OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 7172737475 374> |
Korisnik | ||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hana, imaš li sjeme bijelih vinka? Meni nije iznikla niti jedna bijela.
Samo bijele vinke uz rub gredice bile bi prelijepe, samo mi nije jasno kako ćeš pored milijun raznih biljaka koje imaš uspjeti smjestiti još i cijeli red bijelih vinki. |
||
Sponzorirani linkovi | ||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekrasno,šetala i uživala
|
||
pHoEnixx
Nedavno posijan Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš su ti prekrasne ove kombinacije..za pohvalu stvarno.. još dok se rašire mlo,ispune teglice.prekrasno..to su prave jesenske kombinacije za tegle,,,bravo još jednom
|
||
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Danas sam obavila prvu selidbu tegli! Sutra ću probati nekako drugačije!Sve dok im ne nađem pravo mjesto!
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo što raste u mom vrtu
A Astre (lijepe kate), alysum, astilbe, aster, asclepias tuberosa, ajania (japanska krizantema) , amarilis, abelia B begonija, bosiljak, bergenija, budleja, božikovina, bršljan, brnistra, bougenvilija C cleome, cosmos, cobaea, caluna, cinerarija maritima, centrantus ruber,calocephalus, calistemon, cikas palma Č čuvarkuća, čempres D datura, dalia, dicentra, delosperma, dunjarica, deutzia E euonymusi, euphorbia milii F felicia, fuksija, forzicija, festuca G gazanija, gailardia, graničica H helychrisum, hypericum, houtuynia, hortenzija, hebe, hosta, hibiskus, heuchera I impatiens (lijepi dečko), iberis, ivančica, ivica J jorgovan, jasmin K kadifica,krizantema, kala, kamelija, kaktusi, klementina, kaki jabuka L lobelia, lablab, liatris, lampranthus, lavanda, lantana, lonicera, lagerstroemija, lippia citriodora, lovor, limun LJ ljubičica M monarda, mirisna grahorica,majčina dušica, margarita, metrosideros, mandarina, mogranj, N nešpula O oenothera, oleander, origano P prkos, pelargonija, pasiflora, plumbago, poligala myrtofilia, pitosporum, pernettya, pyracanta, paulownia R ružmarin, ruta, ruže S slak, salvia, solidago, suncokret, scaevola, santolina, smilje, stashys bizantina, suručica, solanum rantoneti (krumpirko) , solanum capicastrum, sukulenti, sedumi, smokva Š šimšir T tamjan, tekoma, teucrium fruticans U nema niti jedne biljke V vodenika, vinka, viseći lotus W weigela Z zinnia Ž žižula Eto, to je to. Ne mislim da će se netko zamarati sa čitanjem ovog spiska, ali kad sam ga već napravila, ovo je jedino mjesto gdje ga neću zagubiti. I još moram dodati( kad se sjetim imena) još par biljaka koje imam i koje sam sigurno preskočila. A imena uglavnom nisu problem, jer su to uglavnom uobičajene i poznate biljke. Nego, imam jedan problem. Nemam niti jednu biljku na slovo U, pomagajte, neku na slovo U MORAM nabaviti, ništa mi ne pada na pamet |
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
joj moja draga kad se vratim vidim da cu kod tebe imati svega da ponovo gledam . Svaka cast otok i lijp pozdrav i tako mi ne ostaju tvoji komentari
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dooobar spisak...svaka čast na kolekciji
ne mogu se sjetiti nijednog cvijeta ili grma na u
|
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vidim postala sam uzor
A spisak je više nego impozantan i ne da sam ga pročitala jednom, već sam ga pročitala tri puta i baš je dobra ideja za izraditi ga u zimske noći koje sljede. Sviđa mi se tvoj izbor biljaka u vrtu.
|
||
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Otok....ja sam nedavno, dok sam kupovala fritilarije (carske tulipane) u istom redu na polici vidjela i neku biljku koja se zove UVA VULPIS, lukovičasta biljka iz reda fritilarija.....a izgleda ovako;
a možda bi prošao i UKRASNI SUNCOKRET - ja ti imam neki svjetložuti...pa kad sjemenke sazriju....mogu ti poslati ako želiš! A za ove Uve vulpis mogu pogledati u Bauhausu kad krenem tamo slijedeći puta!
|
||
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vauuu ne mogu vjerovat...evo citam ovu abecedu i padam u nesvijest..Ovo je definitivno najlipsa abeceda u povijesti!
|
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Naravno Tija da si uzor s onim tvojim prelijepim vrtom.
Flavia, odgovor ko iz topa. Ma šalila sam se s tim U, ali ispalo je da ima čak i na Č i na Ž i na LJ, samo nema na U. Sad mi je proradio mozak, imam i na U, samo preimenujem cosmos u uresnica, a ukrasni suncokret isto imam Što bi ja bez vas, da ste me vidjele s olovkom i tekicom po vrtu. Susjede su vjerovatno mislile da sam prolupala (dobro, malo jesam) Nema šanse da se svega sjetiš ako ne gledaš. |
||
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Toliko vrsti cvijeće imati,pa još znati za svako kak se zove-pa to je za svaku pohvalu .
|
||
AgavaL
Upravo klijam Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
imaju i ime - zovu se Hoya1 i Hoya2. Sačuvaj mi tu hostu, zvat će se hosta Agava.
Hosta AgavaL te čeka i to će ti biti treća u budućem hostinjaku jer je moja zelena sa bijelim cvijetom. Sliku možeš vidjeti u postu Hoste. Ako sam iskopala dobro ime s neta mislim da je Hosta plantaginea 'Grandiflora' |
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Agava
|
||
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Opa, drago mi je da nisam jedina! Ima i ja popis biljaka koje imam u vrtu ali ga neću napisati jer bi bio puno, puno kraći od tvog!
Moram reći da si pravi botanički vrt sa stilom!
A tvoje susjede, nek si razmišljaju što ih volja, barem si im dala malo materijala za ćakule!
|
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To nije baš stil, nego svaštarenje, morala bi se malo skockati i opredijeliti, ali mi nekako ne ide
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Otok, bravo, bravo i triput bravo a znaš zašto, pa ti si meni napravila pol dela, sad ću ja lijepo isprintati taj tvoj popis po abecedi i samo štrigulirati što imam a čega nema donapisati a mogu ti reć da će biti i puno čega uopće nemam...... evo mi zabave
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislim da ti nisam napravila ni desetinu dela, mogu samo zamisliti koliko kod tebe ima biljaka
|
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Korjenko dala si mi ideju s printanjem! Otok jesi ti zaštitila taj svoj spisak s autorskim pravima da nas slučajno ne tužiš sudu?
|
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A što ću zaštitii, abecedu - pa nisam je ja izmislila.
Rekao mi je sin da nisam trebala praviti spisak jer da sam svaki d... slikala i stavila na forum. Sada me je sram i zato danas nema sličica , za sutra nisam sigurna |
||
Odgovori | Stranica <1 7172737475 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |