Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 243> |
Korisnik | ||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lana možda je Tecomaria Capensis 'Salmon'
i usput - predivno izgleda, odakle joj samo??? zašto kod nas nema tih nekih egzota kao kod vas na kontinentu?!! |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
|
Voki, pomislila sam i ja na komorač, ali zbunila me riječ trava, on nije trava. Uzgajam godinama varietet s brončanim lišćem i to mi je biljka favorit u stepskom dijelu vrta...
|
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Hvala natalija na pomoći, to je ta biljka. Eno je na mojoj lođi i sad su se predivno otvorili cvjetovi. Kupila sam je za moju sestru u Dalmaciji. Čak me i gđa. kod koje sam je kupila molila ako saznam kako se zove da joj napišem ime. ![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Ne možete imati sve i blagu klimu i egzotične biljke
![]() Ja bih se rado mjenjala za klimu i more
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
|
Pozdrav svima! Evo mom budućem puncu je iz tegle na balkonu naraslo nekoliko primjeraka biljke koju ni on ni ja ne poznajemo, a ništa nismo tamo ni sijali ni sadili. Nadam se dda će netko znati to prepoznati. Inače je to sad visoko negdje 40-50 cm.
Evo slika: ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ognjenka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 22 |
|
možda divlji koromač
|
||
![]() |
||
Drug Mile ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 58 |
|
Mogla bi biti čičoka? Meni su moje toliko visoke za sad, a lišće je dosta slično.
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
|
Ne nije čičoka, ne nalikuje mi lišće baš. |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
A da nije Zlatnica??? Znam da raste "na divlje", ima žuti klasasti cvijet, a tu sam pročitala da je i ljekovita!!! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
Milice to je neka od campanula,vjerojatno C.persicifolia
|
||
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Hvala, Rain, campanula ima jako puno vrsta.
|
||
|
||
![]() |
||
angela52 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
|
![]() ![]() ![]() Pomozite da saznam im ove crvene ljepote jer je želim nabaviti ali kako joj ne znam ime jako sam žalosna. Sve Vas toplo pozdravljam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
|
angela, to je kalanhoa...
tu ti je odmah i to na forumu: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=459 |
||
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
||
![]() |
||
angela52 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
|
Najljepša ti hvala Morana. Baš si me razveselila. Imam tu crvenu i prekrasna je. Sada ću ih nabavit još. Pusa ti.
![]() |
||
![]() |
||
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
|
nema na čemu, bilo mi je drago pomoći
![]() I dobrodošla na forum ![]() Ako ostaneš s nama vjerojatno ćeš mnogo naučiti, ni ja do prije 2-3 mjeseca nisam znala naziv te biljke ![]() |
||
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Kod nas poznat kao noćurak
|
||
![]() |
||
|
Hvala ,Dado i Lana na pomoći oko naziva ove biljke.
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |