Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 7172737475 370> |
Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iopet,i opet sve prekrasno,sve predivno
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je prošetati tvojim vrtom...
|
|
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nisan bila par dana tu, a ono cilo novo carstvo!! Apsolutno ti je sve savrseno, al moram ti priznat, ovaj africki ljiljan me oborio s nogu totalno.. Inace ne volin plavu boju bas, al ovo me totalno sredilo.. Dogodine cu ga sto posto imat i ja:) Znas li moze li on zivit u pitaru, nazalost nemam vrt?
Ajme koja lipota u tebe.. ne moran ni izlazit na balkon, sidnen pred kompic, uzmen kavu i gustan!! Ma bas ti svaka cast!! |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skidam kapu.............
Sve što mi se sviđa nađem u tvom vrtu.
1. afrički ljiljan - savršen
2. budleja - prekrasan
3. more - savršeno..................
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve pet afrički ljiljan deset to je moj najdraži cvijet
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
More, more... More, more... I naša Lantana s prekrasnim cvijećem...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo pa idem redom,da ne zaboravim.Mooooolim te da sakupiš malčice sjemenki od nje.Ja imam drugačiju pa da se druže
Afrički ljiljani su veličanstveni,ne znam šta krivo radim,no kod mene ni niknuti neće
Vidjela sam i jahtu,ko i sve cure tu no očito nas se uz svo ovo tvoje cvijeće ona nije dojmila.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jooj ovo sam zaboravila!!!
Roze sam vidjela,imam ih,bijela sam vidjela no ove nikad nisam vidjela.Prekrasni su!!!!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I Bill Gates sa svojom jahturinom pada u drugi plan od tvog vrta - uživancija
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slazem se sa Korijenkom a i radije bi u tvoj vrt no na jahtu ! Zamisli kad pripece na palubi, pa mi pripadne muka od silnog ljuljanja, pa me love paparaci , kod tebe oces sunce-oces ladovinu, zelenilo, cvece, masline, kafica na terasi u suton, lezaljka na cvrstom tlu, opusteno ...ma milina jedna !
RozLe nova lukovica je Zephyranthes, sledeceg leta ces ih imati dvostruko.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sorry Bill nisam te primjetila..baš lijepo..sve mi je lijepo..ko bu gledal željezo pored tvog vrta..budleja ti je prekrasna..ma sve ..doplovit ću ja do tebe kad tad a onda si nadrljala..zezam se ..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo odem u druge vrtove, a kod tebe prava raskoš. naravno afrički ljiljan je moj favorit. Slike su ti genijalne s nebom u podlozi, a vidim i Bil Gates se zaljubio u tvoj vrt, stoji na provi i gleda dalekozorom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budis u meni nostalgiju,vec bi da sam na moru,ali kako me je krenulo tko zna.
Africki ljiljan i ljetni jorgovan su i dalje moji favoriti |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana kao i uvjek - prva liga!
A još "ulovila" i Billa Gatesa!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me napokon i vidim da od vas nikad bogataša, ni jahta Billa Gatesa vas ne može odvojiti od cvijeća, ma i ja mislim da je tako, ali kako sam ja informatičar, onda mi je on kriv za sve što mi ne ide, a kad ono on u luci...
Niho, Hoya, Proljeće, Željka i Kača bila sam ja i kod vas, imate svašta lijepoga i novoga. Tweety, samo ti pij kavu i uživaj. Inače afrrički ljiljan može u pitaru, ja sam ga prvi put vidjela u nekom časopisu, onako dvia starinska pitara puna afričkih ljiljana, prekrasno, ima i bijelih, oni su isto krasni, ali ja nemam, za sada... Bergenija, i ja u tvom, uvijek lijepog cviječa i novih ideja, i tvoj a. ljiljan je prekrasan, sjećam se slike od lani. Bromelija, istina da je impozantan cvijet. Anaida pozdrav tvom lijepom Međimurju. Shasha, odmah sam pokupila sjeme da ne zaboravim, ovu plavu kamenjarku sam dobila iz VŽ, pa ću skupiti sjeme i natrag u VŽ. Stalno mislim na tvoj grad i moga unuka, rado bi malo došla, ali ništa do jeseni. |
|
život je more
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, Mimar, Duda, Gio, Triša i Baka, kod nas kažu hvali more drž' se kraja i ja se toga držim.
Duda samo doplovi ima svega viška, a posebno budleje. Triša ljiljan je poseban. Gio brzo ćeš na more, taman kad stanu ove kiše. Mimar hvala za ima one lukovice. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže mi je bila napala ona crna pjega, sve sam odrezala i evo ih ponovno su krenule, nisu toliko bujne kao kod prve cvatnje, evo par slika, ima još ali ne stignem danas
|
|
život je more
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja nista necu izdvojiti...jer nemoze nsta ni izdvojiti , odmorim se uz tvoje slike...a to je ono sto mi treba,Odmora ...saljem ti veliki zagrljaj i kad se "bura stisa" navratiti cu da uzivam "natenane" u tvom prelijepom dvoristu..uz miris mora......(umorna sam do bola ..) |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dzomba ni ja ovih dana nisam u elementu,svaki cas bi mogla zaplakati,veliki pozz
Lantana vec znas da mi se svidja setati tvojim vrtom:) |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si slikala ruže, a ja sam se oduševila jukom u pozadini. Jesam li pogriješila ili je ono stvarno tako lijepo gusta juka?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Odgovori | Stranica <1 7172737475 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |