Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 113> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jesi zloćka,ja cilo vrime provjeravam,ono nista,a ona nas zeki ovde. ajmo sliicu na sunce!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Daj Anastazija, nemoj zezati! Vidiš da ti se Rose prijeti! Imam ja prijatelja nekoliko u tvom gradu, nemoj da te dođu potražiti (ili još gore - slikati?!?) još noćas! Jednu malu sličicu, s najmanje štete...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ajde, ženske malo strpljenja. znate li koliko sam ja sinoć vremena potrošila tražeći vas?!
moram studiozno pregledati šta imam od slika a da je koliko-toliko pristojno.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cure dobro vam večer.
Samo da se javim da sam se vratila sa godišnjeg odomora...
Idem malo pogledati radove
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme meni čim sam se pojavila odmah p......ja !!!!
Molim naše moderatore ili tko može neka briše višak postova i ostavi samo zadnji post!!!!
Sorry, nije bilo namjerno!!!!
|
|
![]() |
|
Rose hvala ti i pusicaaaa
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
heeeeej proljećka!
vratila si se? kako je bilo? jesi se odmorila?
kakve pi...... radiš? srećom pa je rose tako učinkovita pa nisam imala priliku vidjeti šta god da si izvela.
![]() |
|
![]() |
|
Bilo je prelijepo i prekratko!!! Kofere još nisam raspakirala jer čekam da se dogodi neko čudo i da ujutro opet krenem na more. Bili smo šesnaest dana i non-stop nam je netko dolazio u posjetu, tako da smo samo tri dana bili sami... A vrijeme odlično i more toplo. Moj muž je ove godine postao ribič, tako da nam je svaki dan ulovio ribe za ručak ( obožavam ribe) koje nismo mogli sve pojesti pa smo donijeli i u Zagreb. Već smo odlučili da još jedan vikend u rujnu odemo opet... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
proljeće,drago mi je da si uzivala
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
O,vratila si se,odmorna...sad će novi radovi!
|
|
![]() |
|
Rose i išla sam da uživam!!!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Piramida yes, tu sam, sada me opet morate trpjeti!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera bok, dobro si pogodila sve osim ovoga osunčana...i nemamo baš neku boju, ali meni to nije bitno, mi idemo na more radi mora, odmora, šetnji i inih morskih aktivnosti. A osim toga više nije in biti taman...
![]() A što se tiče pranja, tu imam sreću, jer na moru imam veš mašinu tako da sve operem dolje ( osuši se za pola sata) osim posteljinu na kojoj spavamo, tako da ti doma donesem čiste stvari, koje ako nemam sreču treba samo popeglati...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Curke moje
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ja sve tete pozdravljam ovako skupno, vidim bile ste vrijedne, dok ja to sve pregledam trebaćemi novi godišnji. Tko će vas pratiti, ne mogu ni kad sam tu, a kamoli kad odem.
Vidim ima i novih članova, njih posebno pozdravljam!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
evo cure moje da se ja osobno svima ispričam jer nisam u zadnje vrijeme posječivala vaše stranice niti komentirala- doma se već 3 tjedna bavimo betonažom i nekim grubljim radovima- kad mi se situacija smiri s posebnim guštom ću pregledati sve nove raodve i ostaviti svoj post kod svake od vas. Iskreno moram si rezervirati produženi vikend za guštanje- jer ja zaista uživam kad virnem kod vas- bilo da ostavim post ili ne.
Eto ne zamjerite dulje nepojavljivanje- zaista je u pitanju viša sila ![]() svima ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve što ste htjeli pitati Iris mogli ste je pitati na pp.
Ali niste nego ste radije započele svađu na forumu.
Ovakvo ponašanje je kršenje forumskih pravila i to će ubuduće biti sankcionirano opomenama a nakon toga i baniranjem.Pročitajte "pravila foruma"ne nekog desetog nego ovog-cvijet-info.
Ako želite biti ovdje držite se pravila i ne kvarite drugima uživanje na forumu. A svatko tko se na tu ne osjeća ugodno ne mora tu biti.
Internet je veliki i svatko može pronaći kutak za sebe.
Sve poruke su preseljene gdje im je i mjesto, pa ako imate kakve probleme u vezi ovog foruma "izađite"iz ovog djela foruma i radite to na mjestu koje je predviđeno za to - u podforumu problemi
Svaka sljedeća poruka,koja će,po mišljenju moderatora,biti neprimjerena,neće se seliti nego brisati.
|
|
![]() |
|
cure, gdje je izzy? niti piše nit se javlja! da zovemo GSS, policiju, potragu na moru?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |