Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 94> |
Korisnik | ||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I ja navijam za čišćenje zdenca, osim kaj je ukras, jako je koristan po ljetu kad treba zalijevati vrt. Znaš da su takve pumpe nekad u Zagrebu zvali Železni Francek?
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Zdenac ti je stvarno raritet,to moraš sačuvati,ne pamtim kad sa ga zadnji put vidjela.
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Magnoliju je pofurio onaj prvi mraz koji nas je iznenadio , na ovaj od prosle noci smo bili spremni i sve sto smo mogli zastitili !
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Unatoč hladnoći i vjetru na tvojem brežuljku je sve lijepo procvjetalo.
lijepi pozdrav
![]() ![]() ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ovo mi je prelijepo..obozavam ovakve stvari .... |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Mraz su nam najavili , -5 , pokusala sam sve sto se moze zastititi ! Nadam se da nece biti stete ! Jedno je sigurno : ispostavlja se da sam ipak koliko toliko dobra medicinskobiljna sestra za bolesno cvijece ! ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga djevojcice , sve je to lijepo ali nije ni sjena tvojim dostignucima ! ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
prava si njegovateljica biljaka - tako te lijepo nagrađuju - lanatana ozdravila, a orhideja puna pupova.
U vrtu su prave proljetne promjene, sve se zašarenilo i živnulo
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga , najprije moram na onaj sjever , datum vec stoji ! Kad cu se tocno vratiti neznam . Napisati cu ti sve u pp ! ![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
I kod tebe se lijepo zazelenilo i procvjetalo.
![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
lijepo je kod tebe sve krenulo,ja sam prošle godine nabavila dvije lantane ali na moju veliku žalost ne pokazuju da su žive,no još ću čekat,možda i moje puste listiće,spremaš li se za Sarajevo
|
||
![]() |
||
|
Nagovaram MM da ovaj stari zdenac damo ocistiti i popraviti !
![]() |
||
![]() |
||
|
A ovaj pakujac mi je uspomena od Kat.ree ! To sam snimila prije ove obilne kise i sada cu moci lijepo nakopati !
![]() |
||
![]() |
||
|
Ovo sam kupila jos prosle godine i nije uopce cvalo ! Prema rijecima prodavaca trebalo je imati plavi cvijet ! Ja na zalost vise uopce neznam kako se to zove da bi mogla guglati !
![]() |
||
![]() |
||
|
Ovaj bozur (botunika ili Bauernrose sam uspjela spasiti !
![]() |
||
![]() |
||
|
Crvena lobelija ima mlade :
![]() |
||
![]() |
||
|
A ovi gumbeki su doputovali sa Krka i lijepo su se primili : ![]() |
||
![]() |
||
|
Svima skupa , cijeloj nasoj velikoj Cvijet.info familiji
zelim SRETAN I BLAGOSLOVLJENI USKRS ![]() |
||
![]() |
||
|
I ovo je moje Zagorje ! Tu kraj crkvice "spavaju" moji roditelji !
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |