Čaaarobni otok |
Odgovori | Stranica <1 7475767778> |
Korisnik | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...evo, nesto na brzinu stavljam....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...prve 4 tresnje...
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirisne, ukusne, šarene, lijepe, sunčane slikice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Laganini se vraćam starim druženjima, fala na jagodicama i trešnjicama, prekrasnim fokticama otoka, vrteka, a o moru...pa znaš da čak ni ja nemam dovoljno riječi pohvale za dobro oko, mirnu ruku ...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči, kako si? Nema te, pa se nadam da raadiš i da nisu neki problemi razlog tvog ne javljanja.
pozdrav |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....pozzzz veliki, Proljeće...ima svega ali uglavnom se ne javljam zbog posla....momentalno sam dobro, jaaako je navalilo ljeto....
....imam novu "opremu" za virtualni svijet ali ne i internetsku vezu u ulici kojoj radim...
...nadam se povezati sa besplatnom vezom unutar zidina , ako to još postoji, pa ću moć češće na forum....
|
|
53rijeka
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... aaaaaaaaaa znaci jopet si mi biiiiiiizzzzziiii women, neka neka ,ali
ne pozabi kakoFu frisku slikicu carobnog otoka, lipi mocvarni pozdrav
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pozzz Rijeka i sve drage moje...
...jema puno toga lipoga i smijem kazat ma ne i vrimena...
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i tebi. Ovo ti je "teleopatija". Upravo mi se javio MM. Iskipao goste u Komolcu i vraća brod u Primošten.Malo se odmorio u Donjem Čelu i nazvao ženicu.
Ni ove godine nismo bili ni blizu Gradu ni čarobnom otoku. Javila bih ti se svakako, i ako je moguće da popijete kavu ( u širem smislu) na mojoj barci. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....Vera , e pa baš je svijet mali tj. Hr obala....znači muž ti je u našim vodama i to još u D. Čelu!!!!!!
....mi smo danas u gradu a MM je jučer bio tamo...
...to će baš biti lijepo kad ponovo zajedno dodjete!!!!!
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Bako, lijep pozdrav....
...zapravo sam mislila na slike i ljetne dogođaje tipa - kupali se, ribali , imali hrpu rajčica , feštali.....nema izvanrednih novosti, sve u ravnoteži - a tako je i najbolje...
....vraćam se čim padne kiše .....ha,ha k'o gljiva....
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči kiša je padala u petak, a tebe nigdje nema!!!
Hajde, čekamo slike...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....pozzz Proljeće , da kiša je došla i brzo prošla....na otoku sve suho i dalje , ništa mi ne cvjeta , čudna neka jesen....
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči, mi te čekamo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....uh , da !
....evo me!.....malo kasnim ....
....vanka puše juuuugooo, kiša slabo pada...ova jesen je suha ali je jako lijepa...temperatura ugodna između 18 C i 21 C , puno sunčanih dana , noći svježe oko 10 C....e da je tako barem 6 mjeseci....
....nisam baš vrijedna u vrtu - malo sam šišala grmove i pobola nešto lala, ukrasnog luka i zumbula u zemlju....zato je MM vrijedan u povrtnjaku....malo me zafrkava zdravlje ( ništa strašno ) pa ne smijem baš pretjerati sa čučanjem i saginjanjem.....
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka si nam se javila
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |