natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 109> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepi radovi.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...zašto više ili manje uspješna jaja????? ...genijalna su, posebno mi se sviđa tvoj trud da sve uskladiš u savršenu cjelinu... maestralni radovi draga Nataša...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
uvijek se oduševim tvojim rukotvorinama,a kompletići kutijice-jaja su vrhunski!!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ufff!!!Još jedna savršena kutija sa savšenim jajima u kompletu !!!
![]() Tvoja urednost posebno fascinira!!! |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ad, draga Mnataša... malo si se zabunila... mislim da je tvoj tekst trebao glasiti ovako :
"škrinjica je već viđena, no, sinoć je dobila iona dva pripadajuća, savrseno napravljena jajčeka..." ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
"vrag" mi nije dao mira,pa sam morala dodati i prvoj škrinjici koju sam napravila, pripadajuće pisanice...a onda mi nije još "vrag" dao mira, pa sam se morala malo poigrati i sa slikama...uglavnom..."vrag" mi svako toliko ne da mira...
suma sumarum...ovim pisanicama nisam zadovoljna...nije mi mozaik na njima ispao onako kako sam zamislila... ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Nato pisanice su prekrasne,možda nisi uspjela ostvariti neku svoju zamisao ,ali meni se čine savršeno uspjela i prelijepa!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ne znam zašto ti se ne sviđa, meni su prekrasna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
isusek!!!....šta nije dosta što radiš onako predivne kutije nego još i jaja uz njih..........ma jaja su savršena........pokušala ja ali ne ide pa je tim moje divljenje veće....i kao što slavica kaže možda nisi uspjela u svom naumu ali vjeruj nam jaja su predivna
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Već sam jednom pitala spavaš li ti ikad,toliko prelijepih radova , nemem riječi
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
divim se ja tvojim kutijama a posebno jajcima
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasni radovi sa prekrasnom salveticom,meni najljepsom od svih
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hehehe, dobar je taj vrag koji ti ne da mira! Gle kakve divote te natjerao da napraviš! Predivna jaja, svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slažem se u potpunosti s Primaverom i očekujem ih vidjeti u srijedu uživo.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Možda ti nije sjeo mozaik na jajima jer su manja i zaobljena pa kocke izgledaju veće na njima nego si mislila da će bit? Bez obzira na to, ja ponizno gledam sve ove tvoje kutije s jajima...da mi je znat napravit nešto bar malo blizu tome...ono, samo malčice!Čista fantazija!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...nad tvojim radovima možemo samo uzdisati, često puta dođem i pogledam i ne znam što da napišem, jer to je to a što reći kada je sve rečeno!!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
joj, cure, vi mene tako uvijek lijepo iznenadite svojim komentarima da ja jednostavno moram dalje raditi...
kako nada m kaže, ja zaista vrlo malo spavam, imam problema sa spavanjem, pa onda dekupiram i dekupiram dok ukućani spavaju... nakon pločice za jakova, uslijedila je još prije dva tjedna pločica za filipa... e, na njoj sam ovog puta ja uradila totalni fijasko, a to je da sam nakon svih onih silnih adventskih pločica koje sam lijepo peglala, ovu odlučila lijepiti vulgaris postupkom...i eto mi na...falta na falti... ![]() ![]() ![]() nakon toga, ovaj vikend su uslijedile dvije curske, rozaste pločice... na njima sam doslovce bila profesor baltazar, sve sam odrađivala ostatcima papira koje je trebalo nekako potrošiti...za podlogu na pločicu sam stavila onaj pogužvani papir što ga koriste za zamatanje poklona, baš mi se svidjela ta njegova tekstura...e, sada, kako je sve kao cjelina uspjelo, prosudite i same... ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |