Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 12:06
Draga ,brine me tvoja kućica na vodi,kako je ?
a kamenjae te je razveselilaClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 12:09
i još
draga Belina kučica na vodi je dobro sva sreča dobro smo prošli hvala ti na brizi smile78
pa ova krasna aloa

i agave

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 15:51
enrikova nona drago mi je da sam te obradovala,agave ti slobodno posadi jer imaju korjenčić,ja sam svoju veliku kad sam prenosila iz vrta na drugi dio pogresno izvadila i bila bez korjena i primila se..aloe veru obavezno drzi na svijetlom mjestu al nemoj je na sunce ,odma pocrni,istina da se i brzo povrati ..kako god pocrnila za par dana je kao nova
pokusat cu identificar biljkice
slika 1:dlakavica echeveria,hawortia cooperi,aloa black gem
slika 2:echeveria,crassula spring time,crassula perforata
slika 3:crassula argentea "corol" (bar mislim da je ona),crassula muscosa monstase ,za ovu malu sto pocrveni po ljeti nisam sigurna dali je marginalis

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 22:50

Prekrasni pokloni!
Dobro ih čuvaj i izvještavaj nas kako napreduju.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 19:57
baš mi je drago da je kućica preživjela,već sam se zabrinula gdje ću ljetos provest vikendWink a pokloni su zaista predivni,lijepo si se ponovila,želim ti da se sve lijepo udomaće,napreduju i naravno stignu pelcerčići i do mene
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 23:28
Divni pokloni Clap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2012 u 18:39
kamenjar hvala ti na tako opširnom objašnjenu i identifikaciji srce si smile78
Anastazija čuvam ih kao male bebe smile78
sarajka bilo bi mi drago ugostiti te , a i pelcerčiće ti poslati smile78
forzicija hvala ti smile78

konačno sam dobila popravljen svoj komp. kako postanemo ovisni o njima a čudimo se djeci evo danas sam bila malo u kupovini i kakva je to kupovina ako nam u korpu ne uleti i nešto od cvijeća zar ne Wink
9 komada mačuhica
i peperomia variegata
Anastazija vidi kako čuvam ovu moju od tebe trdescantiu "quicksilver"
a ovo je dlakavica od Antonije

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2012 u 19:59
smile120
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 09:00
forzicija smile78
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 10:06
I ja došla da provjerim da li ste sačuvali splav od leda!!!  Drago mi je da se sve sretno završilo!!!  Zbilja smo sa zebnjom očekivaele kako će to proći!!

Dobro ti se drže biljčice i krasno napreduju!!

Lijepi pozdrav
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 10:11
hvala ti draga Free , nisam baš zadovoljna sa svojim biljkama u selu, na prezimljavanju ,ove su mi u stanu , nisam majstorica kao ti stvarno si nas mnoge nadmašila, svaka ti čast smile78
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 10:25
imaš vrijedne ruke i srce spremnoThumbs%20Up
tradeskantije od tebe su mi se primile, sad samo čekam da se počnu širiti, rastiBig%20smile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 19:47
teško je odoljeti osobito kada se veselo smješe sa svojim prekrasnim bojicama
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 11:29
Mari drago mi je da su ti se primile , pročitala sam da te krumpirko nešto zeza ako propadne bit će reznica Wink

blue sky imaš pravo stvarno treba biti karakter pa odoljeti što ja sigurno nisam Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 14:43
svim dragim curama koje navrate želim sretan dan žena
ovom tratinčicom koju sam kupila mpm na grob
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 18:30
Clap krasno
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 14:09
smile113ugodna šetnja,život ide dalje!
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 17:44
moon, Belina smile79
poklon za rođendan od mms i zaručnice + lova za novi usisivac

Na vrh
bleky View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bleky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 17:51
prekrasne su kale...smile169
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 17:57
hvala bleky , očekujem moje drago društvo na večeru na kojoj jedemo za predjelo domaća kobasica, šunka, sir, glavno jelo pečena puretina sa mlincima, zelena salata , domaći kruh i desert kinder bueno

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,311 sekundi.