Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 7273747576 243> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesa bravo i mene vesele njegovi zgodni cvjetići,a kad ne cvjeta lišće je prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša --------šta ti ova žena radi |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne skrećem s teme - ovaj agapanthus je
Ogledalce, ogledalce ne laži,
najljepši agapanthus kod koga je kaži?!
Odgovor znate.....................
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi, vidi, imam ja bergeniju, koju mi je lijepu priču smislila ha- ma baš mi je cukren, a kad druge godine tek bude kao bergenijin ili lorin, .........
|
|
RIJEKA
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje je agapantus???hočemo sliku
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija super si - obožavam ljude koji vole zafrkanciju, a takvih ovdje fala bogu ima puno
|
|
RIJEKA
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je ko i naša Triša-veseo razigran i zrači pozitivnom energijom.Uživam u njemu i jedva čekam penziju da se mogu više posvetit svojim cvetekima.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Cvetlin, nadam se da ćeš zbilja u penziji jednog dana uživati, samo treba malo volje, a ljubavi znam da imaš.
Hvala ti na lijepim riječima
|
|
RIJEKA
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo sam svratila da opet vidim agapanthus i da se pohvalim da sam kod jednoga jučer vidjela da se sprema cvjetati.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, opet grrrmiiii... Opet nećemo zaljevati! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoćemo Hoya, hoćemo, ja sam i jutros, pa nijemi baš dobro zalilo, a znaš moj agapantus mora imat dosta vode.
|
|
RIJEKA
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad me znaš poslati u grad da idem slikati svo cvijeće u Bihaću -de obriši poruke puna si da ti mogu poslati koji strukić
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo brišem poruke i čistim kuću, da me ne špotaš kad dođeš.
|
|
RIJEKA
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla i ja vidjeti mister agapantusa, a ono zaslijepi neko plavetniloooooo. Ma super je!
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma vrijeme je Triša da i nešto radiš dosta je što stavljaš slike tuđeg cvijeća -vrtova pa onda se hvališ -zato ja dolazim da ja to vidim svojim očima tu ljepotu što slikaš. Pa dok ja dođem ti ćeš reći sve se posušilo prošlo njegovo vrijeme----------a i ne moraš ništa bolan raditi sačekaj mene onda da i ja sa tobom radim ili je bolje da uživam i tebe maltretiram
još ću razmisliti |
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde de požuri se da mi ne uvene cvijeće dok ti dođeš, već je počelo da se suši, a i neko je "nestalo" iz dvorišta, ha-ha nisam sigurna što će te dočekati. Mislim da ćemo morati zajedno do Otok, pa nju opeljušiti.
|
|
RIJEKA
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša lijepo se plavi tvoj agapanthus ali nije ni achimenes sa svojom ljubičasto plavom bojom za baciti Šarenilo u tvom vrtu me posebno oduševljala, sve djeluje tako veselo i nestašno, uostalom i ne može biti drugačije kad je i gazdarica takva, zar ne?!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lana, jednostavnost i šarenilo me veseli - u životu jednostavnost u dvorištu šarenilo i to je to.
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam ja da nešto ne valja kod tebe -a slažem se potpuno da je idemo opeljušiti otok-----------prvo moram vidijeti stanje kod Hoje da se ne bi duplirala---------a pogotovo moram da vidim stvarno otaj tvoj-moj uskoro-čekaj da prepišem -slab mi njemački pa moram ---------ovaj ---AGAPANTUS
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7273747576 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |