kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 80> |
Korisnik | |
frezija
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaćo tebe bi tribalo KLONIRAT..... Nemam više rijeći hvale za tvoje radove sve sam ih već ispucala. Taman kad mislim da mi je zadnja najlipša pojavi se još lipša..... mogu ti samo reć da si ti moja inspiracija....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imenjakinjo moja pa stvarno trebaš osnovat školu i naučiti i nas praviti tako divne kutije, doktor si za kutije
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaća i ovaj rad ti je super kao u ostalom i svi do sada!!!
Daj se malo pokreni i taj talent iskoristi!!!!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zadnja kutija je zaista prva liga, ali i druge su takve, jedna ljepša od druge, zaista bi mi bilo teško odabrati
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica je fe-no-me-nal-na!
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što se ovo događa,ukrao nam netko cijeli jučerašnji dan,gdje god sam juče bila i stavila komentar-neme,papala maca!A bila sam i kod tebe i divila se kutijici a morat ću ponovo pisati-nedaj nikome,ima sestra pravo,predobra je,predivna,savršena!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prdevne škrinjice, tacne..., romantika
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tebe nikako dobit. inbox ti je pun,linija zauzeta
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoću ija u tvoju školicu da učim sve ispočetka,molim te.Plavo-bijeli motivi mislila sam da su čarobni,ali kad vidjeh ovo čudo od škrinjice ostadoh bez riječi.Bože nešto stvarno preelegantno.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje,vasi komplimenti me jako vesele
sasha rubove na kutiji radim tako da stavim pinelom malo boje na spuzvicu(za svaki slucaj tufnem o obrus da se skine visak)i s tim lagano tufkan,ali lagano,lagano,tek dodirujem. kasnim debelo sa uskrsnim radovima,ali ne mogu odolit da ne pokazem sta san trackala..ovo su "jaja" od stiropora,izrezana pomocu sablone.. |
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja Kaća, neponovljiva si. tebi be trebalo "opljačkati i "otuđiti" ti prekrasne radove.svaka čast što takav talent i uradci krase tvoj dom i ine domove.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vratila se kaća radovi su prekrasni,veseli,proljetni,bravo!
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaco malo zakasnjenje ne smeta.Jajceka sus zgodna, lijepa izrada.
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna jajca, baš si uvijek posebna i svoja. A već se zna da ja padam u nesvijest od tvojih kutijica. Moram ti priznat ova tvoja modra faza je jedna od najboljih, ako ne i najbolja na forumu. Bar za mene.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaja su ti originalna, prekrasni motivi, trakice,
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje,beskrajno hvala..
evo jos par radova: na ovom tanjuru sam najprije zalipila onaj drugi sloj salvete,pa motiv,a zatim svijetlo zeleni rizin papir,zato su boje motiva skroz drugacije nego na kutijici.. evo skupa kutijica i tanjur,samo sto sam ovo slikala dok je kutijica bila u prvoj verziji..nije mi se sviđao ovako prezlatan donji dio,pa sam ga presla ljubicastom bojom.. jos jedna kutijica,ako se pitate kako sam dobila boju na poklopcu,to sam nanijela facetten lak na morsku spuzvicu i tufkala po zelenoj podlozi..bijeli krug na poklopcu je struktur pasta nanesena pomocu sablone.. ovu malenu kutijicu sam radila u sklopu jednog internog blogerskog swapa,otputovala je u srbiju.. a ovu kutiju je radila moja prijateljica,trebala joj je za poklon jednoj djevojcici,a kako je tek odnedavno se pocela bavit salvetnom,molila me za pomoc,i tako je uz moje instrukcije nastala ova meni prekrasna kutijca..bez metalnih djelova je zato sto jos nije bila lakirana,a morale smo se rastat,ali nisam mogla odolit ne poslikat je.. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo te nije bilo, ali vratila si se u punom sjaju.
Od radova jednostavno neću ništa izdvajati, samo ću reći
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Kaća,kao i uvjek,ona kutija sa onom čudnom podlogom na poklopcu je savršena,prelijepa a vidim-i prijateljica dobro napreduje!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijice su savršene,ova predzadnja
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam sta je ljepse...posovanje majstorice
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |