Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:32
ja jos i ljuske jaja natopim u vodu i zalijevam jednu po jednu kako ima te vode.odstoji po 5 dana da otpusti kalcij fol heheh.
daj Fiki recept
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:32
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

.......kasnije cu se vaditi d ami daju reci cu mojee jee sjeme   

Mudrice jedna!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:36
ajjj jos im i lukove kupovati ne daaaam hajd dobro moze jednom hhhh.
zaboravila sam reci sijat cu i lukove al ne mnogo nemam gdje,a Monstera moji znaju koliko volim povrce pa siju i sto jedu i ne.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:37
Kaj niko neće da se igramo nagradne igre slikom?
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:38
Gdje ću naći sliku sa šibom? :O
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:39
..ma dajte neki prijedlog pa da se natjećemo..svako 2 slike na uvid pa se bira pobjednik.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:39
Wiz gdje je slika? Ja nisam ništa tražila, jer me nešto drugo   zaokupilo...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:40
Ajmo najljepše rajčice!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:41
hajd vi stavite ja sam komisija
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:41
moonsi..i ja nisam tražila preveć.nema baš ajmo nekaj drugo..Fiskandus oče rajčice..sad se dogovorite
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:43
Što se tiče rajčica,tvoja je pobjeda,ti imaš najljepše rajčice !
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:45

evo jedan glup stap haha
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:45
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

moonsi..i ja nisam tražila preveć.nema baš ajmo nekaj drugo..Fiskandus oče rajčice..sad se dogovorite

Ja odlutala u temu hibija!

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:46
Tko o čemu, Pustolovka o ribolovcima!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:47
pa kad nema stapova koje trazimo moze i ovaj :P
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:49
Pametno naše!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:49
..evo za moje curke..monsili i Ponsili(čitaj Pustolovsmile96

ukiseljene rajčice
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:49
bravoo Pustolovko..slika za 10

a ja u rajčicama ,,,ajoooooj
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:50
AAAAA ZA FIKIJA?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:51
Jooooj Wiz, ti hoćeš da se moj bioritam poremeti, pa da mislim da je sezona paradajzića?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.