mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 100> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaš šta mare! Večeras sam ti ostala zatečena-kraj onih svih tvojih, redom prekrasnih radova ti napraviš nešto ovako..ccccc...ma sve ti je nekako ukrivo, pa boje čudne...ma ne znam šta bi ti rekla
![]() ![]() Hehehehe, ovo sam te išla malo šokirat lošim komentarom, al nisam dugo izdržala..evo već sam se odala i to u istom postu....ne znam odakle ti ideja, a tvoja izvedba...a šta više reći da ne zvuči kao otrcana pohvala. Nego, žene..mare, kaća,...ma daj otvarajte škole!!!! ![]() ![]() Pa šta više čekate?! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sanjam hvala .....za dobre želje nikad nije kasno
![]() ah felina možda imaš pravo za swarovski kristale ali pravit ćemo se da su oni na kutiji
![]() ![]() kaća i meni se salveta učinila neobična i u prvi mah nisam znala šta s njom i na šta ju staviti.......pa sam pomislila-Luster na kutiji zašto ne?.....
slavice draga hvala za čestitku
![]() biljana hvala na tako lijepim riječima.........versaj zvuči kraljevski
![]() maredelmare prva rečenica ti je odlična
![]() ![]() ![]() a kad već pitaš šta čekam.........pa evo čekam prvu uplatu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Super motiv, još bolja izvedba i prekrasna kutijica.
Tebe i kaću treba unaprijediti u VELEMAJSTORICE od kutija ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Mare, i ja se pridružujem čestitkama...malo kasno ali svejedno ti želim sve najbolje i još mnogo, mnogo lijepih radova, u što uopće ne sumljam
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kako čekaš uplatu .......uplate su već izvršene slabo ti provjeravaš bankovni račun
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
dorina hvala
![]() primavera draga dobro mi dobro mi došla sa svojim predivnim nikom........šta da ti kažem osim jedno veliko hvala za sve tople i lijepe riječi kojima me obasipaš
![]() maya,djevojčice pa gdje si ti.....dugo te nema s nama........hvala, za čestitke nikad nije kasno
![]() file ti opet radiš pomutnju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
na jedno vrijeme ostavljam kutijice sa strane i prelazi mna kuhinju........tj.na hranu i sve ono što je potrebno za serviranje,pripremu.....
namjreno sam poslikala s odsjajem
![]() ![]() ![]() ![]() i drvena daska......malo shabbya i salveta koju već dugo imam ali do sad nisam znala šta s njom....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
A za sta si ostavila drugu olovicu sata, a one papricice, cekaj malo pa radis svaki dan nesto novo.
Kako kazes da nista neznas, e pa otvaraj skolu PPPPPPPRRRRRRREEEEEEDDDDDIIIIVVVVNNNO ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Mare,ova vitaminska daska mi je super.Obična alatka u kuhinji,postala umjetničko djelo.Šteta bi po njoj bilo lupati šnicle
![]() |
|
![]() |
|
tatjana
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
daska je odlična,ali tanjur je prva liga!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
po pijatu bi rekla da je vrime ručka već odavno prošlo,sve si potamanila s njega ovaj put neću biti škrta dajem ti čistu DESETKU
![]() |
|
![]() |
|
rosa i mima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
daska je baš super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
file daj se skuliraj,ne možeš pisati dok ja pišem
![]() ![]() ajme čista 10......
![]() |
|
![]() |
|
pošpotam file a gle konte kak mi je upala......s koje si ti bande
![]() konte
![]() |
|
![]() |
|
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Nemam riječi, savršeno!
|
|
![]() |
|
kakva je tu gužva a šta bi tek bilo da je na pijatu ili na dasci nešto fino za papati
![]() |
|
![]() |
|
dolazi proljeće i uske majice......mislim da nam je svima najbolje da su i tanjuri i daske prazni i samo za gledanje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |