Hercegovački vrt |
Odgovori | Stranica <1 7273747576> |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I za kraj moji ljubimci. Uploaded with ImageShack.us |
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sta je ovo,bas je neobicno i lepo da nije lespedesa? |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sliku po sliku guštam, gledam i pokušavam se prisjetiti u kojem djelu vrtu je koja snimljena i moram ti reći da mi dobro ide !! Iako su biljčice bile puno manje a i puno ih je još spavalo proljetos kad smo ludovale s lopaticom po vrtu !
Napasla sam si oči na tvojoj predivnoj lagerici, a dugo sam sjetno gledala lespedezu: očito je sve zapamtila i prenijela ti što sam joj šaputala putem do tebe ! Lijepa moja, nemoram ti reči..... ali ipak šaljem.... svojoj dragoj dalekoj cvjetnoj prijateljici !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, raduje me da ti se sviđaju biljke od mene.Dobro se brineš o njima, bolje nego ja o svojima.Sviđa mi se Pandorea i Lespedeza(bilježim se za reznice na proljeće).Gledam ove tvoje kaktuse kako imaju "beba", a moji kao plastični, niti rastu niti se razmnožavaju.I na kraju,da ti kažem:"Divna je jesen u tvom vrtu!"
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo i cvjetno, a slikas ljubimcima me nasmijala, baš su slatki
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno kao i uvijek
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila sam ti u posjeti nakon dugo vremena i odmorila dušu kao i uvijek u tvom vrtu.ja neznam šta mi je ljepše, jednostavno raj na zemlji
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna jesen u tvom vrtu ,
pampas trava obara s nogu, stvarno je fantastična dobila sam sjeme lespedeze pa nadam se da ću nekad imati i ja jednu kao tvoja,
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće i u jesen.Ja bih se složila s Leonom jer onaj hibić ti je mrak.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Tikvić, pregledala sam sve zaostatke i ne treba puno govoriti, kod tebe je uvijek rapsodija cvijeća i boja.
Vidim uspijelo ti je zakorijeniti Podraneu, ja sam probala, a i nitko se nije javio da mu je uspjelo, znači treba biti uporan, ona dugo ne pokazuje znakove života, ali kad krene onda je neobuzdana. |
|
život je more
|
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao- boje,bojice! A ljubimci su za deset! Sve lijepo,tikvic!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je prava izložba predivnih biljaka, a iz rascvjetanog kolorita osjeća se topla hercegovačka klima..lijepi je kaktusov cvijet
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je tako simpaticno i lepo
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana draga, tebi podraneu zakorjeniti nije problem, čak su ti i u vodi tjerale mlado korjenje !! A za one kojima ćeš ubuduće slati reznice, rađe pokušaj odvojiti duže grane koje su se spustile do zemlje i pustile korjenčiće (razmnožavanje samozakorjenjivanjem ) !! Takva jedna od tebe, sa onog nezaboravnog vikenda na Braču, raste kod mene ali .... ove godine nije cvala !! Tako da znaš da je barem kod mene uspjela iako bez cvjetića !! Al to će sljedeće godine, sigurno !! A tebi draga Tikvić šaljem tisuću cvjetnih pozdrava !!! Prelijepi ti je vrt, prelijepi...kao i ti draga moja !! |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ograničeno vrijeme editiranja posta mi je pojelo dobar dio dijela posta o .......proljetnim reznicama lespedeze !!
Naznam kako se razmnožava lespedeza, ja sam ovu donjela iz Njivica (jedna je otišla k Tikvić a druga k Slavujki) kao dio grane duge 10 cm sa korjenjem ! Dakle u proljeće nema reznica, jer se ujesen kasno ili proljeće rano poreže na 10cm sve lanjske grane ! A ove grane kaj potjeraju u proljeće su cvjetne grane, dakle ako se podreže kaj bu cvalo ?? Mislim da bi ih se dalo podijeliti ...kao krizanteme ili astere, dio odrvenjele stabljike sa korjenjem !! Ali tek kad bude više od par grana ! Ali....ako je nekome uspjelo zakorjeniti preko zime grane koje se orežu ujesen, i ja bi voljela znati !! Ili da ja probam ! |
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Tikvic,uzivala sam u tvom cvjetnom carstvu! Kaktusi i kamenjar su mi prekrasni,svo cvijece bujno i zdravo a Miki i Mona preslatki
|
|
Odgovori | Stranica <1 7273747576> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |