proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slavice, taj kristal gel ti je kao neka bijela pasta,onako gelast je
![]() Ja sam ga nožem nanosila na šablonu ruže, to se suši nekih recimo 1 sat, i ostane dosta bijelo. Onda se to ili ostavi ili boja u željene boje.
A ono sjajno je ljepilo i nema veze sa kristal gelom.
![]() Mare, samo naprijed. I meni je ovo izlet u te vode, ali sam zadovoljna.
Kami, išla sam ponovno pogledati okvir i moram ti reći da nema zelene boje ( malo si me zbunila).
![]() Joooj kami, totalno me zbunjuješ....pa nema ni roza nijanse, to ti je neka smeđa nijansa. Opet sam išla gledati sliku, jer kada sam pročitala boje koje spomniješ, preplašila sam se da sam daltonist...
![]() Iskreno, niti ja se ne bih usudila staviti sve te boje koje si nabrojala.
Znači , da se razumijemo: to su više nijansi smeđeg, crvene ruže ( kao detalji ) i skoro pa crno- bijelo pismo kao podloga.
A što se tiče pisma...to je moj sin!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ne zbunjujem ja tebe, nego tvoji radovi,tj. fotke mene...
![]() Editirala sam ja post kad sam odjednom ugledala neki zeleni odsjaj uz zlatno-smeđu
i plavkaste nijanse na stepenicama uz sivo-kaki podlogu slova i prljavo-rozi okvir printa
![]() Isto tako mi na drugom monitoru onaj preprepreprepredivan plavi kolaž poprimi neke fantastične lavanda-ljubičaste nijanse
![]() Jako sam osjetljiva na tonove i uvijek me šokira kakve nadrealne nijanse fotići zabilježe i osvjetljenje stvori...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovaj rad je definitvan dokaz da se naša Proljećka probudila iz hibernacije! Cijelu zimu skoro pa ništa radova, vegetativno stanje, malo sunca se pojavi i hop! evo nje u punoj snazi! Ne mogu ti opisati koliko me to veseli baš kao i činjenica da koristiš sve više tehnika na jednom radu i eksperimentiraš! A rezulta je mmmmmmm.... Odličan!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nemoguće je pratiti sve i vrtove i vas umjetnice.Pa se ja tu i tamo zaletim i padnem u nesvjest s kakvim se umjetnicima ovdje susrećem. Proljeće, svaka čast! A onaj sinekov kolaž je presladak i neprocijenjiv!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy se vratila Da,imaš pravo, te šablonice i nisu tako teške za izrezivati, to ja radim na poslu, doma nemam vremena
![]() Baka, jako mi je drago vidjeti te i na mojoj temi. Također mi je drago da ti se i radovi dopadaju. Baka, moj najbolji rad je moj sin!!!
![]() A ako si čitala par stranica unapijed, mogla si pročitati da skoro sve njegovo skupljam kao hrčak. Djeca brzo odrastu, a ja se želim sjetiti svakog djelića njegovog djetinjstva.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Molim te obriši ovaj svoj post!!! Ako te netko s posla vidi da pišeš ovakve stvari.... Ona skroz cool izjavi da rezucka papiriće na poslu, mislim - halo?!?! Mogu se i ja zaposliti tamo?!? Barem na par dana...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Prekrasan kolaž! Jako mi se sviđa odabir motiva a i boje na okviru su mi pomalo neobične |
|
![]() |
|
More, drago mi je da ti se dopada okvir, vidiš da je sve neodređeno....
To je na slobodnu procjenu, netko te boje doživi kao roza ( kami
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ne, ne...niti da bi
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera hvala ti na ovako divnom komentaru!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je novi uradak....priprema za proljeće i cvijeće...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Pravo proljetno raspoloženje! Samo naprijed!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Proljeće super teglica
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
preslatka teglica!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
proljeće, nadam se da će ove godine proljeće i stići, ti ga tako lijepo prizivaš premda mi ne izgleda baš da je blizu, makar u ovoj kišnoj Dalmaciji...teška depresija - pogled na tvoje ružice uljepša dan, krasan pitar!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepa teglica!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Toliko radova, toliko ideja, tehnika, motiva... stvarno si svestrana!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
idu ti sablone ludilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Očito su počele pripreme,bliži se,bliži proljeće!Daleko si ti dogurala,idu ti šablona čak i na teglicama i to kako dobro!A ja jadna ne mogu ni na ravnom!Bravo i to tri put bravo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |