Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ kaktus tjesis me , draga ...... drago mi je da si bila tu ...... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Nadam se i ja
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijep je tvoj zagorski vrt s pogledom na zagorsko nebo. U tvom se vrtu uvijek nešto događa, uvijek ima novosti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Unatoč kiši, puževima, obradovala si nas s puno lijepih slikica
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
catalpa & lucy & Nisa naravno da mi je drago , veselim se svakoj pojedinacno a najradije bi da ste mi tu , u stvarnosti , pa da vam skuham finu kavicu i malo kolaca uz puno puno pricanja ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bilo bi to divno druženje među tvojim cvijećem. Puno priče, puno smijeha. Ma ni kiša nas ne bi omela. A ako bi i pala, tu su moji škornji, crni s bijelim točkicama.
Znala sam ja da će se glicinija i tekoma sprijateljiti. Ispod tog luka k'o ispod duge bih prošla, želju zaželjela i s osmijehom ih pogledala. Razumjele bi one mene. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
U momentu se osjecam ko na kolodvoru , jedni dolaze dugi odlaze pa ondaopet dolaze .... sa sjevera Europe u HR pa na more pa natrag ... a kaj da ti pricam kad sve znas ....... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Draga vilo, malo sam prošetala tvojim dvorištem i drago mi je vidjeti koliko lijepih biljaka raste na tvojim cvjetnim gredicama.
Drago mi je kada vidim koliko se raduješ svakoj biljčici i procvalom cvijetu i što si ostala, kako si napisala, prava cifovka, istinski cvjetoljubac. Tebi i tvojim biljkama ostavljam vedre i pozitivne misli, i neka ti sve cvjeta jer si to zaslužila. ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Krasne su ti biljčice draga vilo, baš krasno napreduju...frčkava vrbica mi se jako sviđa, izrasla je u krasnu ljepoticu!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavujcica & temzi drago mi je da ste bile tu , ali da ste bile u stvarnosti , bile bi se razocarale ! Svako jutro nadjem 5 - 6 od krta na visoko izbacene zemlje , borim se s njim ali nikako da ga otjeram ! Potkopava mi sve , skoro bez izuzetka ! ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
gute posij veliki mlječak pa nećeš imati krtica.
kod mene u vrtu nema ni jedne. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...uz komadić zagorskog neba, pokoji cvetek i zločestog krteka nemre biti dosadno
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |