Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 21:46
A koliko si ih posadila!!!!Nadam se da neće biti suše,da će ti biti najljepše za prodaju i naravno,da će cijena biti dobra.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 22:07
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Uploaded with ImageShack.us  Malo novih

sve je prekrasno, ali ostala sam na ovoj slicici pogledom, stvarno je savrsena, oblik cvijeta, boja......sadim odmah u jesenWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 22:46
Ljube vidim da su se uspješno ružice oporavile, predivne su i baš mi je drago jer znam koliko ti znače, a one teglice jel to komercijala ali zadovoljstvo?
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:21
ma divno, mora da si se dobro naradila. Ova tvoja pustinjica je odlična
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 20:48
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasna pustinja!Sve je ko na nekoj drugoj misticnoj planetismile186

jelda da izgleda nekako čudno a zapravo je šaka škrte zemlje i šuta!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 20:49
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

A koliko si ih posadila!!!!Nadam se da neće biti suše,da će ti biti najljepše za prodaju i naravno,da će cijena biti dobra.

Hvala draga, Pa nismo baš puno-trećinu od onog prošle godine.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 20:51
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Uploaded with ImageShack.us  Malo novih

sve je prekrasno, ali ostala sam na ovoj slicici pogledom, stvarno je savrsena, oblik cvijeta, boja......sadim odmah u jesenWink

Nećeš pogrišiti,prekrasna je!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 20:53
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Ljube vidim da su se uspješno ružice oporavile, predivne su i baš mi je drago jer znam koliko ti znače, a one teglice jel to komercijala ali zadovoljstvo?

Neke jesu neke nisu ali što možemo? Stvarno mi znače puno,one i kaktusi su strast a teglice su komercijala!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:00
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

ma divno, mora da si se dobro naradila. Ova tvoja pustinjica je odlična
Moon dušice, smanjili smo količinu dobrano pa ne mogu reći da sam se nešto umorila,Neznam,sve mi se čini da sam promašila što sam pustinju primistila,pre škrta je zemlja a i sunca imaju do ure i nešto malo pridveče.Ćini mi se da su bili bolji na staroj lokaciji.

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:07

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:08

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:10

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:11

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:14

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:16

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:18

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 21:20

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 20:55
Ruze su zakon- i ja se slazem sa tobom,Andjelka! Ali, u kombinaciji sa lavandom,prizor je velicanstven!smile120
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:24
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Ruze su zakon- i ja se slazem sa tobom,Andjelka! Ali, u kombinaciji sa lavandom,prizor je velicanstven!smile120

Ma naravno da su zakon ruže a i kaktusi, prizor ruža i lavande je stvarno predivan -još kad se okupe leptirići----ma da si mogu priuštiti samo bi sidila i divila se!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 21:22

Uploaded with ImageShack.us  amarilis cvita po drugi put
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.