moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 89> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plavi kokotić je prekrasan...mozda zbog rogača u pozadini
![]() ma čak i miriši po rogaču...a čuda.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Frida,šta nije lijepo ukomponiran rogač i delphinček
![]() Niho,ni ja nisam odavno tu bila(mislim na ovim temama vrtova)i sad se moram svojski potruditi da sve nadoknadim
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joj, Shasha, baš ti je dobra scabiosa
![]() Evo rješenja zagonetke ![]() http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1878 |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A mogu ja nju samo klasnica zvati,petlja mi se jezik od prvog djela imena
![]() |
|
![]() |
|
Ovu sam gredicu malo proširila i raskrčila.
Trebalo bi tu svašta niknuti,od Kat.ree bijeli ljiljani,liatrisi i još neke lukovice(poima nemam šta sve),ima nešto irisa,ovi šarenolisni su niži nešto pa su napred,iza su tritome a za sad budu samo maćuhice.Jadne su od kiše i vjetra no oporavit će se
![]() Ovu nisam još do kraja sredila jer ovaj ljepotan još neumorno cvate
![]() A i samonikli"šeri" je u blizini
![]() Njega sam u botaničkom kupila i još cvate,čak i više nego kad sam ga donjela.I ime mu znam...Ok ne znam,prepisat ću ga
![]() polygonum (e sad,prepisala bi i onu drugu riječ no tako je napisana da ne znam pročitati)
![]() Iris,vidi me!!!!!!
Joj pomagajte,da je sad ostavim u tegli i unesem u kuću preko zime ili da je vani posadim?
Nikako stići pogledati i pitati šta i kako sa njom.
![]() I "bugica" se preselila u kuću.To je ona ofucana ušljiva iz OBI-ja,tj.bila je sve to,sad je ljepotica,cvjetna
![]() ![]() i jedna vazica sa fuksijama.Pelcala sam ih danas i bilo mi je žao baciti cvijet
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bravo shasha..naša kamelija
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
fuksije u vazi...nisam to još vidjela, ali dobro izgleda...nekako hipyjevski...
|
|
![]() |
|
E,hoćeš da ti tu fuksiju pošaljem"na zimovanje"
![]() |
|
![]() |
|
A pošalji...sad me već i smijeh pomalo hvata...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ma znam ja da si ti dobra duša i da ćeš nešto udomiti pa da ne moram bacati
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj dobra si --gdje nađe ofucana otrcana ---ala me nasmija pošteno
![]() da sam zaboravila šta sam vidjela od cvijeća i sad moram ponoviti ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kokotić WOOW...
Ja bi najradije da tu kameliju spremiš negdje gdje joj neće biti previše toplo.
A što se tiče fuksija ovu vrstu nemam....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha kako ti sve još lijepo cvjeta!!!
Onaj ukrasni duhan je kod mene prije 1,5 mjeseci prestao cvjetati i sav se ofucao...
Kamelija prekrasna, o bugenviliji da ni ne govorim, a ove fuksije vidim prvi puta!!!
Dakle...
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sad sam se sjetila....kako ti je ona vrtna fuksija? jel narasla kaj? budeš ju malo zaštitila sad preko zime?
bome treba nadoknaditi propušteno virkanje u vrteke ![]() e da...silvek, koliko treba klasnicu podrezati? skroz ili samo vrhove? da svoju ne osakatim ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Zakaj rezati klasnicu??Pa još je mala.(konte,ovo nije adresa Silvek no prenesem joj poruku
![]() Ne znam ja kud ste vi gledale cijelo ljeto,pa tu fuksiju imam stalno i slikam je(valjda)i sad joj se divite kad je u vazi
![]() Korijenko,to se veli...(još)nemam
![]() niho,bugica je kod kupovine bila jadna i ofucana i još k tome ušljiva,a vidi je sad
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Sasha, napisala je Silvek da se orezuje klasnica
![]() a znam da Silvek tu ne stanuje, ali da ti malo zachatam temu tc tc tc ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Shasha, i ja imam kameliju i u vrtu mi je zasađena, pokraj rododendrona. Prošlu je zimu prezimila vani (a bila nam je brrrr zima) i OK se pokazala. Ja i nju i rododendron pokrivam s dosta borovih grančica.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da nisi napisala, nikad ne bi pogodila da su u vazici fuksije, iako imam baš takvu.
Lijepo je i šareno kod tebe, kao što smo i navikli |
|
![]() |
|
Hvala Anaida i Korijenko.Ja ću obje poslušati,pola-pola.Budući je u tegli,prezimit će u garaži a na proljeće ide u vrt
![]() Konte
![]() ![]() Ostalima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |