Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 109>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 10:45
Jako lijepi radovi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 11:04
Prelijepo!smile64
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 11:29
...zašto više ili manje uspješna jaja????? ...genijalna su, posebno mi se sviđa tvoj trud da sve uskladiš u savršenu cjelinu... maestralni radovi draga Nataša...smile120
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 14:53
uvijek se oduševim tvojim rukotvorinama,a kompletići kutijice-jaja su vrhunski!!smile94
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 16:26
Ufff!!!Još jedna savršena kutija sa savšenim jajima u kompletu !!! ...ne mogu virovat da su mi se počela sviđat skockana jaja....do sad su mi bila draga samo za jest, al sad drugačije razmišljam o njima.
Tvoja urednost posebno fascinira!!!
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 22:49
Ad, draga Mnataša... malo si se zabunila... mislim da je tvoj tekst trebao glasiti ovako :
"škrinjica je već viđena, no, sinoć je dobila iona dva pripadajuća, savrseno napravljena jajčeka..."smile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 23:25
Savršeno! smile72
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 09:04
"vrag" mi nije dao mira,pa sam morala dodati i prvoj škrinjici koju sam napravila, pripadajuće pisanice...a onda mi nije još "vrag" dao mira, pa sam se morala malo poigrati i sa slikama...uglavnom..."vrag" mi svako toliko ne da mira...
suma sumarum...ovim pisanicama nisam zadovoljna...nije mi mozaik na njima ispao onako kako sam zamislila...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 09:11
Nato pisanice su prekrasne,možda nisi uspjela ostvariti neku svoju zamisao ,ali meni se čine savršeno uspjela i prelijepa!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 09:25
ne znam zašto ti se ne sviđa, meni su prekrasna!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 13:50
isusek!!!....šta nije dosta što radiš onako predivne kutije nego još i jaja uz njih..........ma jaja su savršena........pokušala ja ali ne ide pa je tim moje divljenje veće....i kao što slavica kaže možda nisi uspjela u svom naumu ali vjeruj nam jaja su predivnasmile72
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 21:53
Već sam jednom pitala spavaš li ti ikad,toliko prelijepih radova , nemem riječi
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 22:21
divim se ja tvojim kutijama a posebno jajcima Clap
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 11:15
prekrasni radovi sa prekrasnom salveticom,meni najljepsom od svihsmile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 18:13
Hehehe, dobar je taj vrag koji ti ne da mira! Gle kakve divote te natjerao da napraviš! Predivna jaja, svaka čast! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 23:55
...ja si ipak nekako mislim da su tu Božji prsti posrijedi i da te obdario ovim prekrasnim talentom kojim nas oduševljavaš... pisanice su prekrasne, preodlične i apsolutno ništa im ne fali You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 01:04
Slažem se u potpunosti s Primaverom i očekujem ih vidjeti u srijedu uživo.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:25
Možda ti nije sjeo mozaik na jajima jer su manja i zaobljena pa kocke izgledaju veće na njima nego si mislila da će bit? Bez obzira na to, ja ponizno gledam sve ove tvoje kutije s jajima...da mi je znat napravit nešto bar malo blizu tome...ono, samo malčice!Čista fantazija!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 09:45
...nad tvojim radovima možemo samo uzdisati, često puta dođem i pogledam i ne znam što da napišem, jer to je to a što reći kada je sve rečeno!!!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 10:07
joj, cure, vi mene tako uvijek lijepo iznenadite svojim komentarima da ja jednostavno moram dalje raditi...
kako nada m kaže, ja zaista vrlo malo spavam, imam problema sa spavanjem, pa onda dekupiram i dekupiram dok ukućani spavaju...

nakon pločice za jakova, uslijedila je još prije dva tjedna pločica za filipa... e, na njoj sam ovog puta ja uradila totalni fijasko, a to je da sam nakon svih onih silnih adventskih pločica koje sam lijepo peglala, ovu odlučila lijepiti vulgaris postupkom...i eto mi na...falta na falti...

nakon toga, ovaj vikend su uslijedile dvije curske, rozaste pločice...
na njima sam doslovce bila profesor baltazar, sve sam  odrađivala ostatcima papira koje je trebalo nekako potrošiti...za podlogu na pločicu sam stavila onaj pogužvani papir što ga koriste za zamatanje poklona, baš mi se svidjela ta njegova tekstura...e, sada, kako je sve kao cjelina uspjelo, prosudite i same...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.