Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po mom ustaljenom običaju izgubim se na izvjesno vrijeme, pa se opet pojavim i zatrpam vas sa slikama iz mog vrta. To mi je izgleda postala praksa, ali ne zato što tako želim, već zato što sam uvijek u trci sa vremenom, a kad uhvatim malo slobodnog vremena, onda radije prošetam kroz vaše vrtove....
Hvala svima koji su u međuvremenu svraćali u moj vrt. Prije slika još samo da odgovorim Josipi na njen upit. Josipa roza uspravni cvijet je jednogodišnji kokotić, a okrugli je verbena bonariensis. Pink monarda je i u prirodi iste onakve boje kao i na slici. ![]() Uploaded ![]() Uploaded with ImageShack.uswith ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
predivno draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us http://img96.imageshack.us/img96/9967/hnpn.jpg ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovaj bijeli močvarac ima ogroman cvijet, ![]() Uploaded with ImageShack.us Čupava Echinacea, ![]() Uploaded with ImageShack.us Vrtni hibiskus, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Za kraj tri lagerice,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
tikvić,
prekrasan vrt, biljke uživala sam u šetnji. ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bila je ovo ugodna šetnja po prelijepom vrtu!
Eh, još da je uživo..... pa moći pomirisati, dotaknuti. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasan vrt i prostor Tikvić, cvijeće, voćke, hladovina; baš vrt za uživanje
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Lagerice, močvarci, pupavice... sve jedno ljepše od drugoga! I sve zeleno i zdravo! Prekrasno!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
baš sma ostala bez riječi gledajući tvoj vrt...................oduševio me je svaka ti čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ah draga pre.predivno,da mi je samo popit kahvicu u hladovini i uživat u tvom cvjetnom raju,nemam riječi da kažem kako me tvoj vrt očarava
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |