Kiki-Moja utjeha |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 112> |
Korisnik | ||
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moglo bi se skupiti poveće društvance.
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moramo se onda potruditi da se društvance uistinu i okupi na jednoj Zd kavici! Unaprijed se veselim.....svi opušteni, nema žurbe......a dobra ekipa - ajmeeeee, jedva čekam curke
|
||
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moja kći,naša forumašica Massha,zbog obaveza nema vremena za forum,a ima radova za pokazati i uvijek govori sutra ću,sutra ću.Ovaj put sam slikala neke njene radove pa ću ih i objaviti.Na isti način je ona mene uvela u ovaj svijet.Objavljivanjem mojih božičnih kuglica u svojoj galeriji.
Obnovljen stari novčanik.Decoupage sa platnom.
|
||
|
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kutija za u babinje.Roditelji vole bajkoviti fantasy svijet.Kutija je bila napravljena u rekordno kratkom roku jer je sate izgubila na biranju i pripremi uzoraka.Dno kutije je obloženo materijalom sa navlake za jastučić iz mog djetinjstva.Ime je napisano golom rukom.Sa svih strana je drugačija.
|
||
|
||
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a sta da ti kazem majstorice,krasno,veselo,ugodno oku
|
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lijepo, lijepo
|
||
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
||
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo za mamu, bravo za Masshu! Ali zato mame služe, zar ne?
Vidi se da je uložila puno truda i u jedno i u drugo. Sviđa mi se pedantnost s kojom je sve napravljeno. Novčanik izgleda kao da je tvornički takav....uzorak koji jako volim i stavljala bih ga svugdje....
Kutija je baš bajkovita, fascinira me rukom napisano ime - umjetnica, nema šta
|
||
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
||
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a više ne mogu smisliti nove pohvale, a da ne ponavljam stalno jedno te isto... |
||
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala u Mašino ime.Ona ni ne zna da sam je zakačila tu.Možda bi se ljutila .Obečala mi je kad joj završe obaveze na faxu da će sve svoje zaostale radove staviti u svoju galeriju. |
||
|
||
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidjela sam na forumu da si pred dosta vremena radila decoupage na namještaju od iverala. Zanimaju me tvoja iskustva kako se takav namještaj drži dugoročno i je li se boja pogulila. U dilemi sam da li se upustitim u bojanje ormara ili da jednostavno naručim nove fronte.
|
||
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo za mamu i kćer!
|
||
kerber
Pustio korijenje Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
oduševljena sam...svaka čast
|
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imala sam radionicu za djecu.Ovo je bio moj ogledni primjerak koji sam još doradila doma.
|
||
|
||
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dopada mi se i teglica i izvedba.
|
||
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Toliko me nervirao bivši premali etui za naočale da sam si u dahu napravila drugi,duplo veći.
|
||
|
||
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jako je lijep Kiki,ova salveta mu jako lijepo lezi....meni ne mogu dojaditi,uzivam radeci ih ,bilo mali ili veliki.
|
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo je maramica.Svi vole taj motiv.A ima i malo tufkanja ružičaste oko papirnate čipke za tortu.
|
||
|
||
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
odličan ti je etui... |
||
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
||
Odgovori | Stranica <1 7475767778 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |