Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 113>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 22:46
a jesi zloćka,ja cilo vrime provjeravam,ono nista,a ona nas zeki ovde. ajmo sliicu na sunce!smile51
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 22:50
Daj Anastazija, nemoj zezati! Vidiš da ti se Rose prijeti! Imam ja prijatelja nekoliko u tvom gradu, nemoj da te dođu potražiti (ili još gore - slikati?!?) još noćas! Jednu malu sličicu, s najmanje štete... smile143
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 12:11
smile204ovako sam se i ja smrzla od straha! mada bi mi sad bio bolji neki kojemu se gaće tresusmile197 
ajde, ženske malo strpljenja. znate li koliko sam ja sinoć vremena potrošila tražeći vas?!
moram studiozno pregledati šta imam od slika a da je koliko-toliko pristojno.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 21:14
Cure dobro vam večer.

Samo da se javim da sam se vratila sa godišnjeg odomora...

Idem malo pogledati radove
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 21:19
Ajme meni čim sam se pojavila odmah p......ja !!!!

Molim naše moderatore ili tko može neka briše višak postova i ostavi samo zadnji post!!!!

Sorry, nije bilo namjerno!!!!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 21:31
Rose hvala ti i pusicaaaa
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 23:13
heeeeej proljećka!
vratila si se? kako je bilo? jesi se odmorila?
kakve pi...... radiš? srećom pa je rose tako učinkovita pa nisam imala priliku vidjeti šta god da si izvela. Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:14

Bilo je prelijepo i prekratko!!!

Kofere još nisam raspakirala jer čekam da se dogodi neko čudo i da ujutro opet krenem na more.

Bili smo šesnaest dana i non-stop nam je netko dolazio u posjetu, tako da smo samo tri dana bili sami...

A vrijeme odlično i more toplo. Moj muž je ove godine postao ribič, tako da nam je svaki dan ulovio ribe za ručak ( obožavam ribe) koje nismo mogli sve pojesti pa smo donijeli i u Zagreb.

Već smo odlučili da još jedan vikend u rujnu odemo opet...

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:25
proljeće,drago mi je da si uzivala
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:26
O,vratila si se,odmorna...sad će novi radovi!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:26
Rose i išla sam da uživam!!!Wink
Samo što me ove godine iznenadio broj posjeta!!! Ali dobro preživjeli smo i to. Zato ćemo u rujnu još malo ponoviti...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:30
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Rose i išla sam da uživam!!!Wink
to. Zato ćemo u rujnu još malo ponoviti...
pa znam da si isla sa namjerom da uzivas. gosti vas se pozeljeli zato i jeste imali samo 3 dana odmora za sebe. sad u rujnu će bit jos ljepse,manje gostiju,more jos uvjek toplo.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:57
...yeah, vratilo se Proljeće... Pa, dobrodošla, svježa, odmorena, osunčana, okupana...ha, par stotina posjeta, pa nije to neš' strašno ROTFLROTFL

Sad će ti trebati 2 tjedna da se ušaltaš, pa središ veš...taman buš opet trebala novi godišnji Wink ...ajde, veselim se da si opet s nama

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 15:24
Piramida yes, tu sam, sada me opet morate trpjeti!!!Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 15:29
Primavera bok, dobro si pogodila sve osim ovoga osunčana...i nemamo baš neku boju, ali meni to nije bitno, mi idemo na more radi mora, odmora, šetnji i inih morskih aktivnosti. A osim toga više nije in biti taman...Wink
Što se šaltanja tiče, još nisam stvari ispakirala sve čekam neko čudo da se dogodi i da ujutro opet krenem na godišnji odmor!!! Popodne sam postala lagano svjesna da će to biti još jedan vikend u rujnu i to je to za ovu godinu.
A što se tiče pranja, tu imam sreću, jer na moru imam veš mašinu tako da sve operem dolje ( osuši se za pola sata) osim posteljinu na kojoj spavamo, tako da ti doma donesem čiste stvari, koje ako nemam sreču treba samo popeglati...

Evo, to je bio kratki rezime što se tiče godišnjeg odmora, a duži će biti kada se "ušaltam"ROTFL
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 02:17
Curke moje smile56Šta sam sve propustila?! Gdje nam je Hippy? Jel ti znaš da mi svi želimo biti ti kada odrastemo! Što ima novoga. Vidim prelijepe radove kod svih a ja zabušavala. Ali sada kad mi krene znate već kako to ide
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 12:12

Ja sve tete pozdravljam ovako skupno, vidim bile ste vrijedne, dok ja to sve pregledam trebaćemi novi godišnji.

Tko će vas pratiti, ne mogu ni kad sam tu, a kamoli kad odem.

Vidim ima i novih članova, njih posebno pozdravljam! smile79 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 16:41
evo cure moje da se ja osobno svima ispričam jer nisam u zadnje vrijeme posječivala vaše stranice niti komentirala- doma se već 3 tjedna bavimo betonažom i nekim grubljim radovima- kad mi se situacija smiri s posebnim guštom ću pregledati sve nove raodve i ostaviti svoj post kod svake od vas. Iskreno moram si rezervirati produženi vikend za guštanje- jer ja zaista uživam kad virnem kod vas- bilo da ostavim post ili ne.
Eto ne zamjerite dulje nepojavljivanje- zaista je u pitanju viša silaCry
svima smile75
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 22:05
Sve što ste htjeli pitati Iris mogli ste je pitati na pp.
Ali niste nego ste radije započele svađu na forumu.
Ovakvo ponašanje je kršenje forumskih pravila i to će ubuduće biti sankcionirano opomenama a nakon toga i baniranjem.Pročitajte "pravila foruma"ne nekog desetog nego ovog-cvijet-info. 

Ako želite biti ovdje držite se pravila i ne kvarite drugima uživanje na forumu. A svatko tko se na tu ne osjeća ugodno ne mora tu biti.
Internet je veliki i svatko može pronaći kutak za sebe.
Sve poruke su preseljene gdje im je i mjesto, pa ako imate kakve probleme u vezi ovog foruma "izađite"iz ovog djela foruma i radite to na mjestu koje je predviđeno za to - u podforumu problemi
Svaka sljedeća poruka,koja će,po mišljenju moderatora,biti neprimjerena,neće se seliti nego brisati.

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 20:43
cure, gdje je izzy? niti piše nit se javlja! da zovemo GSS, policiju, potragu na moru?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.