mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dorina,jurica,more pusa za tako lijepe komentare
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Potpisujem.Ponestaje mi riječi pa se počinjem ponavljati!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
evo, vraćam se polako! Duo me nije bilo u ovoj tvojoj galeriji! Svašta ima novoga, jedno bolje od drugog, ali komplet sa torbom, cipelama i novčanikom je uuuuuhhhhhh
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
baka
![]() anđelka lijepo te je vidjeti opet među nama
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Znaš što, ma ti si genije. Koja torba , cipele i novčanik
![]() Di stanuješ koji kat i kad te nema kući ![]() |
|
![]() |
|
smrcko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sretan rođendan uz pregršt najljepših želja
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Vidjeh sada da možemo sutra iz početka
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Sretan rodjendan!Puno zdravlja, radosti i srece
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ova tvoja muzička kutija me očarala,jednostavno -nemam rječi!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kutijica je stvarno super, ali vidim svi pričaju o cipelama i novlaniku pa sam išla tražiti, našla sam i ostala paf
![]() ![]() čestitka te već čeka na drugom mjestu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
meni su oni novčanici na par stranica prije zakon!!
|
|
![]() |
|
Evo Mare konačno na pravi datum želim ti sretan rođendan, puno puno svega dobroga i veseloga i da nam živiš dugo i radiš i dalje prekrasne radove.
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sretan ti rođendan!
Živjela Ti nama makar još toliko! ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Moja prva osobo koja si mi davala savjete i upute na pp hvala ti i sretan ročkas.Želim ti puno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Jučer prerano i privatno, danas na vrijeme i javno...
od srca sretan rođendan i budi nam i dalje tako vedra, kreativna, pedantna i dalje kroji teme kako samo ti znaš... ![]() ![]() ![]() Nije moje, ali me podsjetilo na tebe... ![]() A nije još ni jubilarni, djevojčice ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Ooooo,gospodjo,sretan rodjendan i jos ih puno docekala,zdrava i vesela. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |