Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 113> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zadnji put je javila da kreči i od onda ništa
ne znam koliki joj je to stan kad još nije završila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A jeste babe! Al' ste tako slatke kad se brinete za mene!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
eto tako si se mogla i sama javiti .... a ne da si mi svašta zamišljamo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma meni je baš slatko kad krenete sa scenarijima svojim, barem se nasmijem! A i htjela sam se javiti s nečim konkretnim, da ne kažete da ništa ne radim pa odmah sankcije! Budite mi dobre, a ja idem dalje u svađu s Wordom!
![]() |
|
![]() |
|
pa-pa /smajlić koji maše
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
znam ja da ti viris negdje iza ugla
![]() |
|
![]() |
|
Rose, štucam ko' luda, svako malo moram malo nešto gucnuti da me prođe!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
čim sam ja spomenula pripadnike nekih službi u uniformama odmah se javila. kao u gužvi je, ali može jedan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
zašto tu nitko ništa ne brblja? maca popapala jezik? sve ste tako zaokupljene poslom?
samo ja ljenčarim?
idem sad nešto obojati da se osječam korisnom i da mi ne nabijate komplekse.
![]() |
|
![]() |
|
vidiš kako smo te motivirale i to bez ijedne riječi
![]() ja presađujem po dvorištu tako da je decoupage na pauzi
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Iris, šta se sad presađuje? Jel sada dobro doba za sadnju mačuhica? One su mi tako drage , al nisam baš upućena ... Svake godine (sezone) kod mene je "jovo - nanoovo" ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
presađujem grmove i trajnice koje sam posadila na pogrešno mjesto proljetos
![]() renn nemam pojma za maćuhice jer ih nemam
evo tema o njima: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=164
pa ako ne piše ništa o tome tamo pitaj....netko će već znati odgovor
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
jel zna netko di mogu pogledati slikice deko-namještaja?
![]() Trebala bi nekakvu idejicu za moj . |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
bok curke da li ima nekog?
nema me već dosta dugo a u totalnoj sam frci- kroz 10tak dana moram odštancati još 30tak crijepova i 15ak pločica- večinu motiva imam no molim vas ako neka zna gdje bih mogla pronaći neke nogometne motive ili disco motive- trebam skombinirati za 5 crijepova- svaki različit-- i tak sam već smušena da nemem pojma gdje da počnem tražiti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
prolistaj malo na google pa ako nađeš nešto zanimljivo možeš si isprintati
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
iris hvala ti puno- iz ovih linkova mi baš odgovaraju motivi
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Dobro jutro!
Zašto ovdje niko ne brblja?Hajmo drage moje ujutrp uz kavocu malo razgovora.
![]() Jučer sam završile nekakve vaze,razvlačim ih cijeli tjedan.Postavit ću danas slike.Malo ću se odmoriti od salvetica.Stiže jesen,idem si sašiti koji komad odjeće
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...evo i mene...ja obično brbljam na "kafi"...kako stiže jesen pomalo se spremam za zimske hobije....
...imam namjeru ponovo početi šiti....ha, ha....povratak mašini - makinji u velikom stilu...
mare-nostrum....što šiješ ....lagane stvari ili si "profesionalac"...??
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej curke bok!!!
Vidim ovdje imamo krojačice, a moja sljedeća investicija je šivaća mašina.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...bravo, proljeće....uh, što ćemo bit zgodne u novim kombinacijama....jesen-zima....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |