Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 7273747576 282> |
Korisnik | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, baš mi je drago da si primjetila koliko je pauk fotogeničan, zato sam ga i slikala. uz fotogeničnist je i pametan i vrijedan, cijelu noć je radio da isplete mrežu a odabrao je prosenjak jer su mu njegove vlati dobar oslonac za takav veliki projekt. |
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho,
arim |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja kraljica noći je dostojna svog imena!!!!! Veličanstvena je!!!!
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prva kiša poslije ovih vručina i tu je. dobro si primjetila da vrt hvata zalet i jako se radujem još jednoj cvjetnoj eksplozij. |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica je Glikica!
Najviše ti hvala za posljednju rečenicu! |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić, dobro si napisala, stvarno je veličanstvena. dobila sam je prije 4 ili 5 god. kao sadnicu i nisam joj poklanjala previše pažnje jer nisam obožavateljica kaktusa i egzota. nisam se čak ni potrudila da o njoj nešto više saznam i tek sam sada shvatila koliko je rijetka. mnogi je zamjenjuju sa cereusima ali ona je nešto sasvim drugo i puno ljepše. |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veličanstvena noćna slika cvijeta hoste!
A ono ljubičasto-zelenog lista, što se sprema procvjetati je..?
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu vjerovati da je toliko cvijeća,toliki prostor,a ni travke od korova.
stvarno vrijedna gazdarica
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinice, drago mi je da si primjetila ono sa ljubičastim stabljikama i zelenim listovima.
to je visoki sedum matrona, moj najomiljenij sedum i jedna od najdražih biljaka u vrtu. imam 6 vrsta visokih seduma ali on je najviši i najljepši, vidjet ćeš kada procvjeta roza cvjetićima, cvatovi mu budu veliki kao tanjuri a na njima rojevi pčela. |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek sa uživanjem prošećem tvojim vrtom.Bilo bi nepravedno da bilo što izvojim jer kod tebe biljke jednostavno sve izgledaju prekrasno.
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama, da u vrtu nemam korova-to je istina. ali to nije zato što sam vrijedna nego zato što mi korov ne raste. motike nemam, sve radim nožem a ako koja travka i proviri, na vrijeme ju iščupam. moje biljke su se raširile i sve što imam od poslova u vrtu to je orezivanje jer drugo više ništa ni ne mogu raditi. negdje sam pročitala da na dobroj zemlji korov ne raste. zemlja u mom vrtu je gnojena mojim kompostom kojeg svake jeseni razbacam oko biljaka. ništa ne trujem i ne špricam, to sve za mene odrade bube i ostali stanovnici koji su našli dom u mom vrtu u kojem ima za svakog ponešto i gdje se ne moraju bojati herbicida, pesticida i ostaih kojekakvih "cida". |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I opet lijepe slike još ljepšeg vrta !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što opet reći već lijepo,lijepo,prelijepo za oko mi zapeo onaj zarezani panj sa čuvarkućama ipak su one moje ljubimice :)< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
Glikica hvala! |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arim, hvala ti. mogla si pronači malo vremena pa se provozati, nisam ti daleko. |
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoj, da je meni samo 10 %, tvojeg smisla za slaganje cvijeća, ja bi bila najsretnija osoba na svijetu. Sve je krasno, sve ima smisla. Svega puno, a ničeg previše, oduševljena sam sa svakim kutom tvojeg vrta, a najviše me oduševljavaju ove slike sa terase, kaktusi, čuvarkuće u zarezanom panju..... Morat ću probati ukrasni koju ideju. (Nećeš se ljutiti jel tako). Kod tebe je čak i trava zelena, a kod mene je više i nema. Samo u tragovima.
Veliki pozdrav iz srpžene Like |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raj na zemlji... Nemam riječi...
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Doselila kraljica u moj vrt
i pronašla svoje mjesto Mačja metvica-nepeta Lavanda opet počinje cvjetati Celozija Vajgela cvjeta od proljeća |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bogme od tolike se kraljice bilo teško rastati.tebi će stvarno ukrasiti vrt
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <1 7273747576 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |