enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 221> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga ,brine me tvoja kućica na vodi,kako je ?
a kamenjae te je razveselila
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
enrikova nona drago mi je da sam te obradovala,agave ti slobodno posadi jer imaju korjenčić,ja sam svoju veliku kad sam prenosila iz vrta na drugi dio pogresno izvadila i bila bez korjena i primila se..aloe veru obavezno drzi na svijetlom mjestu al nemoj je na sunce ,odma pocrni,istina da se i brzo povrati ..kako god pocrnila za par dana je kao nova
pokusat cu identificar biljkice slika 1:dlakavica echeveria,hawortia cooperi,aloa black gem slika 2:echeveria,crassula spring time,crassula perforata slika 3:crassula argentea "corol" (bar mislim da je ona),crassula muscosa monstase ,za ovu malu sto pocrveni po ljeti nisam sigurna dali je marginalis |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasni pokloni! Dobro ih čuvaj i izvještavaj nas kako napreduju. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
baš mi je drago da je kućica preživjela,već sam se zabrinula gdje ću ljetos provest vikend
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divni pokloni
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kamenjar hvala ti na tako opširnom objašnjenu i identifikaciji srce si
![]() Anastazija čuvam ih kao male bebe ![]() sarajka bilo bi mi drago ugostiti te , a i pelcerčiće ti poslati ![]() forzicija hvala ti ![]() konačno sam dobila popravljen svoj komp. kako postanemo ovisni o njima a čudimo se djeci evo danas sam bila malo u kupovini i kakva je to kupovina ako nam u korpu ne uleti i nešto od cvijeća zar ne ![]() 9 komada mačuhica i peperomia variegata Anastazija vidi kako čuvam ovu moju od tebe trdescantiu "quicksilver" a ovo je dlakavica od Antonije |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
forzicija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja došla da provjerim da li ste sačuvali splav od leda!!! Drago mi je da se sve sretno završilo!!! Zbilja smo sa zebnjom očekivaele kako će to proći!!
Dobro ti se drže biljčice i krasno napreduju!! Lijepi pozdrav |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hvala ti draga Free , nisam baš zadovoljna sa svojim biljkama u selu, na prezimljavanju ,ove su mi u stanu , nisam majstorica kao ti stvarno si nas mnoge nadmašila, svaka ti čast
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
imaš vrijedne ruke i srce spremno
![]() tradeskantije od tebe su mi se primile, sad samo čekam da se počnu širiti, rasti ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
teško je odoljeti osobito kada se veselo smješe sa svojim prekrasnim bojicama
![]() |
|
![]() |
|
Mari drago mi je da su ti se primile , pročitala sam da te krumpirko nešto zeza ako propadne bit će reznica
![]() blue sky imaš pravo stvarno treba biti karakter pa odoljeti što ja sigurno nisam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bleky ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 24 |
prekrasne su kale...
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |