Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 80>
Korisnik
Poruka
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 08:02
 Kaćo tebe bi tribalo KLONIRAT..... Nemam više rijeći hvale za tvoje radove sve sam ih već ispucala. Taman kad mislim da mi je zadnja najlipša pojavi se još lipša..... mogu ti samo reć da si ti moja inspiracija..smile169..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 10:27
imenjakinjo moja pa stvarno trebaš osnovat školu i naučiti i nas praviti tako divne kutije, doktor si za kutijesmile58
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 14:04
Kaća i ovaj rad ti je super kao u ostalom i svi do sada!!!

Daj se malo pokreni i taj talent iskoristi!!!!

smile120
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 14:22
Ova zadnja kutija je zaista prva liga, ali i druge su takve, jedna ljepša od druge, zaista bi mi bilo teško odabrati
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:43
kutijica je fe-no-me-nal-na!
ANĐELKA
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 08:50
Što se ovo događa,ukrao nam netko cijeli jučerašnji dan,gdje god sam juče bila i stavila komentar-neme,papala maca!A bila sam i kod tebe i divila se kutijici a morat ću ponovo pisati-nedaj nikome,ima sestra pravo,predobra je,predivna,savršena!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 00:08
Prdevne škrinjice, tacne..., romantika
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 12:37
tebe nikako dobit. inbox ti je pun,linija zauzeta
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 13:51
Hoću ija u tvoju školicu da učim sve ispočetka,molim te.Plavo-bijeli motivi mislila sam da su čarobni,ali kad vidjeh ovo čudo od škrinjice ostadoh bez riječi.Bože nešto stvarno preelegantno.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 19:43
hvala vam drage moje,vasi komplimenti me jako veselesmile79smile72
sasha rubove na kutiji radim tako da stavim pinelom malo boje na spuzvicu(za svaki slucaj tufnem o obrus da se skine visak)i s tim lagano tufkan,ali lagano,lagano,tek dodirujemWink.
kasnim debelo sa uskrsnim radovima,ali ne mogu odolit da ne pokazem sta san trackala..ovo su "jaja" od stiropora,izrezana pomocu sablone..

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 15:40
draga moja Kaća, neponovljiva si. tebi be trebalo "opljačkati i "otuđiti" ti prekrasne radove.svaka čast što takav talent i uradci krase tvoj dom i ine domove.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 16:00
vratila se kaća smile126 radovi su prekrasni,veseli,proljetni,bravo!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 17:18
Kaco malo zakasnjenje ne smeta.Jajceka sus zgodna, lijepa izrada.
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 17:35
Prekrasna jajca, baš si uvijek posebna i svoja. A već se zna da ja padam u nesvijest od tvojih kutijica. Moram ti priznat ova tvoja modra faza je jedna od najboljih, ako ne i najbolja na forumu. Bar za mene.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 17:41
smile39jaja su ti originalna, prekrasni motivi, trakice, smile141smile169
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 20:42
hvala vam drage moje,beskrajno hvala..smile79smile79
evo jos par radova:

na ovom tanjuru sam najprije zalipila onaj drugi sloj salvete,pa motiv,a zatim svijetlo zeleni rizin papir,zato su boje motiva skroz drugacije nego na kutijici..

evo skupa kutijica i tanjur,samo sto sam ovo slikala dok je kutijica bila u prvoj verziji..nije mi se sviđao ovako prezlatan donji dio,pa sam ga presla ljubicastom bojom..

jos jedna kutijica,ako se pitate kako sam dobila boju na poklopcu,to sam nanijela facetten lak na morsku spuzvicu i tufkala po zelenoj podlozi..bijeli krug na poklopcu je struktur pasta nanesena pomocu sablone..

ovu malenu kutijicu sam radila u sklopu jednog internog blogerskog swapa,otputovala je u srbiju..

a ovu kutiju je radila moja prijateljica,trebala joj je za poklon jednoj djevojcici,a kako je tek odnedavno se pocela bavit salvetnom,molila me za pomoc,i tako je uz moje instrukcije nastala ova meni prekrasna kutijca..bez metalnih djelova je zato sto jos nije bila lakirana,a morale smo se rastat,ali nisam mogla odolit ne poslikat je..

smile79

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 21:01
Dugo te nije bilo, ali vratila si se u punom sjaju.

Od radova jednostavno neću ništa izdvajati, samo ću reći smile120 
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 21:12
Predivno Kaća,kao i uvjek,ona kutija sa onom čudnom podlogom na poklopcu je savršena,prelijepa a vidim-i prijateljica dobro napreduje!Thumbs%20Up
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 22:04
kutijice su savršene,ova predzadnja smile94
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 22:10
ne znam sta je ljepse...posovanje majstoricesmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.