natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u pitanju su akrilne boje i blendin gel...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala vam lijepo, drage moje... a kako sam rekla, dajete mi dobar vjetar u leđa...pa tako stalno nešto isprobavam, a i vi me uvijek potaknete nekim izazovom, pa slijedi i novi izazov...
vidjela sam jednu sličnu škrinjicu, a onda sam jednostavno morala isprobati, i napraviti vlastitu inačicu, nešto sasvim po mome... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ovaj svoj zadatak na "zadanu temu"odradila si više nego dobro!Kutijica je savršena!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasna ti je škrinjica i dala si mi dobru ideju (ako je mogu iskoristiti
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Joj nataša evo tebe s prekrasnom kutijom, svaki put se divim ispočetka tvojim radovima a pogotovo idejama, majstorice
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
A ogledalo je fantastično, baš za moju stariju kćer kako imenom tako i izgledom. Prekrasssnooooooooooo
|
|
![]() |
|
jedva čekam vidjeti tvoju razradbu ove ideje... samo naprijed.... |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
još jedna u nizu tvojih krasnih škrinjica........od A-Ž savršena
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
joj slaba sam na kutijice
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kao sto sam vec jednom napisala nisam bas tip od ruza, ali ova salveta mi je prekrasna... a tek u tvojoj izvedbi... savrseno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...ah, kod tebe uvijek nešto lijepo..još jedna odlična izrada...
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Baš mi se sviđa, ima "ravnotežu"
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kolikogod da si se namučila s onim vrčem... vrijedilo je, u konačnici ispao je famozno, a frosty je i tak jako osjetljiv i ne treba mu puno da se izgubi... u svakom slučaju dobro si napravila upotrijebivši sprej-lak, i ja sam se preporodila otkako ga koristim.... a ogledalo.... pravo malo majstorsko djelo s puno duše, savršeno napravljeno i iskombinirano, jednako kao i ova perfektna kutijica... i ne samo njoj, svemu daješ svoj osobni pečat...
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Skrinjica je tako romanticna,
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Kutijica je prekrasna
|
|
![]() |
|
kako bi moja baka rekla... zgotovila sam je, i sada ne mogu zdurati do jutra da je uslikam po dnevnoj svjetlosti, pak sam se mal zezala sa svjetlom, ali sam je naposlijetku uslikala i stavila gore...
još jedna... škrinjica... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
wow!!! skrinjice su fantasticne!!!!!!!! kak tu podstavu tako krasno zaljepis...fantasticno izgledaju!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslačak, kaća...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ludilo!Nemoš vjerovat!Dok udariš dlanom od dlan-kaže ona eto mene ,ja zgotovila i onda pokaže nešto čudesno,očaravajuće!BRAVO MAJSTORICE!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |