Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1 7374757677 93> |
Korisnik | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće na velika vrata ulazi u tvoj vrt
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad gledam tvoje slike, imam osjećaj da nisu od sada nego možda prošlogodišnje. Kod mene mećava, a kod tebe narcise samo što nisu procvale. Baš lijepo..
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoj vrt mirise na proljece
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus ima tu i tamo nešto se pojavi,ali se bojim jer su objavili metereolozi novi val hladnoće
Nataliy ,nedavno sam vidila već procvale u jednom vrtu i galoper Gio,jedva čekam i to baš nestrpljivo da proljeće dođe u vrtove |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuca ti proljeće nema što!
Bojiš se mraza. Pa nisi li ti negdje južno uz more, ili sam ja nešto pomješala?
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je u tebe, osjeća sa dašak proljeća!
moran još napomenuti da je bilo i vrijeme da nam staviš slike!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj, Mirice moja.. Kod tebe narcise već imaju pupoljke a moje su tek izvirile centimetar ponad zemlje!! O ružmarinu da ne govorim, ja ću tek za mjesec, dva znati je li mi bar jedna preživio zimu u vrtu ( a imam ih 7!!): Krasno je što možemo zavirivati u vaše vrtove dok kod nas sve spava zimski san..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako ja se nalazim sjeveroistočno od Splita i znam da nebi trebalo da se tako nešto događa ,ali moj vrt je na otvorenom gdje uz pomoć bure i do nekoliko stupnjeva se spusti temperatura od one koja je prikazana,vjeruj da u samo nekoliko kilometara južno od grada je sasvim drugačija slika
Antonija draga hvala ti na posjeti Anaida u nekim vrtovima Splita već ih ima procvitalih,a znadeš kako to ide,ćirneš u svaki vrtNadan se da će tvoji ružmarini biti ok. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem Miro, kod nas je razlika u gradu i u višim predjelima a posebno tzv.Riječkom prstenu (prigrad).
Nadajmo se da ipak neće biti tako oštro!
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrsano, kod tebe je pravo proljeće
A kod nas samo što nokti ne otpadaju od bure i hladnoće, ne smijem ni pogledati biljke pod najlonom |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, bravo za tvoj kako ti kažeš džumbus u vrtu, predivno je. Bila sam u Splitu nedavno i vidjela kako to već kod vas izgleda. Ljudi su na rivi šetali u kratkim rukavima, doduše nije bilo bure, a gdje si ti bila, drugi put ima da se nacrtaš na kavici u "F" kad ja dođem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako prvi nalet bure se stišao,a čini mi se da za sada nije tako hladno,ali još je zima
MiraK ja sam svoj posadila u vrt,a vidila sam u splitskim vrtovima cila stabla uzgojena Smrcko to sam "skrpila"nešto slikica Triša u pravu si kad me kritiziraš,oprosti,drugi put sigurno ćemo popiti kavicuU Splitu ti je tako:kada proćiri malo sunca,riva puna,a kada malo zapuše,nigdje nikoga............pustoZa tebe Moon tu i tamo neka lukovica provirila |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pieris je prekrasan dekorativni grm
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je u tvojem vrtu, draga Miro
|
|
Odgovori | Stranica <1 7374757677 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |