Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:53
ljepo ... kod tebe uvijek veselo...amarilis mi e posebno zapao za oko....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 10:34
Bilo koje godišnje doba kod tebe je predivno. Naravno više volim proljeće i ljeto, pa je tvoja hacijenda za mene najljepša u maju, pa budno pratim napredak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 12:21
Uh, gorostasi kažete....... kornus je normalne visine malo manje od 1,5 m a japanska trešnja je stvarno ogromna čak me je i strah za ovu prvu godinu da se dobro ukorijeni, dosta su joj debelo korjenje morali otpiliti da bi ju smjestili u ogromnu vazu ali ima i malih pomoćnih korjena pa će se valjda dobro zakorjenjiti. Rekli su mi da je samo važno da ju prvu godinu dobro zalijevam.
Triša maj mjesec je  smile120
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 12:24
E baš tako -od sad da znaš da me kod tebe nema do maja -a ti ćeš meni prije doći nego ja uđem u tvoj vrt-smile213-ajde valjda će bar nešto biti u mome 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 12:33
Korijenko ja sam došla vidjeti kako su se smjestili kornus i "mala" trešnja.

Mislim da smo svi progooglali ta tvoja dva čuda prirode i da jedva čekamo da ih vidimo kako cvjetaju na tvojoj hacijendi.

I moram ti se pohvaliti da su mi tvoje ehinacee provirile iz zemlje. smile79

Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 19:44
krasno, draga Korijenko, najljepša mi je fotka s narcisama!
lijepi pozdrav
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 21:03
a di su slikiceee..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 21:58
Napokon smo dočekali slikice. I slažem ses tobom da ove godine sve nekako kasni! Par dan je bilo sunce, a sad opet ova kišurina! No strpljen, spašen. Bojim se samo da nakon ovakve zime ne dođe ludo proljeće - proljeće koje podsjeća na ljeto! Svake godine iz kaputa skačemo u kratke rukave...............
Najviše bi mi žao bilo cvijeća! tada ne uspije onako lijepo, bijno  cvjetati!
No, ja skrenula s teme..................
Tvoji noviteti koje smo željno očekivali nismo vidjeli ali i ovo što si nam pokazala nije za bacit!
Kamelija je prekrasna!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 22:17
eto me napokon i kod tebe Korjenko i jedva čekam slike pčelica i vrteka Wink
ma ne čudi se kako sve kasno izlazi i cvate..pa do nedavno je bio snijeg Embarrassed
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:20
Sad sam stiga iz Gioinog vrta i iznenadila sam se kako joj je sve u cvatu a do neki dan je bilo pod snjegom.
Popodne sam bila u inspekciji i samo jedan narcis je procvao, jedan ali vrijedanWink, nisam ga slikala ali oduševila me je jedna od mojih grota okružena pitomim ljubicama......kad prođeš miriši ko profumerija Thumbs%20Up

Odmah sam nabrala buketić da mi miriši u boravku....

Jaglaci šumski svakuda ih je po vrtu, ovi su se sakrili između tuja. nemam niti jedan pitomi ali uživam ja u vašima...Wink

Uvijek jedne od prvih - puškinije

Mini mlječika

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:43
oduševljavavaju me grote još ukrašene ljubičicama divno, puškinije su vrlo simpa vidla sam to kod gioie a ova mini mlječika je gubica nisam to nigdje tu vidjela..jel si to pribavila iz prirode?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:49
Ne Duda, mini mlječiku sam dobila od susjede pred dvije godine i ona mi se sama rasijava, svake godine mi nikne po koja nova i brzo naraste, imam već jednu rezervnu za Primorku a sljedeća koja naraste je tvoja.
Jedan grmić te mlječike mi raste iz same pukotine u groti, ne znam ni da li ima zemlje (isto valjda palo sjeme) ma znaš kako to ljepo izgleda, čekam da procvate pa ću ju uslikat.
Meni se sviđaju te male jer ljepo pužu i nisu neuredne ko visoka sorta.....

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:09
Predivno, ali mlječika je prava i moja će cvjetati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:17
o hvala na ponudi koju naravno objeručke prihvaćam Hug moj kamenjar je ova zima satrla tak da sam ga prekopala preraspodijelila al još ima praznih buži  ..a to je mali prostor pa nemogu velike biljke tak da je ova mini mlječika taman mjere  ostavit ću kantunić za nju hehe smile78
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:30
Kako su me oduševile tvoje ljubičice! Podsjetile su me na (davno) djetinjstvo kada smo u prvim razredima osnovne škole u rano proljeće donosili učiteljici ljubičice, visibabe, cicamace...

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:37
kako ljubicice mirisu
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:40
Grota i ljubičice oko nje, fantastično...
život je more
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:50
Predivne boje i vijesnici proljeća Clap
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 01:25
Mlječika je uzgojena vrsta i zove se euphorbia myrsinites.Ja je svake godine orezujem u proljeće,jer kad cvate bude jako neuredna.Uvijek joj ostavljam nekoliko najkraćih cvatućih izboja da napravi sjeme.Rado se sama zasijava u pukotinama među stijenama.Rezidbom se potiče stvaranje novih mladih izboja,sama biljka bude kompaktnijaTrebate biti jako oprezni kod rezidbe jer njezin bijeli mlječni sok izaziva jaku alergiju na koži.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 08:35
Grota i ljubičice - predivno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.