Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 184> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bujanje nakon uree sedmice
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad imaš zdravi bujni list. Sad potakni cvjetanje.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj prvi susjed.Malo je radoznao, ali s njim je najmanje problema, nije zlonamjeran
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čime Hojčeka da potaknem? |
|
|
|
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep ti je vrt smrcko!A i susjed!
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrčko vrt je prekrasan.Ništa ne izdvajam.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo sam htjela "citirati" kamenjar - slike, a onda idem dalje i vidim: nemam što izdvajati. Sve prekrasno, šareno, uredno rascvjetano.....Paaanj!
Ali na kraju pesonja!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti i pohvali, čast mi je da netko iz onakvih vrtova kakvi su vaši uopće obrati pažnju na moj mali razbacani vrt i još pohvale
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam već sve što imaš i ti u vrtu, samo mi molim te donesi ovoga sa zadnjih slika kad budeš dolazila - ne zaboravi.
i pazi da te ne ulove.
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nudi li su mi psića iz tog legla , ali kuda s njim? Morao bi spavati između mene i MM
|
|
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova žuta boja seduma u tvom kamenjaru je predivna!
Ova tvoja urea sedmica učćini čuda kod tebe?!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da čuda je učinila, kradem vaše ideje. Ali to koristim samo za cvijeće, ne za povrtnjak.
Sad mi treba i nešto za cvjetanje i onda ćuod sreće. Hvala Bergi na pohvalama. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo rješenje za moj problem sa voluharicama, ima li itko jednu viška?
– Predrasuda je da su zmije opasne. Štoviše, tamo gdje ih nema pojavljuju se štetočine, miševi, množe se mungosi i onda se toga više ne možete riješiti. |
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Užassss....
|
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I opet sve ponovo gledam razgledam šta ti hvali a ono ona --Hosta od -LORE
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam se osramotila. Ja mislila ona meni piše, jer je napisala nakon mog posta i spominjala je lopatu (koja je moja desna ruka)
|
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo su i tvoji dragoljupčeki stigli moje - i cvatu baš lijepo! Kamenjar je uistinu poseban, sve je u njemu na svom mjestu i izgleda kao neka prekrasna vedra slika! Dalije sam već spominjala, a urea je bila pun pogodak. Sličan učinak kod mene je imao razrijeđen pileći "supstrat" kojim sam gnojila biljke. Baš čovjeka razveseli kad vidi da je biljkama pomogao, dao im mogućnost da budi zdravije, bujnije, veće, zelenije, cvjetnije... Poslušat ću tvoj savjet s malčiranjem travom i nadodavati sloj travice. To mi je super za iza kuće jer tamo imam improvizirane rasadnike, ne stavlja mi se kora u njih kad stalno nešto dodajem, sadim, vadim, rasađujem... A trava mi super dobro dođe. I inače svi bio-vrtlari vele da je najbolje lišće, travu, slamu, malč bilo kakav ostavljati na zemlji. Preuredni vrtlari, oni koji svaki list s gredica miču, prirodu zbunjuju i uskraćuju za prirodne procese. Svaki taj list, svaki ocvali cvijet koji bacimo na zemlju hrana je glistama, kukcima... I, na kraju, odličan humus. Naravno, kako u svemu i u tome treba imati mjeru - vidjeti koliko lišća i sl. ostaviti da ne bi gušilo biljke.. Znam da svi na forumu ovo znamo ali kad sam već krenula pisati, sve sam pojasnila...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja malčarim, i razlika je kod takvih biljaka zbog veće vlage. Vremenom mačem se obogaćuje zemlja i navlače se vrijedne gliste koje prave humus.
Koristim također pileće brikete za cvijeće, ureu za cvijeće, i eko stajnjak te eko konjske brikete. A mora se dati biljkama nekakva hrana. Pogotovo moja zemlja je dosta jalova i treba će vremene i miješanja sa drugom da se obogati. Juhe od trave su mi odlične za biljčice, di sam zaljevala imala sam odličnu salatu, a ničim drugi nisam prihranjivala. Ovo su mi sada testovi za budućnost Hvala na posjeti Anaidica |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |