Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camellia, dobro došla! ImA li boljeg načina za odmor od prtljanja po cvijeću i zemljici? ![]() Meni nema! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...ima još nekoliko grmova perunika, ni ja im boje neznam...od lani su nisu sve cvale, a ove godine sam ih opet selila..pa ajmo...pričekajmo...strpljen-spašen! ![]() Klimatis i nije tolko mlad kolko su ga do ove godine maltretili peseki i mačka! Al konačno je došel na svoje i mislim da ću od sad uživati i njegovim cvjetićima! |
|
|
|
![]() |
|
dijana, ja još očekujem da procvetaju i ostale! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Antonija, i ja sam danas bila kod tebe...ugrijale se malo od ove naše kiše na tvojim žutim sunčekima, margareticama! |
|
|
|
![]() |
|
Naša Belina samo skita, što virtualno. što stvarno....samo uživaj draga! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala MK, bumo uskoro i kod mene opet kavu popile! |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lovro, lepe si nam cveteke pokazala, baš ti je veselo u vrtu. Ja sam danas kasno popodne, kad je kiša prestala, vidla da mi je plava iglica procvala. Medena je, hvala ti na toj ljepoti. Bum je slikala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
...a ovu bjelinu sam pozabila podijeliti s vama...miris bi rado, al ne mogu...jučer smo brali malo bazge i agacije...mm je zažele probati čaj, pa bumo probali...za početak bumo probali osušiti cvjetiće, a posle čaj...
![]() ![]() ![]() ...a ovo je valjda šumski gerilac...dobro umaskiran... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Ona biljka za koju kažeš da je neka vrsta fuksije, da nije možda Phygelius aequalis!?
Možda će netko znati bolje, ali probaj proguglati ovo.
I zašto nikada ne slikaš hostu? Uvijek je negdje skrivena u kutu a čini mi se da je prekrasna!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lovro krasne si biljke nabavila na placu i ja sam jednom jeftino i dobro tržila na VŽ placu. Posebno mi se sviđa ovaj plavi ljepotan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene! Super si kupovinu u Ludbregu zbavila, bravo!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nasmijala sam se kad sam procitala da ti travnjak ponekad ima cuperke,mogu mislit kako je to smpaticno ...lijepu prinovu imas,biljke su super,nasla si bijelog krompirka,super..crvena delosperma mi ima cudno uske listice,inace ona je dosta mesnatija od ostalih,nadam se da ce zaista bit crvena kad procvjeta ..zadovoljstavo je prosetat tvojim vrtom,osim lijepih biljki koje imas ,uvjek se nasmijem nekom tvom komentaru..ostavljam ti lijep pozdrav
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zamirisala zova i do mene! ja ti pravim med od nje, dobar je za kašalj i fin za jesti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
znaš kaj??? ![]() Hvala kaj si me potakn ![]() |
|
|
|
![]() |
|
..je. Flo...mogla bi biti, u biti je to to! ![]() Hoste opet nisam poslikala...budem uskoro ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana, dobro došla. ![]() ![]() ![]() Našla sam ga tu na forumu, ime mu je....ček malo idem pogledat opet...ime mu je Anagalis! |
|
|
|
![]() |
|
Ne znam kaj mi je bilo mužeku...bil je dobre volje i sve mi je kupil ![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvenu delospermu s jačim listićima sam jučer vidla na placu, al sam joj ipak odoljela...možda drugi put opet na nju nabasam...ak ne.. strena sam i sa ovom...ak procvate... lp |
|
|
|
![]() |
|
Antonija, recepteka molim! MM pokušava početi zdravo živjeti, ispobava/mo sve! Sutra opet idemo u berbu! |
|
|
|
![]() |
|
Navrativši na svoju temu, htjela sam se pohvaliti da mi bude cvjetala jedna od kadulja...muškatna kadulja!
..ovo je početak... ![]() a vrhunac...uskoro... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |