OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 374> |
Korisnik | |
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme kako su lipi!!! Ne znan koji je lipsi.. Prekrasno
Bas mi je super ovako nesto vidit za dobro jutro:) |
|
Sponzorirani linkovi | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilisi su
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo tweety, a još kad ih vidiš uživo kad se tek probudiš
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe kao i uvijek sve prelijepo a amarilisi su ti
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ajmeeeee cikasica.........amarilisi.........drago mi je što su gazanije počele cvasti...nadam se da si zadovoljna njima!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilisi su pravi ljepotani
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilisi su predivni..
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome su ti "oba tri" prekrasna i posebna!Kakve boje!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ti si kao i svi mi. Čim ujutro otvoriš oči, odbauljaš u vrt, vjerujem da bi najradje ostala u vrtu kad vidiš ove prekrasne amarilise, ali "zov novčića" zove na posao, jer raditi se mora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su me razveselili i baš su mi lijepi. A što je najbolje imaju još pupova i još će cvjetati.
Je Triša, volim ja taj svoj vrt, ali raditi se mora - a što je najbolje, poslije 30 godina još uvijek mi je lijepo na poslu , poslove sam mijenjala, ali firmu nisam, stara klapa je odlična, a i ovi mladi nisu loši (samo treba znati s njima) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I lijepi i sva tri različita
|
|
život je more
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oba tri su prekrasna
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš krasno al cikasice su ti definitivno kruna vrta..a šta se tiče plitke zemlje i hrpe lončića tu te definitivno razumijem u istoj sam situaciji
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilisi i cikasica su san snova .
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozornica je uvijek ista, samo se glumci mijenjaju
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, pozornica je fantastična!! a na prvoj slici, desno, u posudama vidim da već stasaju novi glumci!! Bravo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozornica prva liga a i glumci vrhunski Pohvali nam se malo što je to stiglo sa Florijane, sigurno nešto lijepo i za rođendan......Uživaj Otok, danas je tvoj dan...!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova mi je slika genijalna. Kako li to tek izgleda uživo?!
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno,a pozornica ostavlja bez daha.Nadam se da će uskoro nove slikice,one poklonjene,sretan ročkas!!!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je pozornica Otok, glumci odlično uigrani, a režiser je odlično obavio svoj posao i priredio publici krasan užitak
|
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |