dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 7172737475 119> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su i brugmansije i dature.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mirjam.toni.milice 7 hvala na posjeti,nadam se da će moja veza funkcionisati da i ja malo svratim u vaše vrtove
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,draga moja!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da predivno! Ma preprepredivno.
Sarajka....
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala drage moje ,ali to je sve što sam uspjela sačuvat,cvijetnjak je katastrofa ,takođe i petonije,pelargonije,moraću sve iz početka nabavljat trajnice za cvjetnjak,nestašica vode je dokrajčila moje cvječkice
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad god pogledam svoje begonije sjetim se tebe i tvojih begonija. Moje su u poluhladu i svejedno im je lišće požutjelo od sunca. Na tvojima je lišće tako zdravo, a boja cvijetova prelijepa. |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nerznam što reći na ove tvoje brugmansije sve od prve do zadnje su predivne a što se datura tiče svaka čast sačuvaj nam koju sjemenku meni se ove godine nisu dale
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Sarajka ti si definitivno neokrunjena kraljica begonija!!!!!!!!!!!!!
Brugmansie i dature su takođe fenomenalna! Svaka čast! |
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga sarajka, pa šta bi bilo da nije suše i kvara na vodovodu.sve ti je lijepo.pošto smo na istom vodu i kod mene nije bilo vode i biljke su katastrofa.taman sam vrt lijepo sredila i nakupovala kamaru lijepih trajnica i sve je skoro propalo, a tek da ne pričam što sam na poklon od svojih dragih forumašica dobila.nema druge nego na jesen na popravni i ispočetka u nabavku novih biljčica.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Begonije ljepotice, ali ja sam uživala i u divnoj hladovini na tvom brijegu, draga Sarajka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje god vidim begonije sjetim se tebe i tvojih ljepotica.
A sad ću se sjetiti tebe i kad negdje vidim burgmansije, prelijepe su ti. |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage na posjeti,ali moje cvijeće je samo sjenka u odnosu na vaše vrtove,a da ne kažem za vrtove na moru i otocima gdje prži sunce,ali biljkice prekrasne,sve vas puno,puno pozdravljam
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nemam riječi
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arim,Mari 5510,,Monny hvala vam na posjeti i lijepim riječima
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedva čekam...a volim što če triša biti ljubomorna..
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj je izazivati,ona još ne zna da ti dolaziš kod mene,a mogla bi i ona da doleprša,pa znaš nju da je ko pćelica Maja.e to bi bio pravi tulum ha možda i dođe pa odavde krene na svoju turneju
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
Odgovori | Stranica <1 7172737475 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |