će vrsni poznavatelji znati o čemu se radi... Ova zadnja travica sa plavim cvjetovima mi je naravno završila u putnoj torbi...

kao i hosta naravno

i za sam kraj jedna slika nas mališana koji smo danas prvi puta hodali potravi jer nas mama nije do danas pustila van. super nam je bilo, samo se još jako bojimo jer je dvorište puno nekakvih čudnih stvorenja koja hodaju mahnito uokolo i svi imaju neki svoj film, a mi još nismo sigurni ko je režiser...
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 21:33
Triša, siguran sam u to da neće padati kad je budemo trebali, ali ima zato vode u bunaru... Ja se tek sutra spremam presaditi svoje paradajze, paprike i krastavce u vrt pa se nadam da će mi Šef dat još jedno popodne pa onda nek pada ak hoće...

Anči, nema veze. Ja sam se pomirio s time da je posla puno, a ova me kiša natjerala na razmišljanje i prihvatio sam njenu poruku. Potrebno je dakle malo bolje osigurati brijeg i sad je plan malo drugačiji. Bolje sad nego kad jezero bude gotovo...

Forzicija je malo otužno, ali ja sam sretan jer imam gdje raditi... biti će to uskoro baš onak kak si ja zamišljam

Anaida bio je predah, ali sam ja tek prije pol sata došao doma. poslije posla na neke sastanke u Novsku i Lipovljane pa sam usput skoknuo do roditelja, kad su tamo u okolici... Nikako ne bi bilo u redu da to nisam učinio. I naravno, brižna majka natrpala domaćeg krumpireka, kokica, špekeca, jajcih, dimljenog špekeca... Našlo se tu naravno i nešto bilja koje je prikupio otac pa će se sutra saditi sve u 16

Misty hvala na djetelini, nadam se da će donijeti sreću za sutrašnji dan i da će ostati suho dok se vratim s posla. Vrt nije pobjegao dok me nije bilo, a mislim da će i sutra biti tu, a ja ću mu dati pažnje i rada pa ćemo vidjeti kako će mi vratiti

Gioia apsolutno se slažem s tobom, no ajde, neka joj. Baš ću se zainatit i neću se više ljutit na vrijeme
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 11:13
svima nam je dosadila kisa,pretjerala je
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 07:17
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Opet pada kiša, ja bum pokudel
Baš se pitam hoće li padati u ljetu kad će nam fakat trebat...

Vrt uvijek nešto traži, ali uvijek i vrati puno više LOL
Jutros je sunčano, nadam se da će i ostati, a ovo je za tebe
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 07:08
Danas je, nadam se, i kod tebe predah od kiše (za sutra već ne izgleda tako lijepa prognoza) pa ti želim dobru volju i spretne ruke! Što se tiče vrta, baš je pravo zeleno platno - divne ćeš tu kreacije moći napraviti. Tako je i kod mene prije dvije godine bila okućnica - zelena ploha s nebrojenim mogućnostima.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:39
Uf bit će tu puno posla baš mi je žao sve tako tužno izgleda ali nadam se da ćeš ti to brzo dotjerati pa će opet bit cakum-pakum Wink
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:30
Žao mo je zbog brijega Unhappy i posla koji te očekuje
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 20:55
Nemoj se bojati, sigurno neće padati onda kad bude trebala, iako meni je u vikendici dobro došla jer sam baš dovršila sadnju pomidora, kupusa i korabice, pa mi je super zalilo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 18:46
Opet pada kiša, ja bum pokudel
Baš se pitam hoće li padati u ljetu kad će nam fakat trebat...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 18:28
Lijepo je znati da se netko divi i susjedovoj ruži i susjedovoj kući, a ne samo svojoj. Drvene serpentine sam vidjela u jednom vrtu, izgledaju čarobno.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 17:41
Lantana, kako nemam kamenja, jučer sam domislio da će serpentine biti drvene. Radio sam si neke skice sinoć pa mislim da će tako završiti...
Da, ova kućica je sjajna. Tko god dođe k meni, prvo zastane i pogleda prek puta... Sara čekaj da vidiš slike kad procvate ta ružica...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:59
Medvjed 34, ne brini ništa, biljkice na bregu se budu brzo oporavile, a nema toga što nekoliko strateški dobro položenih kamena ne može popraviti.
Stara hižica preko puta je tako tajanstveno romantična. Smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:03
Medvjed lijepo si nam pokazao svoj prostrani vrt, mislim da ćeš na onoj maloj padini morati napraviti neke terasice jer će ti kiša sve odnjeti, ja isto imam padinu i radim suhozide jer bi sve otišlo. Možeš s kamenjem, kojeg pretpostavljam nemaš ili ciglama ili čak starim crijepovima. Weigelia je prekrasna Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.