Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 90> |
Korisnik | |
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toliko cvijeća,ni izdvojit ne mogu neku vrstu. Jednostavno je lijepo vidjeti toliko cvijeća na okupu:)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Nisa, može li jedna slika jasmina u krupnom planu? Sviđa mi se kako si ovu penjačicu oformila da izgleda kao grm.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prelijepo Nisa. Kada vidim koliko se kod tebe u vrtu već rascvjetalo .... kod nas kiša, kiša pa opet kiša. Sve ti je lijepo i veselo, u bojama, baš kako ja volim.
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Divni božuri, jasmin osvaja
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Woow! koje cvjetno šarenilo kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Božuri prekrasni, ma sve prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
vila2
![]() aurelia ![]() janja-nja-nja, dobro došla ![]() lucy, hvala, nikako uslikati jasmin, kiša, i samo kiša; iako ova vrsta ima snažne izboje nije penjačica, tako da ga nekako krotim ![]() karmen ![]() mikica dm ![]() Mari ![]() rose girl, draga moja ![]() hvala drage moje, dođite mi opet
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divan je ovaj gustiš, ne možeš ga samo pogledati, poželim razgrnuti svaku biljku i vidjeti što se sve tu krije.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Potpisujem lucy, obožavam gustiš, ... ova druga fotkica mi je odlična. Jedno iza drugog izviruje, različite strukture i boje, a sve jedno ljepše od drugog.
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Mogu samo gledati i diviti se...od toliko prelijepih biljaka zaista zastaje dah...pregledala sam i sve ostale objave...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Ajme ova kombinacija drvenastih biljki je sam snova.
A starinska ruža ide tako lijepo uz žuti iris. Vidjela sam nedavno da je jedna baka posadila krupne visoke žute irise u s liniju kroz dužinu vrta i pokraju njih s liniju tamnorozih božura i ta rozo žuta kombinacija stvarno bi i bolesnog čovjeka ozdravila ahahahaha p.s ova hrastolika hortenzija je baš neobična. |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Nisa
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Ili je to do cvića ili fotića uglavnom slike su prelijepe
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasne slike, draga Nisa... stvarno sam uživala... predivan kutak sa javorom i pajasminom, ali božuri... od njih mi je srce zastalo na tren...
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
malo sam obisla napokon i imam sto vidjeti...predivno proljece a vajgela je savrsena....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |