mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam,znam da ćete reći da sam poludjela ali popustit će već mene ova euforija.......nabavila kutijice zi dobila jako interesantne salvete pa ne stajem........
ovo je jedna od njih.......samo ja sam okrenula priču.......što bi gore sad je dole......i radila svašta nešta......i s glet masom,pittorico,shabby........
sad kaća i ja možemo zajedno "svirati klavir"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
pomislila sam , baš lijepa kutijica a onda kada sam došla do posljednje slike i ugledala unutrašnjost i sve one notice...vau, uistinu je lijepa!!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Isti elementi, kao kod kace, a opet razlicito i nista manje lijepa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja kazem supeer, ne moze se nista dodati, majstore-pardon majstorice.
Padam u depresiju. ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
škrinjica je preeeeeeeeeeeekopreviše dobra!
stvarno odlična ![]() ostale radove ne trebam ni spomenuti, sve jedan bolji od drugoga. |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
eto... i što da ja sutra idem na operu kad opera došla ovamo! bravo primadona!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pa nebi ti bila mare kad nebi sve okrenula naopako
![]() super si to odradila, treba negdje staviti tvoju i kaćinu kutijicu zajedno onako oči u oči pa da vidimo koja je bolja. ustvari ova ideja nema smisla... samo bi zbunili kutijice
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
krasna kutijica!ključ savršen,a posebno mi se sviđa kako si je sredila iznutra
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako, jaklo mi se sviđa super si ju uredila
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
da ne zhvaljujem sad svakoj posebno svima veeeelika pusa
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Mare jesi li sigurna da ovo nije Wagner-ova ostavština?
Škrinjica je ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...e, moja Mare, ti radiš brže nego ja mogu misliti
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare majstorice predivna kutija izvana a unutrašnjost savršena nadopuna onome vanjskom
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve bilo je muzika u životu mom ......
Opet nešto krasno od tebe ![]() |
|
![]() |
|
primavere carice hvala...od majstora dobiti ovakve naklone je zaista gušt
![]() andora,file hvala djevojčice na lijepim riječima
otok upravo sam pročitala tvoj komentar kod file........tamo tango,ovdje muzika,pa malo isidore od nekidan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
otok sad mora samo zaplesati
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare ova kutijica je prekrasna glazbena bajka
![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Marićka prekrasno!!!Morala buš stvarno neku galerijicu u RI otvoriti!Kutija s mačkom mi se urezala u glavu,ova glazbena budi čežnju,a za balerinke-originalno!!!To kaj ja nabrojim ne znači da mi se drugo nije dopalo,dapače...idem opet sve luknuti...puseeeeee!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ajme, ne znam što da napišem kad je već sve rečeno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |