monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
I to plus maratonises skidas kile lako hodajuci do dinja i lubenica.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Hvala ti Pustilka!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Nemas se cega sramiti,dovoljno da pokazes krompir i grah ima da svi zinemo.Kod vas valjda hoce dinje i lubenice plodno tlo extra su ti.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Ajči !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smajliću ja ih tako kiselim " na brzo" , ma vjerojatno znaš, ono kad staviš tako krastavce da odstoje dan, dva i onda ih već jedeš....Meni su tako prefini, no MM ih takve ne želi ni probati..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mons.sad bi te najrađe
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Mon, mislim da možeš krastavce kiseliti i kada su nešto veći, porežeš ih na pola ili čak četiri dijela i tako ih nakiseliš, budu isto ok, meni su jedne godine tako prerasli pa sam ih rezala i svi su rekli da su dobri.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Dinje i lubenice imam po prvi puta na malo većem komadu...Posijala sam ih više iz zezancije nego za ozbiljno zato jer mi je ostalo još praznog prostora....Bilo je samo, probat ću, pa što bude, ako uspiju dobro, ako ne uspiju opet dobro.....Moram priznati lijepo i ugodno su me iznenadile...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smajliću draga moja!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Mon, svaka čast za enzime, sve si obavila vrhunski, interesira me da li će ti poklopac od kante držati plin kada počne jače raditi, ja sam zamislila nekakvu kantu koja ima zatvarač na zavrtanje, no dobro bumo vidjeli, začas će proči tri mjeseca.
Krastavci su ti stvarno obilno rodili, ja se ne mogu baš pohvaliti da su nešto, samo u plasteniku su za sada dobri jer nije ova godina do sada prevruća, šta radiš sa tolikim krastavcima, koliko ti članova obitelji hraniš. Dinje su baš po mom guštu, ja ih ove godine nisam imala gdje nagurati.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Ma nije baš sve predivno, ima tu i neuspjeha....neki paradajzi su mi ove godine kiksali, isto tako i rog paprika ili ajvarka....Vidiš da mi nije baš sve savršeno....Ali zahvalna sam Bogu i na tome što mi je dao.....od svega pomalo, valjda će se nešto naći za ovu sezonu i ovu zimu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
bez komentara,,,,jer sve jee preedivno...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Što je prijatelju, zašto šutiš?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |