Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:28
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Hvala.
Žao mi je da nisam dočekala cvijet ovih sukulenti.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 09:17
Ne,ipak danas ne putujem.Preloša je prognoza.Nema smisla da vikend provedem u kući.Osim toga bojim se mora.Neda mi se patiti,a doma ionako imam i previše posla.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 11:17
Draga Kiko-ko,
Kada sam došla na Forum tvoj vrt sam prvi pogledala,divila se i ostao u sjećanju.ClapTako da često navratim i ponovno mu se divimClap
Ovakvu boju romanije još nisam vidjela i jako, jako mi se sviđa!Tongue
[/QUOTE]
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 22:42
Clap
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 09:20

Nažalost nije više živa.Bila je stara i izmučena sušama.Žao mi je da nisam uzela sjeme.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 20:16
ti bila na moru ili ne ja svratim,prošetam,udahnem malo mirisa mora i odemsmile78
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 08:55
Hvala ti na tome.Dobrodošla.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 10:48
Puuut putujeeem !!! smile83
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 12:02
nadam se da će biti slika stanja tvoga cvijeća!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 12:34
Pod obavezno.Makar je sestra malo raspremala i pljevila.Npr smrznutog "japanca" je bacila u neki kut na samonikli rosopas.Živa se pojela jer je njoj rosopas fetiš biljka.Ničega ne mora biti u vrtu ali njega...Jedva čekam da vidim da li mi je tvoja aloa živa.Ako je rasadiću je posvuda. 
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 14:17
Neke sadnice lozice i zimzelena su mi u obližnjem parku naprosto "uskočile"u vrečicu.

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 20:09
Bravo za Kiki i biljke "skakačice"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 09:16
Uhhh ma kako meni ništa ne uskoči u vrećicu????
Time is something you can never get back..
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 10:00
Evo mene nakon 5 dana teškog rada.Sve me boli,prsti ko izbrazdane hrenovke.Saldo:7 kariola bačenog,poginulog cvijeća,dvadesetak ispražnjenih pitara.Za neke stvari se još nezna hoće li preživjeti.Stari ljudi takvo nešto ne pamte.Mislim da je neke biljke ubila dugotrajna suša.Ili kombinacija.Čuvarkuća se namnožila i nju sam rasadila.
Sad idem sređivati fotke.Toliko ih imam da ću ih vjerovatno stavljati danima.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 11:50
je li ti živa aloa od mene! ako ti je ta živa, nemoj je dirati poslati ću ti ja još, ima je u mene za izvoza!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 12:00
Aloa žiiivaaa!!!smile126To je prvo što sam vidjela.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 21:32
kiki ukoliko budeš trebala kakvu pomoć naravno u biljkama traži.vjerujem da će se sve brzo popuniti,žao mi je za svakom biljkom
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 21:36
kiki gdje su slike?
meni jos uvjek nije jasno,jeli u tom vrtu niko ne zivi ,nego s vremena na vrijeme odete ti il sestra...šteta je za biljke kad propadnu ,ova zima posebno bila jaka i za ocekivat je bilo da ce biti stete ,čudno mi da niste kontaktirale nekoga od susjeda da spasi sto se spasit da ..lako je nabavit novu biljku al treba vremena da odraste zbog toga svi mi zalimo za necim sto propadne
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 10:48
draga kiki, žao mi je zbog tvojih gubitaka i potpuno razumijem tvoju tugu zbog biljaka jer se slično dogodilo i meni u mojem senjskom vrtu...popis biljaka koje sam izgubila je zaista podugačak, ali, draga, ne daj Bože većega zla...svojom sposobnošću i smislom za estetiku, uvjerena sam, svoj vrt ćeš ubrzo učiniti lijepim i posebnimSmile.
lijepi pozdrav, dragaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 11:41
susjedi su smile185, al tvoj vrt je predivan...
a mačkica (od prve mislila slika) LOL  
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.