Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 09:57

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 09:59
Bujanje nakon uree sedmice

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 10:04
Sad imaš zdravi bujni list. Sad potakni cvjetanje.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 10:08
Moj prvi susjed.Malo je radoznao, ali s njim je najmanje problema, nije zlonamjeranLOLLOLLOLLOL

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 10:09
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Sad imaš zdravi bujni list. Sad potakni cvjetanje.

Čime Hojčeka da potaknem?Embarrassed
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 10:10
Lijep ti je vrt smrcko!A i susjed!
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 10:38
Smrčko vrt je prekrasan.Ništa ne izdvajam.Thumbs%20Up
čovjek uči dok je živ
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 10:39
Prvo sam htjela "citirati" kamenjar - slike, a onda idem dalje i vidim: nemam što izdvajati. Sve prekrasno, šareno, uredno rascvjetano.....PaaanjClap!

Ali na kraju pesonja!Thumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 10:47
Hvala vam svima na posjeti i pohvali, čast mi je da netko iz onakvih vrtova kakvi su vaši uopće obrati pažnju na moj mali razbacani vrt i još pohvale
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 11:34
Ja imam već sve što imaš i ti u vrtu, samo mi molim te donesi ovoga sa zadnjih slika kad budeš dolazila - ne zaboravi.

smile156i pazi da te ne ulove.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 11:37
Nudi li su mi psića iz tog legla , ali kuda  s njim? Morao bi spavati između mene i MMLOLLOL
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 17:13
Ova žuta boja seduma u tvom kamenjaru je predivna!
Ova tvoja urea sedmica učćini čuda kod tebe?!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 17:24
Da čuda je učinila, kradem vaše ideje. Ali to koristim samo za cvijeće, ne za povrtnjak.

Sad mi treba i nešto za cvjetanje i onda ćusmile39od sreće.

Hvala Bergi na pohvalama.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 17:45
Evo rješenje za moj problem sa voluharicamaLOLLOL, ima li itko jednu viška?

– Predrasuda je da su zmije opasne. Štoviše, tamo gdje ih nema pojavljuju se štetočine, miševi, množe se mungosi i onda se toga više ne možete riješiti.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 17:57
Užassss....

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 21:29
I opet sve ponovo gledam razgledam šta ti hvali a ono ona --Hosta od -LOREsmile52
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 21:46
Baš sam se osramotila. Ja mislila ona meni piše, jer je napisala nakon mog posta i spominjala je lopatu (koja je moja desna ruka)LOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 21:52
smile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 06:56
Evo su i tvoji dragoljupčeki stigli moje - i cvatu baš lijepo! Kamenjar je uistinu poseban, sve je u njemu na svom mjestu i izgleda kao neka prekrasna vedra slika! Dalije sam već spominjala, a urea je bila pun pogodak. Sličan učinak kod mene je imao razrijeđen pileći "supstrat" Wink kojim sam gnojila biljke. Baš čovjeka razveseli kad vidi da je biljkama pomogao, dao im mogućnost da budi zdravije, bujnije, veće, zelenije, cvjetnije... Poslušat ću tvoj savjet s malčiranjem travom i nadodavati sloj travice. To mi je super za iza kuće jer tamo imam improvizirane rasadnike, ne stavlja mi se kora u njih kad stalno nešto dodajem, sadim, vadim, rasađujem... A trava mi super dobro dođe. I inače svi bio-vrtlari vele da je najbolje lišće, travu, slamu, malč bilo kakav ostavljati na zemlji. Preuredni vrtlari, oni koji svaki list s gredica miču, prirodu zbunjuju i uskraćuju za prirodne procese. Svaki taj list, svaki ocvali cvijet koji bacimo na zemlju hrana je glistama, kukcima... I, na kraju, odličan humus. Naravno, kako u svemu i u tome treba imati mjeru - vidjeti koliko lišća i sl. ostaviti da ne bi gušilo biljke.. Znam da svi na forumu ovo znamo Embarrassed ali kad sam već krenula pisati, sve sam pojasnila...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 02:16
I ja malčarim, i razlika je kod takvih biljaka zbog veće vlage. Vremenom mačem se obogaćuje zemlja i navlače se vrijedne gliste koje prave humus.
Koristim također pileće brikete za cvijeće, ureu za cvijeće, i eko stajnjak te eko konjske brikete. A mora se dati biljkama nekakva hrana. Pogotovo moja zemlja je dosta jalova i treba će vremene i miješanja sa  drugom da se obogati.  Juhe od trave su mi odlične za biljčice, di sam zaljevala imala sam odličnu salatu, a ničim drugi nisam prihranjivala. Ovo su mi sada testovi za budućnostEmbarrassed

Hvala na posjeti Anaidica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.