Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 100>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 15:15
znam,znam da ćete reći da sam poludjela ali popustit će već mene ova euforija.......nabavila kutijice zi dobila jako interesantne salvete pa ne stajem........
ovo je jedna od njih.......samo ja sam okrenula priču.......što bi gore sad je dole......i radila svašta nešta......i s glet masom,pittorico,shabby........
sad kaća i ja možemo zajedno "svirati klavir"smile96

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 16:11
pomislila sam , baš lijepa kutijica a onda kada sam došla do posljednje slike i ugledala unutrašnjost i sve one notice...vau, uistinu je lijepa!!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 16:52
Isti elementi, kao kod kace, a opet razlicito i nista manje lijepa smile141mare smile73
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 17:44
Ja kazem supeer, ne moze se nista dodati, majstore-pardon majstorice.
Padam u depresiju.
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 19:10
škrinjica je preeeeeeeeeeeekopreviše dobra!
stvarno odličnasmile126
ostale radove ne trebam ni spomenuti, sve jedan bolji od drugoga.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 19:48

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 20:49
eto... i što da ja sutra idem na operu kad opera došla ovamo! bravo primadona!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 20:56
pa nebi ti bila mare kad nebi sve okrenula naopakosmile96
super si to odradila, treba negdje staviti tvoju i kaćinu kutijicu zajedno onako oči u oči pa da vidimo koja je bolja. ustvari ova ideja nema smisla... samo bi zbunili kutijiceLOL a rezultat bi bio: nerješeno!
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:33
krasna kutijica!ključ savršen,a posebno mi se sviđa kako si je sredila iznutra .isti motivi,a opet drukčije.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:36
Jako, jaklo mi se sviđa super si ju uredila
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:39
da ne zhvaljujem sad svakoj posebno  svima veeeelika pusasmile79........zbog ovakvih komentara radim i dalje s velikim guštom.....
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:41
Mare jesi li sigurna da ovo nije Wagner-ova ostavština?
Škrinjica jesmile227
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 00:02
...e, moja Mare, ti radiš brže nego ja mogu misliti smile115 ...ženo draga, koja produkcijaaaa.... posebne ideje i genijalna izvedba, jedino je pametno što mogu reći... onako srediti torbu i cipele... za to treba imati pravi stvaralački nerv... moj duboki naklon majstorice You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman ... a shabby u svim verzijama ti je više nego odličan, mada moram priznati oduševila me ona kutijica s paterom na slici, a tek ova s kontra motivom tipki, moram brzo do Kaćine galerije dok mi je slika još živa u glavi Wink
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 08:41
mare majstorice predivna kutija izvana a unutrašnjost savršena nadopuna onome vanjskom smile70    
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 09:08
Sve bilo je muzika u životu mom ......

Opet nešto krasno od tebe smile55
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 09:27
primavere carice hvala...od majstora dobiti ovakve naklone je zaista guštsmile58
andora,file hvala djevojčice na lijepim riječima
otok upravo sam pročitala tvoj komentar kod file........tamo tango,ovdje muzika,pa malo isidore od nekidanWink......hvala Hug
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 09:47
otok sad mora samo zaplesati
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 09:51
Mare ova kutijica je prekrasna glazbena bajka smile71
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 10:10
Marićka prekrasno!!!Morala buš stvarno neku galerijicu u RI otvoriti!Kutija s mačkom mi se urezala u glavu,ova glazbena budi čežnju,a za balerinke-originalno!!!To kaj ja nabrojim ne znači da mi se drugo nije dopalo,dapače...idem opet sve luknuti...puseeeeee!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 00:34
Ajme, ne znam što da napišem kad je već sve rečeno smile55

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.