Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori | Stranica <1 7374757677 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne,ipak danas ne putujem.Preloša je prognoza.Nema smisla da vikend provedem u kući.Osim toga bojim se mora.Neda mi se patiti,a doma ionako imam i previše posla.
|
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost nije više živa.Bila je stara i izmučena sušama.Žao mi je da nisam uzela sjeme. |
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti bila na moru ili ne ja svratim,prošetam,udahnem malo mirisa mora i odem
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na tome.Dobrodošla.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puuut putujeeem !!!
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da će biti slika stanja tvoga cvijeća!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pod obavezno.Makar je sestra malo raspremala i pljevila.Npr smrznutog "japanca" je bacila u neki kut na samonikli rosopas.Živa se pojela jer je njoj rosopas fetiš biljka.Ničega ne mora biti u vrtu ali njega...Jedva čekam da vidim da li mi je tvoja aloa živa.Ako je rasadiću je posvuda.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neke sadnice lozice i zimzelena su mi u obližnjem parku naprosto "uskočile"u vrečicu.
|
|
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za Kiki i biljke "skakačice"
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uhhh ma kako meni ništa ne uskoči u vrećicu????
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene nakon 5 dana teškog rada.Sve me boli,prsti ko izbrazdane hrenovke.Saldo:7 kariola bačenog,poginulog cvijeća,dvadesetak ispražnjenih pitara.Za neke stvari se još nezna hoće li preživjeti.Stari ljudi takvo nešto ne pamte.Mislim da je neke biljke ubila dugotrajna suša.Ili kombinacija.Čuvarkuća se namnožila i nju sam rasadila.
Sad idem sređivati fotke.Toliko ih imam da ću ih vjerovatno stavljati danima.
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je li ti živa aloa od mene! ako ti je ta živa, nemoj je dirati poslati ću ti ja još, ima je u mene za izvoza!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aloa žiiivaaa!!!To je prvo što sam vidjela.
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kiki ukoliko budeš trebala kakvu pomoć naravno u biljkama traži.vjerujem da će se sve brzo popuniti,žao mi je za svakom biljkom
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kiki gdje su slike?
meni jos uvjek nije jasno,jeli u tom vrtu niko ne zivi ,nego s vremena na vrijeme odete ti il sestra...šteta je za biljke kad propadnu ,ova zima posebno bila jaka i za ocekivat je bilo da ce biti stete ,čudno mi da niste kontaktirale nekoga od susjeda da spasi sto se spasit da ..lako je nabavit novu biljku al treba vremena da odraste zbog toga svi mi zalimo za necim sto propadne |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga kiki, žao mi je zbog tvojih gubitaka i potpuno razumijem tvoju tugu zbog biljaka jer se slično dogodilo i meni u mojem senjskom vrtu...popis biljaka koje sam izgubila je zaista podugačak, ali, draga, ne daj Bože većega zla...svojom sposobnošću i smislom za estetiku, uvjerena sam, svoj vrt ćeš ubrzo učiniti lijepim i posebnim.
lijepi pozdrav, draga
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
susjedi su , al tvoj vrt je predivan...
a mačkica (od prve mislila slika)
|
|
Odgovori | Stranica <1 7374757677 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |