Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 113> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav cure
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Manči, moj pokojni tata je znao reći: na lijepom čovjeku sve lijepo stoji!!!
![]() Što znači ti da obučeš crnu vreću od smeća bit ćeš zgodna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Bravo cure,eto kako nama malo treba.......
![]() Manči šivam već sto godina,ali zadnjih godina sam samu sebe razmazila.Šivam samo sebi i to kad me pukne insoiracija.Trenutno ju osjetim u blagom obliku pa čekam jači udar.A ormar više ne mogu zatvoritio od materijala.
Ponekad sašijem i prijateljicama nešto
![]() Proljeće bravo za odluku da kupiš mašinu.Crna vreće za smeće su ok ali.....Haljina je haljina
|
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
....jooooj meni....proljeće...... što si me nakomplimentala!!!
![]() ...to su prošla vremena kad sam bila vitka, pa i tad nisam mogla vreću....trebao je koji ušitak!!!!
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Mare...mala crna hanjilica...što bi reako sin od moje prijateljice...
![]() Manči, nemoj se crveniti, nema potrebe.Budi sretna kada ti žena da kompliment jer stvarno tako misli, a muški to samo pričaju...
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Mala crna!?......sad je samo crna
![]() |
||
![]() |
||
|
I kod mene je sada samo crna...
||
![]() |
||
|
volim kad smo samokritične
![]() bolje nego da nas drugi kritiziraju
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
imam ja malu crnu haljinicu. i ja sam uzasno samokritična prema sebi
|
||
![]() |
||
|
Da, Rosa ali sama kažeš da je tvoja mala crna a Proljeću i meni ostala samo *crna*.......*mala* se izgubila u vremenu i prostoru
Vrijeme je za popodnevnu kavicu u miru doma svoga
|
||
![]() |
||
|
ali ja sam inaće mala,ali kako sam krenula i ta "mala" će se i kod mene izgubit pa će sve ostat samo na haljinici
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
...sreća ne volim taj tip haljina...inače bi bilo.....mortadela u maloj crnoj !
![]() |
||
![]() |
||
|
Više kao Tirolska salama
Zato sam ja skrojila suknju danas,da me presječe u struku.
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
manci vidim ne "frflja " ti vise tipkovnica,a bas steta
![]() ![]() ![]() ![]() o malim crnim haljinicama bi samo rekla "blago onom tko ih moze nosit",u tu skupinu sigurno ne spadan ![]() |
||
![]() |
||
|
da ja onda dođem na kavu u maloj crnoj?
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
većinu vas nisam vidila ali kaću i rosu jesam tako ću samo reći da su pinokio nos bi ima sad bio veeeeeeeeliki rose ti ako oćeš dođi u crnoj haljinici a ja već znam da ću u rabatinkama
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
aha,kako ti kupus i blitva
![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |