Krasula - Crassula |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 84> |
Korisnik | ||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
...aralija...veličanstvena je, ljepše ne vidjeh!!! Bravo majstorice!
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
Sponzorirani linkovi | ||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
@aralija, ovo je ljepota koja zaustavlja dah
@moon, tvoje krasule ne zimuju nego kraljuju. |
||
Sutra je novi dan.
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
aralija stvarno je prelipa...
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
aralija, malo je za reći da je predivna
bugicaza5, lucy hvala vam
|
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Pisala bih s velikim slovima da smijem... ali nesmijem, pa ću malim...
č a r o b n a i od danas počinjem "mantrati": I ja ću imati ovakvu, i ja ću imati ovakvu, i ja ću imati..... |
||
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
||
bosniacumlilium
Novo sjeme Pridružen: 06 Siječanj 2015 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
prelijepe biljke,svaka cast...
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dečki i cure Hvala Vam da se pojedinačno ne zahvaljujem, mislim da će za dan dva biti još bolja kad se svi cvjetići otvore, |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Pinus ova je stara oko dvije godine, a kupljena je mislim u Baumaxs. Viđala sam je i u Plodinama a čak mislim da sam je nedavno vidjela u Bauhasu.
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Ja sam je nedavno kupila u Bauhausu.
|
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja stvarno nemam riječi,najljepša do sad.Bravo aralija.
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivno !
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zaista je prelijepa, pridružujem se divljenju, draga aralija.
|
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rosulariska je u punom cvatu, jako mi je draga jer kako Pinus kaže, "cvijet traje i traje"!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Posebna je i krasna
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
lijepe su i traju, no treba imati sreće i znati s njima
|
||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nije kao i Pinusova i Natalijina ali moja morganica , dobivena kao bebač (camellia)odlučila procvjetati, znamo da je spora u rastu ali vjerovatno dok ne krene jer ove godine se udvostručila
a sad i u duetu kako Pinus kaže cvijet traje i traje iz daljine izgleda kao umjetan, čak i susjeda je morala doći opipati jer nije vjerovala da je prava, a ja malo pokvarena pa ih stavila s južne strane pogled s ulice, ma nek' uživaju......
|
||
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivne šteta što ne prolazim tvojom ulicom
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
Odgovori | Stranica <1 7475767778 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |