Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 103> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna slika!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ova sličica mi je dovoljna zahvala, nadam se da ti nije bio veliki problem s paketom i sadnjom biljčica, vidim da te je i krasno vrijeme poslužilo, pa si spojila ugodno i korisno, aako ti sljedeći put bude problem otići i saditi, ma nema problema, ja odem posadim, napasem oči i sve pet!!!! Misliš li da bi mi bil mrsko!!!!! Pusa |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Jako jako lijepo ! Preplasila sam se samo strashno one zmijurine . Ja imam fobiju .
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si složila ovaj buket
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Svisveti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
prekrasni sukulenti ,a zmije ne volim
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Biće prije da je zadnja.
|
|
![]() |
|
Prva...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga kamen, sukulenti i more, što još čovjek može poželjeti, ah da malo rige s krumpirom i maslinovim uljem.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ok.Prvom prilikom.
|
|
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
A veza bi ga lancom.Ta palma ti je Trachycarpus fortunei,znači bonsai primjerak,lijepo ga usadi u onaj bunar,nek malo protegne noge,ili bilo gdje u vrt,ne treba puno mjesta dole a gore da ima za širinu krošnje,mada bi tu kod tebe mogla doći i neka malo egzotičnija palma,ima li po Silbi kakvih drugačijih palmi,pomorci su znali svašta donositi,možeš li napraviti jednu seriju fotki sa palmama?
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno si uredila novi kamenjar, kameno srce je super, onog gmaza sam nabrzinu preskočila, rikola, blitva njami-njami
|
![]() |
|
Ajde donesi jednoga,dam ti za njega palmu,šteta tako blizu mora da palma ne njiše grane,nego kravosasi njišu repom.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nije čudo da se zmijurine šetaju između svog tog kamenja.
Ali vrt je sve ljepši.Puno si toga napravila, mislim na nove biljčice između kamenja.
A ona slika, koju je ponovila MiraK je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa to je kravosas,kako bi ja volio imati kravosasa u vrtu,najljepša zmija,imali ih dosta na Silbi?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |