Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 7273747576 165> |
Korisnik | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno novosti u par stranica! Najprije da pohvalim nove tegle za oleandre! Baš su krasne!
Ovaj zadnji ulov je zaista dobra. Svašta lijepoga si upazarila. Fuksija je pravi mali bombončić!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya- draga moja i ja mislim na sve vas kad se zaljeva cvijeće ali nama ništa nije teško
mira 21, otok, lucy, duda-lave, bergenija - volim i ja novo i neobično cvijeće i zato budno pratim što ima kod vas novog a isto tako zbog vas koje me posječujete sa guštom slikam moje cvijetiće i pratimo zajedno razvoj, puno sam naučila od svih vas, hvala vam i samo dođite |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj novi ljubimac polako proviruje
procvijetali i irisi <embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://static.pbsrc.com/flash/input.swf" style="" id="IMGTag-code" bgcolor="transparent" quality="high" name="IMGTag-code" wmode="transparent" allowfullscreen="true" swliveconnect="true" allowscriptaccess="always" flashvars="ipt=%5BIMG%5Dhttp%3A%2F%2Fi728.photobucket.com%2Falbums%2Fww286%2Fdurdicatom%2FIMG830.jpg%5B%2FIMG%5D&trk=image_code_click_FULLVIEW_IMG&width=175&height=21&color=#000000&border=#FFFDD7&cont=IMGTagContainer" width="175" height="21"> malo surfinija |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće bromelija
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vratila sam se na prethodnu stranicu da ponovim ime tvoje nove naj,naj ljepše biljke ali opet ne znam - onaj neki NIAM.... sad ću malo proguglati o njemu .... jeli to neka zahtjevna biljka??
Nova fuksija je tako nježna, nježna....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nove biljke su super..pogotovo mi se sviđaju fuksija i onaj cvijet papiga..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromček - kak ti je luuuuuk lepeki!!! Predivan! ja neki dan bila na tržnici i neka je teta prodavala "cvijet" luka, ali dok sam se ja snašla - teta je već kantu s cvijećem pospremila i otišla!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkad nisam bila kod tebe,ali sad sam bar imala puno toga za vidjeti ,bravo za novitete,fuksije su predivne
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako si se ti lijepo ponovila,fuksija je prekrasna
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DIVNO !!!!
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi fuksija me ostavila bez riječi....Malo je reći da je pre-predivnaaa!Onaj impatinse,viđala sam samo na net-u i baš sam se pitala jel stvarno onakav kao na slikama kataloga!Sad vidim da jeste.Super ste se ponovileSve je stalo u gepek!
I sve ostalo je divno.. |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam ljubomorna na tvoj prtljažnik pun predivnog cvijeća
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auuu Bromi, kod tebe svakakvih noviteta, ovaj novi je poseban, a sve ostalo je kao i uvijek lijepo i rescvjetano
|
|
život je more
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brome tek sad vidim onaj fenomenalni ulov sa sajma u Ludbregu, ajmeeee koje fuksije njih uvijek izdvojim kad su mi ljubimice, ali i sve ostalo je super, a vidim da si našla i bijelu gauru
perunike i clematis |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prepredivno bromi, nisam odavno bila, klematis je prava ljepotan!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno draga moja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svim mojim dragim posjetiteljicama, ovo su slike od petka kad nije bilo puno kiše samo ih nisam imala vremena postavit.....danas sve pliva, nadam se da će ova nepogoda uskoro prestati jer će inaće puno cvijeća stradati.
Najprije se moram pohvaliti sa novim cvijetom kojeg sam dobila od Flavie, hvala draga moja clerodendrum thomsonia polica za hibije hortenzija jasmin pun cvijeta a kako tek miriše papiga lijepo cvijeta nadam se da joj neće naštetiti ovo ružno vrijeme |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
begonija
fuksija bijela margareta pakujac rododendron ove godine slabo cvijeta allijum šparoga karanfilčići bijela, žuta, crvena lipa nikako dočekati da procvijeta, moj prvi delphinijum i campanula medium |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Ivna- papiga je ustvari Impatiens niamniamensis
Kupila sam je u Ludbregu na sajmu i prvi sam je puta vidjela, jako mi se svidjela jer je neobična i vrlo rijetka biljka to je ustvari jedna od vodenki. Dali je osjetljiva to neznam, samo sam upućena da voli toplo ali ne prejako sunce, da je trajnica i da se ukorijenjuje u vodi.....sve ostalo ućit ću u hodu |
|
Odgovori | Stranica <1 7273747576 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |