Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Žuta lantana mi je posebna. Jako mi se sviđa ta nijansa žute boje. A žuto - plava kombinacija s ljiljanima i kokotićima je predivna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Odlični su ti,neka tako i nastave
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Draga Gute Fee, potpuno te razumijem što se žališ na stanje u vrtu jer i sama to doživljavam. Ove godine se smjenjuju kiša i sunce, više je oblaka nego vedrog neba pa biljčice ne napreduju kao inače - osim drača, njemu sve paše! Prekjučer sam odvezla pet tački drača iz vrta!
No, vratimo se tvojem cvijeću - ovo što cvate je prekrasno! Ruže ti svojom ljepotom nadoknađuju ono što očekuješ od drugih biljčica, gladiole su prekrasne, kombinacija kokotića i ljiljana ti je pun pogodak, lantana predivna... Vrijeme očito paše hortenziji koja se razbaškarila i uživa! I sljezovi su ti lijepi unatoč kišama. Meni su, oni koje si mi dala, lijepo napredovali, no ova vlaga im je donijela hrđu i sad su gotovo bez listova, samo pokoji cvjetić otvoren na goloj stabljici. Mislim da ću ipak uspjeti skupiti sjeme za sljedeću sezonu. Možda nam se dogodine sunce i sreća nasmiješe pa i biljčice budu bujnije. Do tada, uživajmo u ovima rascvjetanima koje prkose vremenskim nepogodama.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@ lucy Inace jako volim lantane , ovu zutu sam dobila prosle godine od MM (po vlastitoj zelji ![]() vec je MM rekao "baci to , tome nema vishe spasa ...." , no , kako vidis , spasila sam ju ! @ Vijolica To se vidi da si mi ih poklonila od srca ! Jedan jedini zuti pakujac nije dao puno sjemena , ali koliko je , dijeliti cemo : ti draga , Anabistrica i Carol i ja ! Mozda ga na godinu bude vishe ! ![]() @ Andina Draga Andina , ja sam ti sve lisce , kad je pocelo hrdjaviti , potrgala a onda , priznam , pokusala sam sa spricanjem spasiti ! Upotrijebila sam Quadris fungicid i to jako razrijedjeni , vishe nego prema "ceduljkici" ! A za sjeme budi bez brige , imati cu ga ja dosta ! Ja jedino nemam bijeli , njega cu probati nabaviti ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Popila sam jutarnju kavu uživajući u tvom vrtu i cvijeću
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Joj mene nonica , da vidis gredice izbliza , razocarala bi se ! Drach mi neda disati ,
ni meni ni cvijecu , onaj ludi slak se penje po svemu a ja mu nedam , borim se s njim ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sva sreća da si ju spasila jer je doista prekrasna. Ove godine prvi put imam lantanu, oduševljena sam s njom. Moja je u početku žuta, a onda mijenja boju u narančastu. Nagodinu kupujem žutu, žutu, žutu!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
A ja bijelu ! Bijelo i plavo cvijece su moja velika slabost ,
ne znaci ali da ne volim i sve ostalo ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasno, cvijeće ti izgleda prekrasno...ruže ti lijepo cvatu...a tek gladiole, kakva raskoš!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari & Temzi veselim se kad vas vidim u mojem skromnom cvijetnjaku . Marljivo skupljam sjeme , pazim na lukovice , pa ako vam se nesto dopadne , jesen vishe nije tako daleko ! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
genijalna ideja, ovo bi trebali prodati kao inovaciju ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |