Moje biljcice |
Odgovori | Stranica <1 7172737475 104> |
Korisnik | |
daaa
Novo sjeme Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo sfrkano tulipan?
nemoj ga zaboraviti slikati kad se otvori...prekrasno ti je sve ovako rascvjetano... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće Stefi, a ovaj tulipan što ga je Bergenija izdvojila je san snova...
|
|
život je more
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo ,a i meni zapeo za oko ovaj tulipan.
Svakako ga slikaj kad se rascvijeta . |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na šetnji mojim vrtom...tulipan čekam svaki dan da se otvori do kraja al ga zeza kiša pa taman kad i bi ono bude oblačno i ništ..nadam se da ću ga uskoro i dočekati.. svima.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod tebe, ali to nije iznenađenje, na to sam već navikla.
Tulipani krasni, posebno oni nareckanih rubova |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooj hvala Otok na lijepim riječima, stvarno se trudim napraviti od vrta nešto lijepo, ove godine pokušavam nabaviti što više trajnica i biljaka koje ukrašavaju vrt cijele godine..nadam se da ću uspjeti u tome..
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja te prozivam a ona nakon toga bude vrijednica, ma bravo Stefi, i meni je za oko zapeo onaj tulipan kao i većini, nadam se samo da ćeš ga uspjeti uhvatiti kad se otvori s obzirom na tvoje smjene .Ali ženo, uvijek se prepadnem onog tvog ježa kad ga zapazim, nikak da se priviknem .
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj ivna bum i tebi poslala jednog u paketu ili ti ga dofuram u VŽ kad idem da imaš i ti ježa u vrtu...ma ima ti kod mene svakakvih čudesa, i žabe i ježa, patuljaka, gljive..volim se igrat sa tim patuljcima i popunjavat vrt sa njima..odmah je veselije u vrtu, a za tulipan nema frke, dežuram sa fotičem svaki slobodni trenutak...već susjedi misle da sam prolupala
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeeeeža kažeš ?! Pa ja bih iz vlastitog vrta bježala svaki put kad bih naišla na njega .Čuj ja ti jako kratko slikam po vrtu ti to znaš ali me susjedi već sad gledaju kao da sam šenula pameću, možda misle da prodajem grunt, ne bih se čudila .
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma brzo bi se ti na njega navikla...to ti je samo mali mali ježićak..I mene susjedi čudno gledaju, sigurno si misle da sam luda kad svaki dan obilazim sa fotićem po vrtu..
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako izgleda kad se rascvate
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo niću sjemenkice...bit će cvijeća
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Phlox i ježičak za ivnu...ovakav će doći i k tebi...
I ovaj grmić počinje cvasti |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su dva noviteta..popodne idem po još... |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksijica je ljapotica!! A tulipan vragolan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe Stefi nema čega nema , tulipan i dalje vodi po svojoj jedinstvenosti, a ti si vidim jako vrijedna imaš i klijalište, što si sve sijala...
|
|
život je more
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uloovila si ga, mislim tulipana , prekrasan je al stvarno.E onda ja krenem dalje i uffff iskoči ON u prvi plan a još kad sam pročitala ono pored slike ! Jež u Vž, ja iz Vž-a !!! Ajde, idemo dalje malo sam ga zaboravila, što ono htjedoh, a da :fuksije, prekrasne, ove godine idem haračiti po rasadnicima fuksije, mada ne znam ni kud ću sa starima ako krenu,ma dobro znam to se sam tak kaže .A što da kažem draga moja, proljeće se razmahalo i kod tebe !
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam cure na posjeti, Lantana sijala sam sve moguće:cinije, šeboj, nicandru, šarene margarete, cleome, cosmose,...
Ivna ako u VŽ ima kaufland pogledaj za fuksije tamo po 12 kn su a ima stvarno veliki izbor boja..ja idem sad navečer po još.. |
|
Odgovori | Stranica <1 7172737475 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |